Eлен Колева отрича любовна връзка с Иво Аръков

Танцуващата актриса Елен Колева и колегата й от сериала „Фамилията” Иво Аръков все по-често могат да бъдат видени заедно на светски партита.

Обратно в новината

Коментари - Eлен Колева отрича любовна връзка с Иво Аръков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленче, мене ми е през дедовия дали си опрашила смрадливата катерица

ВИЗАНКА а ти от къде знаеш,че не я познаваме.......

колкото и да се напъва колева елена ще бъде запомнена единствено със скандалите и връзките й с женени мъже,кои каквото сам си направи....коя уважаваща себе си жена ще разказва по пресата за интимните си преживявания,ще пуска опровержения с кого е спала и с кого не е и после смирено мънка,че е духовно извисена....хубав пример за публична личност....пфу отврат ....и продължава да занимава със себе си....тоца крокодила номер 2....

Тя поне ще бъде запомнена, за разлика от теб. А журналята да не пишат глупости!

Toni

Мда, невъзможно е да са двойка, прекалено млад е за нея...

Ееллзз, не вярвай на думите на патрашкова - тя е голяма интригантка и лъжкиня, за морала й да не говорим, че го няма!

Хора, които нямат собствен живот, лични интереси и работа, се занимават с другите, оплюват, коментират, без да разбират. Простащината залива коментарните текстове за Елен Колева, та вие не познавате тази жена! А Иво Аръков лети в облаците и съдбата скоро ще го приземи! Защо никой не коментира любовната му връзка с Мария Илиева и как е бил натирен от нея? Нищо, че баща му е богаташ

Хммм богат, а няма пари за ортодонт да му оправят обратната захакпка! Тъй като не гледам сериала, сега се сетих, че този беше по ТВ7 в оново шоу, където уж набираха актьори... беше отчайващо зле!

Еленче, кажи поне, че това си ти, не си измисляй псевдоними. Или не си харесваш името?

Ти майонезата ли си??!

Хахахахааааааа. Някой се нервира на глупости :)))

Не се нервира - казва на един глупак, че е глупак.

Не се обичат бе, само се е6ат като зайци. Тая й се е6е, та две не вижда.

Не разбирам dir- а защо трябва до ни занимава на първата си страница с някакви недоразумения , за които едва ли някой нормален човек е чувал

kokobrais

Човек от село може да излезе, но селото от него никога....разбра ли Иленке...

много евтина е тая Елен. Провинциална по дух и съдържание.

Пола, как разбра?

Друго си е класата на Овча купел и Подуене А пък на панелните университети на Люлин и Обеля...... класа и размах В София се раждат само лумпени, от времето на Захари Стоянов до днес това е факт и така ще бъде

Пола го знае от личен опит, разбира се. Мисля, че на всички тук ви се ще да сте на мястото на Елен Колева, ама не сте.

Елена е млада, красива, танцува прекрасно. Ще бъде с когото си иска. А злобата която се лее тук или е от Спаружко Майонезов, или от лигавата Алекс Раева която показва неприкрита злоба към Елен Колева и незаслужени адмирации към недоразумението Андрейка-Тодорка.

не били гаджета просто friends with benefits

горкият младеж като ги няма парите на майонезата къде се бута

Каква злоба са лее, просто нямам думи...Дълго още, ще сме кочина... Еленчето, насила, ли ги кара тези мъже да са с нея...?

бааси развих се вече не дремя с кварталните клюкяри по скамейките :)))...дремя във форума на дир-а :)))

Майонезения грозник явно ви е платил за да го рекламирате непрекъснато като пишете за Елен Колева.Той да се замисли какво е причинил на съпругата и синовете си като се е хванал с жена на възрастта на децата му.Връзката е двустранна.Пишете разкаял ли се е,върнал ли се е при семейството си,поискал ли е прошка от жена си...е това е интересно на обществото.В тази приключила история едва ли не е той е жертва (айде бе....) а всъщност е комплексилан злобар който ще продължава да плаща за "любов".

Ами като има прости селянки да му се връзват, защо да не си плаща?

Чакай бе ,защо да се връща??? Аз не бих го искала обратно!!!

чисто и просто скъпоплатена .у.ва, неприятното е, че доскоро се считаше, че такива момичета са главно от чалга средите, ето че и професия бг актриса е същата работа, което са доказали и преди това мн др къде, къде по известни "актриси" (Евро, Пенчева и др) и певици от т. нар. естрадна музика. Т.е. веднага се подразбира кой наистина живее за да играе и обратно. Не може някой да ме убеди, че красиво и интелигентно момиче играещо в театър ще намери нещо в по-стар "бизнесмен" произвеждащ ... майонеза. Лицата на хората говорят много и има хора, които те прочитат доста бързо, а има и такива които не забелязват нищо.

съм съгласен!. На тая особенно, на челото и го пише...ама малко хора го виждат.

Само, който не го е преживял може да се изкаже по подобен начин.Имала съм връзка с 20 години по-възрастен от мен.Тогава бях на 22г.Да, човекът беше финансово доста добре, но никога не съм се възползвала, просто не бях с него заради това!Така, че понякога нещата не са така, както изглеждат от страни......И моля ви спрете да окачествявате всяка известна жена, като скъпоплатена к*рва, едва ли Вие сте самото съвършенство!

Сигурно Абсолютното е доста комплексиран. Отказват ли ти , че така се отнасяш към жените?Някой ден може да имате дъщери, хора ,не се знае какво ще излезе от тях..........

Давай Иво, ръгай чушката във боба и да не ти пука от....майонезата.

Доста селско излъчване има тази жена и доста е тромава. Нямам представа, защо журито и дава такива оценки и толкова похвали. Мисля, че всички виждаме за какво става въпрос.

Бобо, много ти е странен критерият за селско момиче, ти виждал ли си такова? Да не би да си танцувал някога? Или когато се напиеш, се кълчиш, защото не можеш да пазиш равновение на селския мегдан? Когато не разбираш от жени, от танци, трай си, можеш да си загасиш телевизора или да превключиш на порноканалите.

Хайде сега Бобчо, посочи ми моля ти се поне три разлики в излъчването на едно селско и едно градско момиче.Нужно ми твоето мнение, защото още не мога да преценя аз от коя група съм- селската или градската!

Кво пак ни занимават с тая селска клявка? Освен за свирки на разни дрътляци тая за друго не става.

Много ми е чудно, защо постоянно трябва да се пише, каква жертва е Еленка заради връзката и с А. Найденов. Защо някой не попита как се е чувствала съпругата му и децата му, когато парцалесата им разби семейството. Аман от боклуци.

Майонезата да е мислил за децата и семейството си. Ако не е била Ленчето друга щеше да бъде. Сигурно на този вулгарен чичка тази забежка му е за пълви път?

сигурно и на нея и е за първи път

Боже мили, тя го е отвлякла, изнасилила и го е държала на сила цели 5 години или колкото бяха там!Разбира се, че има вина, но моля ви се........

Естествено, че ще отрече. Тя е там за да се "пласира" на чичко с много пари. Ако се разнесе слух, че има младо гадже интереса към нея веднага ще падне и цялото упражнение с лудите танци отива залудо.

Много си прост! Кой те знае какъв скапаняк си, че излъчваш толкова злоба и комплексарщина?!