Приятели на Деми разтревожени от новата й любов

Актрисата Деми Мур се среща с Уил Ханиган, с когото се запознала на курс по йога.

Обратно в новината

Коментари - Приятели на Деми разтревожени от новата й любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, тъй Демито!?Като прелюдия към заниманията с йога, масажно-лют секс за разгрявка и след това вече йогските изпъвания насам-натам по татамито!?Измислилите някога йогата, дали са предполагали за подобно творческо развитие на системата им!?

Този Уил изглежда още по "отвеян" и използвач от А.Къчър. Но за временно ползване ...става.

Жоро К Жоро К, много тъп коментар. Ужас.

Много сте ми смешни момченца без никакъв опит в секса и живота и да давате оценки!!!! Но щом четете и коментиате, значи все пак ви интересува тази жена.Пожелавам ви винаги да ви става и да не се комплексирате, защото само комплексари правят тъпи оценки като вашите...

Последен напън - нека си го изживее и се начеше, завалийката, какво й гледате в кюлотите? Щото после само артрит, ишияс и лумбаго, синя пъпкя и червен вятър, ебола и менингит, какво друго. Де и вие да изглеждахте и живеехте така на нейната възраст, еша си нямаше да имате, ама сте тюфлеци и кифли и като че ли малко завиждате, а? Че тя е по-готина дори и от тъпите ви абитуриентки-чалгаджийки бе!

Последен - последен, ама продължава десетина-петнайсет години.

оо глупости от стаята се чувало . .абе глупости на квадрат

жорко, не знам дали си виждал 50 годишна гола жена, ама и мевду 50 годишните, както и при 20 и з0 годишните има привлекателни и непривлекателни. не се надуваи толкоз, смешко си

parvaty

Ами, жената до вчера спеше с 30 годишен мъж, не може да мине на чичковци изведнъж, какво сте й заяли гъза - не спи във вашите чаршафи! Айде, холан!! Пък и, кой ще се качи на Москвич, като е карал Мерцедес! Може да чука 30 годишни - чука ги! Браво на нея!

Тя хубаво ги чука 30 годишните, ама трябва и да ги пази.

parvaty

Ама, разбира се, сладък, какво друго да ги правим 30 годишните, освен да ги пазим, завиваме и т.н. :)

Сериозно? А нещо ново относно косата й??

Няма възраст за сърбежа женски. Колкото по-млад, толкова по-добре. Не е важно дали е голям, дебел или дълъг, важното е да фурга яко. От това всяка жена изпада в еуфория. Другото е празни приказки.

Явно за тая работа възрастова граница няма. Тук им викат уличници и извратеняци, а там носят пари от вестникарските хроники. Един приятен начин и ние да си оправим икономиката и да си понапълним хазната, ха-ха.

Е като е на 50 да умира ли? Да не би секса да е забранен след 50? Аман от хлапета по форумите! Жената е жена до гроб, мъжът - докато може. Така, че не злобейте! Евала й, че е толкова хубава на тази възраст!

Няма такъв боклук!

Ти па много лично приемаш новината! :)

Чета тук странни коментари.... Абе хора, та това е зряла жена със своите физиологични нужди - докога да чака принца на бял кон, като живота си тече? Хич не мислете, че търси любов. И с аЩън не е било любов, просто беше унизена от изневерите и накрая й се насъбра множко. Жената иска просто да се разтоварва и забавлява, не я мислете.

какво ли неправи силата на парите

Какво значи искам и аз - искаш да плащаш на младоци, за да те ..... или си младок, който иска да му плащат :D Да те светна, че не ги привличат само парите. Има поне 3 фактора - 1. това е звезда, идол, божество 2. тя е привлекателна жена 3. сексуална и страстна 4. и да, парите дават още ореол, макар че горните 3 стигат :)

Не ги привличали парите? Ще ме умориш от смях, ей! Не ми казвай, че някой на 30 ще бъде сексуално привлечен от жена, по-дърта с 20 години. Е, освен ако не е някакъв геронтофил, разбира се, или пък има едипов комплекс. Да чукаш майка си - УЖАССС....(за пари ли... за много ли...)

Лocът

На 30 години бил, тя е на 50. Пак ще има циркове и разбито сърце, но така е, като акъл липсва.

Дали всички жени, с които си бил, взети заедно, могат да се опрат на малкия пръст на Деми Мур?!

Е защо, какъв е малкият пръст на Деми Мур? Била е готина някога, но сега НЕ Е! Дърта 50 годишна брантия, какво хубаво може да има, освен парите? Душата ли? Сигурен съм, че ако я видиш негримирана отблизо, еле пък гола, ще ти се изправи косата (вместо нещо друго).

Тъпо, тъпо!

Ти я познаваш лично, че да и даваш характеристики?

Пропаднала работа...

Оставете я да си избива комплексите.Утре пак ще се тръшне да си лекува душевното разтройство и пак ще занимава света с любовното си нещастие.

Ако е била толкова душевно разтроена, сега нямаше да е във вихъра си. Факт ;)

Направо приятелите и да си го кажат, че ги е страх от това, че новия и любовник е сиромах и не трябва да се забърква с него.

Не сиромах, а земен, земен ... - това казват загрижените приятели. :)

ами да, тя е "дзвиздЪ" и ще е необходим някой небесен....