Кристалина Георгиева поведе хоро в Брюксел

Еврокомисар Кристалина Георгиева поведе в събота хоро на централния площад в Брюксел “Гран плас“. Стотици хора играха право, дайчово и македонско хоро. Присъединиха се наши сънародници, дошли от няколко европейски държави.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева поведе хоро в Брюксел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАЛИНКА ТАКА НИ НАТРЕСЕ РОДНИНАТА СИ - ИДИОТА СИМЕОН ДЯНКОВ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ДРУСАМЕ ОТ ГЛАД И ВИЕМ КАТО ВЪЛЦИ. ДА СИ СТОИ ТАМ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА, ЗАЩОТО ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА ГЕРБЕРКАТА.

СТАЛИНКА ТАКА НИ НАТРЕСЕ РОДНИНАТА СИ -ИДИОТА СИМЕОН ДЯНКОВ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕДРУСАМЕ ОТ ГЛАД И ВИЕМ КАТО ВЪЛЦИ. ДА СИ СТОИ ТАМ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА, ЗАЩОТО ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА ГЕРБЕРКАТА.

Това с хорото и участието на Кристалина е може би част от предизборната кампания на ГЕРБ. Очаквам непосредствено след Великден - на 7 май, Бойко Борисов да обяви, че ако ГЕРБ спечели изборите, Кристалина Георгиева ще стане министър председател, а той ще бъде само председател на партията. Та затова е хорото, водено от еврокомисарката, която все още има много висок рейтинг в България... по простата причина, че не е била член на правителството на ГЕРБ. Обличането на народна носия означава едно - че подготовката за хорото е отдавна.

Четейки коментарите, виждам тъжната действителност в родината ни. Колкото и да му се обиждах на Боко, май излезе прав. мат'рялът е лош, много лош. Добрият се изнесе.

Не всичкия. Останахме и разумни хора в родината, за баланс. Пък и защото не обичаме нито на краставичар краставици да продаваме, нито да прислужваме в сервизните помещения на други нации.

несто добро не очаква тоси ослобен и марселивзи народ!виза са касана и дявола не е случаен.а теси тапези трябва да снаят,че 1/4 от инвестизиите в бг са от балгарите в чугбина.

Ти да не би да си от инвеститорите? Ако и другите са грамотни като теб, по-добре си задръжте "инвестициите". Дюнерджийници си имаме вече предостатъчно.

Selianka! Tam da si ostane. Otiva i. Dramata e palna s kandidat premierchata.

Балкански, нЕма 'а сЪ УпраЙш! Поне вземи на "родния" си език азбуката да научиш.

Отвратително същество...

Боже, колко сме злобни българите! изумявям! злобни, завистливи, злобни...

Не видях никъде завист и злоба!!! Просто обективни коментари! Или който не ти угажда, го хулиш, калинке проста??!!

Селянино, научи разликата между отвращение и презрение и "злоба и завист!

А кифтаци имаше ли?

Добра инициатива. Ако имах възможност и аз щях да се включа. Мисля, че хората там са се забавлявали, което е и най-важното в случая :)

Кво ме интересува, кифличке? хахаха

След толкова години............ирония на съдбата/подигравка на съдбата/,Сталинка отново наша гордост!Това щеше да звучи много добре ако беше виц,но за съжаление е горчивата истина!

Прочетох всички коментари и разбрах, че сме най- злобната и самоизяждаща се нация в света.Жалко!

Не, просто истината в очите. Когато я опознаеш тая т .наречена госпожа, лъсвата голата истина, а тя е- ПЪЛНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, и се чудиш как не е попила поне мъничко от престоя се навън. Жалко, явно такава и е маята!

Такава е маята на всички комуняги! Такива като Сталинка можеха да ходят където си поискат, а народът можеше да се увърта само около корекомите и да чака с години да си купи някой съветски боклук.

Хорото беше хубаво, емоцията истинска!

най-после някой, който ме разбира :)

Наде, не искам да те обиждам, но те моля да бъдеш адекватна. В Родината ти 6 твои сънародници се самозапалиха от мизерия, отчаяност, че децата им гладуват и пред тях е безперспективност, Европа дума не каза за техния протест, твоят еврокомисарка (не нашата!) сега хоро играе. Загряваш ли абсурдността на ситуацията, а?

Супер тъпа новина!!!Потресен съм!Много по добре беше въобще да не се споменава за тази излагация.Пак сме станали за посмешище.Много е лошо да те управляват и представят пред света продажници,безродници,недостойни хора!

И сто минуса да ми пишете,тя нямаше да е това което е,ако не защитаваше чужди и съответно предаваше наши интереси!

Потресен съм колко жалки тъпаци пишат коментари към тази новина...

Където не я сеят там никне.....

Сталин-ка европейка! На висок пост с огромни привилегии и заплата в ЕП!!?? Ашколсун на демократките, отрасли в соц лагера със сталинско-комунистически идеали.... п.п. Какво да чакаме от тая калайджийка? Едно голямо нищо до сега??!! А нататък, май пак голямо нищооооо??!!

а ти какво си направил....всички вие дето само плюете какво сте направили.....хорото беше вълшебно..красив празник за всички нас който сме тук и желаем да се почувстваме поне за ден горди БЪЛГАРИ

които си е оплел косницата и хоро му се доиграва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евролицемер Кристалина Крадлиева.

Другарко Сталинка, защо сама си налагаш възродителен процес и се срамиш от истинското ти име което по акт за раждане е Сталинка ? Бъди благодарна на Партията майка БКП и на комунистическите и идеи защото благодарение на тях си в Брюксел, иначе щеше да го гледаш през крив макарон.

И понеже сме нация, която само се вайка и тръшка, все някой ни е попречил, все ние сме жертви, се оказва, че ние не можем да се зарадваме и на най- малкия положителен жест, който показва красотата на народните ни танци.Едно хоро в Брюксел, поведено от българин, е нещо хубаво!

Сталинка българка ли е?! Или само по паспорт, я си помисли пак!

Правиш ли разлика между еврокомисар-българин и български еврокомисар? Защото аз правя. Досега не сме имали второто, може би защото и двете до момента са от котилото на БКП.

Всеки над 40 год е бивш комунист, ама някои имат къса памет

хахахаха, а СТАЛИН-ка от кое котило е, келинке?

В интерес на истината българските народни танци са много интересни и нестандартни за западняците, а и изобщо за всички чужденци. Защо да не показваме народня си фолклор?! Нека видят, че не сме диваци, които слушат само чалга. Голяма работа, че Кристалина била отделила време за това, вместо да работела. Колко време да е отделила?! Вижте Парламента - колко депутати не стъпват и въобще на работа и никой не ги знае! Големи сте кисляци. Стига с този негативизъм

Сталинка и племенника и Дянков , с помощта на Боко мутрата и Цецо лъжецо, крадецо, заробиха българите! Сега друсат българско хорце за победата си над България!

да много си прав , човече браво!

Понеже платиха авантюрите на Станишев и тайвафа лумпени около него ли? От глупост всяка нация бива бедна. От такива като тебе.

Както казваш "тайфа лумпени" сте всички гробари, начело с Боко мутрата! Анадъмо??

От къде извира тази омраза към всички?Вие никого не уважавате, на всички намирате недостатъци, вечно недоволни и арогантно по най-просташкия начин изказвате мненията си. С това ли допринасяте нещо за България? Толкова е богат езика ни, спомнете си хубавите думи!!!!!

възмутена, но тъпа!

хихи, без гърбави калинки не минаваме..., размножават се бързо за сега! А така ли ще бъде след 12 май????, ще видим!

Тая пача, кво се е ухилила! Широко и е около врата и! Всичко е толкова нагласено и противно, на фона на немотията на българина... Играела хоро? Та какво от това, с каква цел показваш това веселие пред света Сталинке? Коя поръчка изпълняваш! На тоя, дето те нагуши с пари? Засрами се, ако все пак ти е останала съвест!

Понеже платиха авантюрите на Станишев и тайвафа лумпени около него ли? От глупост всяка нация бива бедна. От такива като тебе.

Ей папагал, стига си повтарял едно и също, глупако! Измисли нещо друго, ако можеш, или млъкни завинаги! хахахаха, познах те, калинке?!

Тази "пача" е една от най-умните българки. загубенкът не може да се възпозлва дори и от най-хубавото, което му е дадено. Българинът е така изпростял, че гони всеки, който може да му помогне. Според мен 50% от българите са за психодиспансер. Особено с гласуването си за БСП, които 3 пъти от 3 управления вкарват страната в криза и пак ги избират :-) Добре че не зъм вързан в България, както беше преди 89-та!

Тая "умна" пача ни натресе племенникът си Дянков и двамата показаха колко "умни" пачи са! Та "умната" пача е един хамелион, хитър, мазен и хлъзгав като пача и отлично умеещ да плете кошничката си! Това е прехвалената Сталин-ка от средите, които я внедриха с Дянков в БГ.......Колко и знае ......., да не говоря!

от доморасли демагози и популисти, които си мислят, че като тропнат едно хорце в чужбинско и ще предизвикат сълзи на умиление в смачканото и ограбено БГ население!

По повод ограбването, Иво Прокопиев е кредитен милионер с около 600 милиона задължения към различни банки. За да се спаси за сега е в чужбина, но и е сред тези, които се опитват да съборят Борда у нас, без значение какво ще означава това за обикновените хора. Той е бивш любим студент на хороводката Георгиева и член на един и същи приятелски кръг с нея.

Не е вярно, че е в чужбина.

Боже,хората от безизходица слагат край на живота си,а нашата хубавица хоро заиграла.При тия пари,които получява - не хоро,ами и кючек ще заиграе.Пука и за хората.

Пак искаме да демонстрираме нещо си пред света и да го "шашнем". аман от глупотевини. И Сталинка част от театрото. Мали афешираше милиционерите айдуци ? Май и ти си от тях. Аз пък вече се срамувам ча съм българин. Тъпо и задръстено население обричащо с гласа си стотици нормални хора. Бездарна манипулаторка. Ама чехлю къде е на хорото ?

Ами че то много голяма новина!!!! Сталинка се хванала на хорото???!!! А като взима тлъстата заплата в ЕС се питам, какво направи за България, тая хлебарка? Нека пишат за това! Струва ми се, че освен да се хили и ръкомаха необуздано, друго няма? А тогава за какво ни е тая Сталинка, лелята на Дянков? То май това е другото нещо, което направи за нас!

Ама, кольо, стани евродепутат, хайде покажи ни как се прави!

хахахахааах, как се става? Нима не знаеш, калинке?

Браво! :) Красиви носии.

На Сталинка (каквото е рожденото й име) би й отивало да води партизанско-терористичен отряд. Тоя евтин популизъм да си го прибере в гардероба.

Хубаво се е облякла тая сгодна женица! Да й дам една мотика и да я пускам в градината да копа не ми трябв да ми тропа хоро, а да работи!

Ама наистина много и отива носията на лицето и снагата, така още повече си приличат с Плугчиева (лесовъдката - посланик)

те са от един сой. Върли селянки-комунистки. Нищо против селяните, повечето са трудолюбиви хора, но виж комунистите е там вече Стрина Кристалина става най-върлата капиталистка.

Може да е по-умна от копач на нивата. но вероятно ще е по-добра от тебе и на нивата. Известен факт е, че по-умните хора са по-добри и във физическата работа. Просто глупаците не могат да върша умствена работа и със зор вършат физическа. За всичко се иска ум, за да успееш. И на нивата. Аз съм правил и едното, и другото. И в интелектуалната работа ме вива, но за физическата ссъм по-добът от почти всички селяни. Което не знам, се научавам за ден. и го правя подобре от тези, които го правят цял живот, но глупаво. Завистта и глупостта са свойства на лумпена. Ти, дето зовеш една суперинтелигентна жена да копае нива, си един то тях. Кристалина е ерудит, глупако.

хахахаха, умряла циганката, дето те хвали, та си почнал сам!!!! Та за Сталин-ка? Кой е казал , че е умна? Пък и поне до днес нищо не е показала, освен че ни натресе Дянков и двамата от много ум затриха България! Питай Бочко мутрата за тия двамата, дето го провалиха и след това го предадоха.... Та сега Сталин-ка се оказа, че е от групировката на Прокопиев и чехльо. По нататък ще следим с внимание и задоволство как ще се развива тая криминална сага, та чак до заличаването на ГЕРБ???!!! Приятно гледане, сънародници! Гарантирам Ви приятни изненади и екшъни!

Ти познаваш ли ЕРУДИТА КРЕСТАЛИНА? Е, жалко - а ко това наричаш ерудит, то ....нямам думи. по елементарна жена, но със самочувствие и мерак за постове не съм веждала.