Владо Пенев: Не вярвам, че Чочо си е отишъл

Научих вчера за инцидента, а днес и за смъртта на Чочо, но все още не мога да повярвам, че най-лошото се е случило каза в студиото на bTV министърът на културата Владимир Пенев.

Обратно в новината

Коментари - Владо Пенев: Не вярвам, че Чочо си е отишъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сериозно ли така е казал Дънов. Ами че той нещо много богат любовен опит имал. от кога старите ергени и моми - егоисти ,под маската на духовността раздават съвети за любовта? Пфу. Чочо...мир на праха му, а като е ходил пиян, що го е пускал шефа на театъра или филма, а

лека му пръст

Чочо го харесвам като актьор, но и по промяната във външния му вид ако сте малко психолози ще забележите див налудничево поглед. Една озлобеност излъчваше напоследък. Явно доста са му дошли нещата които са го сринали отвсякъде. Акохол разочарование от много неща, болка от загубата на майка си. Възможно е и това да е целял да се самоубие на този празник.

Вечна му памет! А министъра е голяма клюкарка.Приятел му бил.

Висшето образование и алкохолът не прощават

Бог да го прости и лека му пръст.

Бог да го прости!Жалко ,че на големи празници се случват такива нещастия.Жалко за Големия актьор.

Това е живота. Хора умират всеки ден. И днешният ден не е по-различен в това отношение. Стига глупости от типа "по празниците си отиват хора". Глупави суеверия.

Много добър човек, но имаше проблеми с алкохола. Животът не прощава на никой.

или добро, или нищо! кога ли ще се научите... освен това, елементарно е, ама пак не ви увират главите - няма човек без проблеми, просто на някои проблемите са по-видни, обаче това не значи, че имате право да ги развявате - твърде е грозно от ваша страна! погледнете първо гредата в своите очи, а после песъчинката в чуждите...

скоро в нета споделяха как на представление едвам се е дарял на краката..обадили са се зрители, отговорили им - е ние какво да направим?! а сега какво ще правят? ще го оплакват... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Благодаря за коментара. Толкова добре го каза.

Мир на праха му ! Как един грешен избор - като Буковска може да прекърши един живот. Странно дали може тя да бъде щастлива ?Страшна цена !

не ти се е отворил парашута при буковска,за това ли я плюеш на сто места.много всесилна я изкара,а чочо много слаб.Бог да го прости,а ти пукни.

но прочетох че бил алкохолик,но тези травми не приличат да е от падане 2 метра????вероятности има,но по-скоро защо не се позамислят и да се проведе разследване,а иначе това е загуба на артист и мир на праха му!

Изпепеляващата любов с Йоанна според мен го изпепели... Тя не беше жена за него ,а той вероятно много я обичаше.... Това са само размисли... Тъжно ми е,че си отиде...

Това не е любов , а болест. Затова Дънов е казал нещо много интересно: Обичайте, но не се влюбвайте. Колкото до БуковСКА, там нещата са ясни...Тя е от типа дъщери на Ева, на които дяволът им е господар.

да ме простят дъновистите, ама доста тъпи неща е казал - да обичаш, но без да се влюбваш? ми тва е като да запалиш огън, ама да не се грееш - кел файда?! ;) а и кой може да заповяда на сърцето? когато съм го чела все ми е било смешно - все едно е писало някое дете или твърде възрастен старец - просто е наивно написано! но пък си има наивни хора, на които страшно им допада (и майка ми е един от тях) :))

Много тъжна новина. Лека му пръст. Каква нелепа смърт. Моите съболезнования на близките му.

ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА МУ!

информациите за височинна травма, която е станала от височина 2 метра и то на гробище?! нещата, които са се случили на черепа му, гръден кош, бял дроб - всичко ми говори за друг вид инцидент, но каквото и да се е случило явно такава е била божията воля, а ние няма как да я проумеем... просто ми стана много тъжно - помня го във веселите му роли - усмихнат, лъчезарен, така ме е разсмивал... наистина тъжна новина, мир на душата му... П.П. а тоя секрет с репликите на бележки сега ли точно трябваше да излиза наяве... ако наистина си му приятел ще издаваш ли подобни, унижаващи го тайни след като е починал? - и това не разбирам, хора, ако можете ми го обяснете! само където ми стана още по-тъжно от тоя коментар :(

Много тъжна новина....точно на Великден....Твърде рано и твърде млад си отива Чочо....Въпреки това има с какво да го запомним....А относно злобните подмятания по адрес на Вл.Пенев - защо бе, хора....защо и как - дори и в такъв момент, ви избива на злъч и противопоставяне....

"Той посочи, че понякога изпитва съмнение, дали е трябвало да избере точно това поприще, вместо някое далеч по-спокойно и установено." ами що не стана миниор, бе?

миниоре първо се научи да пишеш.

пиша с транлитерация, бе охлио! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да го прости,поклон пред таланта му!

Бог да го прости, свободен човек е вече.

Бог да го прости.Не човек,но е свободен и да се надяваме на по-добро място.