Никол Станкулова: Голям ”борсук” съм

Синоптичката на Нова ТВ и ко-водеща на Dancing Stars Никол Станкулова е много самокритична и макар хората около нея да не спират да й правят комплименти, тя винаги има нещо, което не одобрява в себе си.

Обратно в новината

Коментари - Никол Станкулова: Голям ”борсук” съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една красива БЪЛГАРКА , браво , браво !

Преди много години имах съвсем чисто приятелство с едно момиче, което още беше в средното училище, а аз вече работех. Не ми е била гадже никога, имах си друго гадже. Беше хубаво момиче и все повтаряше колко дебела била станала. Тя беше перфектна, но позираше. Веднъж на плажа в отговор на нейните думи й казах - "ама наистина си надебеляла", на което тя реагира светкавично - "ама какво говориш бе, бате Иво, как така съм надебеляла!?" : ) Николчето също позира и много добре знае, че е много сладка. И да спре да се самокритикува, защото може да убеди някого. Да го знаеш от бате си Иво, Николче! На човек му идва да те глътне като малко уиски!

Не ми стана ясно - голям "борсук" или голям "боклук" е тази Никол. между другото борсука е симпатично животинче.

А за кого да говори? Има хубаво семейство, признателна е, уважава и силно обича родителите си. Какво лошо има? Тя харесва това и така живее. На вас какво пречи?

Ами това че постоянно ми натрапват някаква тъпа говорителка.Какво е създала тази пача,че толкова ни я тикат пред очите.. Цената ли и вдигат? Тя проституира ли изобщо или само я подготвят все още? На някой всъщност интересно ли му е какво си мисли човек,който нищо не е измислил и създал?!?

Ами на нейната възраст жените говорят за гаджетата си, за мъжете си, за това, че искат вече деца, за кариерата си, а борсука Никол още за на мама полата говори, как не може да я пусне. Жалка работа.

лапсус, не "борсук" а "боклук".

На мен пък ми писна от опусуми, къртици и борсуци!

Голям буклук си.

твоита приятелка николета- .урволета е едно недоразумение на природата.двамата нещастници иван и андреи и папчивия дудук налагат хора като тая простакеса за да продалят опросточаването на народа.

Ами при теб им се е получило...

Като гледам, как пишеш и какви разсъждения правиш ти си много, ама много опростачен. Мнението за опосумите и пошлите им предавания напиши в друг сайт. Не приравнявай девойката от снимката с простакеси и прости опосуми

Защо? За да е различна трябва да е сътворила или измислила нещо(за да е известна+уважавана) Ако е само известна... такива проституиращи боклуци колкото щеш- Златки,Антонийки,Николетки...

Да, борсук си, това новина ли е? Поне да си беше изрязала накриво нокъта, да има нещо сензационно!!!

теб мила все някои те бута.....а колкото до маика ти моите уважения,но това не е амбициозна маика,а такава,която мачка....

Малии, от днес си в черния списък! :D

знаеш ли,че работещите в дира нямат право да се изказват,а още повече ,ако нямат никои горе.

Доста по-добре, но май това ти е максимума хахахахахахаххахаха

щом пиле градус си го омаяла и го държиш още не си чак толкова тъпо парче.Иначе златките щяха да го сасмучат.

уваяеми и ти си куха леика като николета,а ако си преспал с половината национален отбор по фитбол и някоя и друга мутра ште си платно до нея. ха ха ха.

По-неграмотни два реда не бях виждал...

Ако имаше брат/сестра, нещата щяха да са маааалко по-различни.

Ко-водеща - да бе да... Това да не е като да прочетеш прогнозата за времето... Присъствието на Алекс я прави още по-смешна и недодялана... А че да си водещ е проста работа... да, но само ако си от ранга на Алекс например :)

Алекс е просто страхотна!!Много я харесвам, усмихната, позитивна, умее да излиза от неудобни ситуации, което се случва при живите предавания.Прекрасна е!Николчето е бледо нейно копие, мъчи се момичето, но не става.

Алекс е слънчице! И никак не е превзета.Може и Никол да се оправи!

Никол, аз имам подобни родители.И аз съм все самокритична към себе си. Но се промених. Ти трябва да се отделиш от тях и тяхното влияние. Трябва да опознаеш себе си, да се самовглъбиш. Аз не мисля, че ти вътрешно в себе си се определяш като борсук. Даже напротив мисля че си едно много чувствително и години наред потискано от родителската амбиция момиче.Това те прави така неуверена. Трябва да се отделиш от тях , за да си дадеш шанс да се опознаеш,само тогава ще можеш да се само обикнеш и само уважаваш.Само тогава ще можеш да привлечеш своята половинка и да разбереш какво искаш от живота и какъв е твоя път.

Абе, хора, тя не се оплаква от родителите си. Все повтаря, че те я бутат - на нея така й харесва. Тя не желае да напусне родителското гнездо. Хем й харесва да е при мама и тати, хем те виновни, когато не й се получават нещата защото са прекалено властни. Сърби, боли, драго ми е. Не й прави чест. Престанете да оплювате майка й, тя жената си има амбиции, въпросът е защо Николчето няма собствени?!? Николче, спри да говориш за майка си в публичното пространство, правиш й лоша услуга, благодари й и бъди по-самостоятелна!

Няма проблеми момичето с родителите си, напротив, много ги уважава и критикува себе си. Това е нещо много позитивно в това момиче! Нормално млади красиви момичета започват в телевизията с прогнозите за времето и само от тях зависи как ще продължат по нататък. Така, че е правилно да се каже "Стегни се, можеш повече!"...

И накрая да обобщим.АБСОЛЮТНА ОВЦА

Гледах я като водещ... малейййй - голям срам... Ама викам си, то сигурно е трудно... И оня ден гледам друга пишман водеща и то не коя да е, а кифла 1 на България... Ами аз Николетка не мога да я трая, ама се справи 100 пъти по-добре, поне докато гледах...

И мен Николета ме изненада приятно. А Никол - неприятно :))))

Вие живеете, явно, в паралелна реалност!!! :)))))))) В НАШАТА такава Николета е тъпа като г и няма как да се е справила по- добре от Никол, която е и красива, и интелигентна, а не е набедена за такава, както е при някои!;)

Отдавна момичета на нейната възраст не са ми в таргета така че се не вкарвам излишни емоции,но колкото и да се опитвам да оневиня посредственоста и с с това че е младо момиче не се получава. А относно хубостта и за всеки влак си има пътници вероятно за някои е много хубаваз а други не, за мен специално има нещо непривлекателно трудно обяснимо с думи но примерно усещане че и миршат зъбите или други входно изходни органи в човешкото тяло. Нищо лично към момичето да е живо и здраво но ако е по-естествена като визия и говорене ще създава по-добро впечатление.

Много изискано прасе си! Ти не миришеш, но виж тя- СТРУВАЛО ТИ СЕ, че тя мирише...:))) Я, бягай в страната на чудесата, от където си избягало и поработи по правописа си, ЧЕ НЕ ВЪРВИ ДА ГОВОРИШ ЗА НЕЧИЯ ПОСРЕДСТВЕНОСТ, А ДА ПРАВИШ ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ! ;)

говорим за въпросния индивид...не за мен...ще пиша както си искам....а ко искам и на ктайски....пиклю непоръбен....

Никол, обичам та:)

Само не разбрахме, кои са типичните неща, които НЕ прави и които правят момичета като нея?!? Може би, че не престава да говори за майка си, че не е самостоятелна, че не разчита единствено на себе си, че няма лично мнение по въпроса, своя собствена амбиция, че не желае тя да помага на родителите, а те на нея - вече като е порастнала... че се гушка до мама и тати и все така... Поне да не го споделя.

Е какво не разбра?!? Типичните неща са проституирането,а майка и понеже е много амбициозна за сега само и вдига цената и като стане достатъчно висока ще започне да я продава на чичковците изгодно.

Пак тази...

Още ли ходи с цигането..синчето на един от собствениците на фирма Градус де продават пилета-химици.

Никол, амбицията на майка ти не е заради теб! Тя се Доказва пред някого. Огледай се- дали е баща ти или друг мъж, но ти си средството да се наложи тя. Живей своя живот. Когато родиш ще престанеш да мислиш за себе си толкова много. Майка ти е бездънна яма, защото целта и е някъде извън теб.вие затова се карате. Ти го усекаш.

Ауу, добре че беше ти да ни светнеш. Нещо друго да кажеш? За световния мир, и що бият черните в Америка?

На мен не ми харесва,освен това изглежда ми простовата,не проста ,а простовата,но това си е ген може би.

Николче, не се притеснявай, борсук неборсук ще се жертвам за теб в името на любовта.

Общо взето изказването на маминото детенце и борсука Никол пак свързано на 100% с майка и. Никога не съм виждала толкова зависим човек от майка си, ей богу. Тази няма да може да има личен живот никога, докато тя е жива. Вечно ще бъде командвана и ще прави точно това, което властната и майка намери за изгодно.

kokobrais

Пише се - В нея

Постоянно си криви устата, ако се отърве от тоя просташки навик ще изглежда по-добре. Иначе я бутат да е известна, ама нещо и липсва. Само с това повтаряне,че майка и била много амбициозна няма да мине номера, да измислят нещо ново!

Ами то е очеизвадно какво и липсва - ум и интелект.Затова и изглежда и се държи като средностатистическа овца

"Никол Станкулова: Голям борсук съм...." А, аз чета: Голям боклук съм.... Кое е вярното, а?

Вярното не е толкова важно в случая. По-сериозно е твоето положение - иди на преглед и залягай над уроците! ;)

Танасе, танасееее аз мисля да залегна вържу майка ти! Ти кв'о ши кажиш?

КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ХАРАКТЕРЪТ И ВИЗИЯТА ЗА НЕЩАТА на Никол?! Важното е, че бих я чу..ал докато я разглобя..

Абе да, ама като я видя как изглежда майка и, и Николчето нещо ми опротивява.

Никол ще започне да живее своя живот едва, когато се отдели напълно от майка си. За съжаление тогава няма да изглежда както сега.

Николче,Николче,на колко си години,та само за мама говориш? Извинявайте,ама за мен това е инфантилно поведение! Любовта и уважението към родителите е едно,а твойто държание е нещо съвсем друго!

Освен разглезена Никол е и много наивна да не казвам глуповата. Спомням си когато Багата се напи и я викаше, всички други тичаха да се крият, а тя отиваше при него и му викаше : Ето мее! Едва я отърваха, макар, че тя не даваше вид да иска да се отърве.

Е, щом си гледала това предаване....ясна си ми и ти.

това се казва майка,която познава дъщеря си и знае как да я стимулира.все пак бурсук трябва да е упорито и тромаво дребно животинче край потоците с чиста вода.

Защо непременно трябва да работиш в телевизия? Хубаво, всяка сладка муцунка това иска, но не всеки е за там.

Излишно беше това ко водещ. Порасни, Никол, бори се сама!

"....защото съм тежък характер и едва ли би ме изтърпял друг..." С други думи казано; защото съм си глезла по рождение!

майка и кзвала-МОЖЕШ ОЩЕ И КАКВО Е ПОСТИГНАЛА-ЧЕТЕ ПРОГНОЗАТА В ТЕЛЕВИЗИЯТА И Я БУТАТ ИЗ РАЗНИ РЕАЛИТА НИЩО СТОЙНОСТНО НЕ Е ПОСТИГНАЛА

Нищо стойностно не е постигнала. Но може би ще постигне... някой чичко със "стойностен" портфейл. Само трябва да побърза, защото хубостта й едва ли ще се задържи дълго - тя доста прилича на майка си, която пък вече прилича на вещица.

Като си борсук, да ти ръкопляскаме ли искаш? Въпреки впечатлението от добрата визия, в последствие инфантилно-лигавото излъчване и държание излиза на преден план. А и такива насъскани гърли с безумни претенции страшно дразнят.

Не знаех, че на лиглите им казват "особености"

Скъпа Никол, колкото и да се опитваш да се разграничиш от това да те наричат кифла, като се изтъкваш като " бурсук" хич не ти се получава. Не си уникална нито с визията си, нито с поведението си. само букли, дрехи и коли са ти в главата както на всички чалгарки. А това какво казва майка ти за теб,ни най-малко ни интересува. Grow up!

Освен това си и превзета кифла........

Симпатяга!

какъвто и да и е характерът, бих я ч...л като животно

Да,права си! И си голям дечко, под фасона ти на приятна външност и възпитани маниери се крие едно непораснало още дете с претенции за зряла жена.Откъсни се най-после от майка си,борсуче !

Да не са й привършили клиентите.

Много е хубаво да имаш амбициозна майка, но не и такава която ти казва, че само тя и баща ти биха те изтърпяли! Това само може да доведе до трудно задомяване... първо заради увредената психика на момичето и второ заради големите претенции на мама спрямо зетя! Страшно много харесвам Никол и дано да може да се отскубне някой ден от тези прекалено големи майчински крила!

предложи и като я харесваш