Люси отпадна от Dancing Stars

За жалост едва 4 седмици преди финалната битка двойката Люси и Петя напуснаха шоуто Dancing Stars.

Обратно в новината

Коментари - Люси отпадна от Dancing Stars | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американската биячка от ММА, там ли е още? Тя става за цирк и акробатика, но не и за танци. Даже Луканката е по-добор от нея. Да си ходи птеродактилът в Америка.

Ама и тва шоу е тъпо като "Къртицата"...Поне да бяха пратили дървото Луканов за къртица в шоуто, водено от двата хамстера, където всичко е прозрачно и нагласено с елиминациите. Поне нямаше да заподозрят, че едно дърво може да бъде къртица.

Дървото Луканов там ли е още? Без дървета и храсталаци шоу не става...

там е още моито момче, тропка с дървени крачета, трябваше да му дялкам лицето още ,ама ме домързя и то виж ко излезе

Люската си е много готино момче.Да не му пука. че вече е вън от предаването!!!!Спечели с искреното си поведение. в него няма лицемерие.Добряк е!!!!Ходи да си почиваш!Ти го заслужаваш!По-голяма победа от твоята няма- 35 кг никак не са малко!Продължавай в същото темпо момче , напук на всички!!!!!

че този люси много ми прилича на чаз боно.

Жалко най-добрия танцьор!

Дъртата кранта от Америка да си ходи.

Това предаване не е интересно

Бегай дома да топлиш виетнамчето!

За Луканов "гласуват" само колегите му от Нова тв. Много антипатичен човечец. И до кога ще ни пробутват "примата", "кралицата" на кръчмарската музика.

Кой е този Люси бе, изроди смачкани?! Няма ли кого да представите, че сте избрали този плужек?! Многооо зомбита, ей!

този отвратеняк Румен трябваше да го изгонят първи от това шоу.Грозен,надменен и манипулативен тип.В танците е пълно дърво.Кой му даде право да си саморекламира предаването с тези билети.Ужас,позор за корумпираното жури!

Люси е симпатяга.Съжалявам. че отпадна.Има ритъм, има чувство.Стискам му палци в борбата с килограмите.Дано да продължи да ги сваля.Ама и така си е готин!!!!!

Е нищо де, сега отново ще "измисля" песни, клипове, като краде идеи от индийски, турски, ливански и т.н. парчета. Тук нали още никой не се е сетил, че и там си плагиат и номерата ти още минават. Спокойно. :)))

Беше се взел много насериозно.Е,не може да стигне до финала!Има много добри наистина.И Петко е дърво,но понеже е хубав мъж,минава м/у капките.

Какво му е хубавото? Нисък, черен, а като се усмихне същински кон.

Отговарям с най-миролюбив тон: ПАРИТЕ СА МУ "ХУБАВИ"! Не ви ли прави впечатление, че остават след номиниране онези, които под една или друга форма могат да си купят гласове (sms-и) или просто да платят каквото и където трябва. Това е то да си "спонсор" или да имаш добър "спонсор"! Ще танцуваш ДОБРЕ, колкото ЗЛЕ да го правиш! - Като ЛУКНОВ например, а защо не и ПЕТКО!

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЛЮСИ ! В КЪЩИ ИМАХМЕ ЧУВСТВОТО ЧЕ УМИШЛЕНО ДАДОХА ПИНКО ПАНТЕРАТА ! ОСТАНАХА ТАКИВА КАТО ГЛОРИЯ И РУМЕН! НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ИМАТ ЛИ МАЛКО СРАМ ! ТО КАТО ИГРАТА - ДЪРЖАВНА ЛОТАРИЯ - ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ПЕЧЕЛЯТ НО НЕ И ОБИКНОВЕНИ ХОРА!

Жалко!Люси е чаровен,артистичен,ритмичен,техничен и въобще уникален симпатяга!Всички завистници да се скрият!Този човек може да е 140 кила,но танцува,както не могат да танцуват 95 % от хората!Заслужава поклон! Не случайно всички в студиото му станаха на крака!

Трябва веднага да си ходят бездарната Глория и Румен коня .

нема ли кой да го отсече това дърво най-накрая, егати атипатичния тип и тоя бил водещ, и в сделката ги лъже и манипулира как си иска

ТОЯ ПЛОНДЕР ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЗАМИНИ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ.

стана по широко на сцената

Я бегай бе!

Оставането на дървото Румен за пореден път доказва, че шоуто е с предизвестен край, както всяко състезание (конкурс) в "милата" ни родина! Не може да ме убедите, че Румен, който танцува като Пинокио, непрекъснато е извън такта на музиката, и движенията са му отревисти като на робот, танцува по-добре от Люси!!

този чаровен дебелак да рекламира ресторанти, да не се мота в танците, не са за него.

Люси ми е сладникав и неатрактивен,а Румен има голямо развитие

разклонение искаш да кажеш

То бива нагласена работа , но тази вече направо вади очите!Не разбирам как може да оставят и толерират толкова време дървото Луканов , а да отстранят Люси...та то сляп да си ще видиш, че Люси е класи на Луканов!Отвратена съм .

Луканов ще си го пробутват до края, макар че и слепите видяха, че единственото, което може е да отваря кутии и да ръси все едни и същи "смешки", лишени от всякакво чувство за хумор.

Луканов е пробутван като кадър на Нова тв. Не танцува добре и е досадно "забавен". Харесвам децата му , но него и шутовското му държание НЕ.Люси въпреки килограмите си е в много пъти по добър танцьор от Луканов и от Петко.Крайно време е и Глория и Луканов да си ходят.

Много ме е яд! Точно от тези три двойки Люси беше най-добър!МАФИЯ!!!

Според мен това е нагласено от продуцентите. Люси не е в никакв аинтрига и не вдига рейтинга на предаването. Глория или Румен танцуват по-добре от Люси. За Глория явно се гласува доста, а на Румен му правят искуствен рейтинг, дори Откровения Алфредо се издаде

Кога ще елиминирате превзетата и самовлюбена чалгаджийка.Тя не е по-малко дърво от Румен,Жалко за партньора й,момчето е много пластично и прекрасен танцьор.

Абсолютно и аз съм на същото мнение

Люси напусна заради контузиите.Той изпълни мисиите си-доказа,че въпреки теглото не е загубил умението си да танцува и свали доста килограми.За съжаление въпреки годините и успехите като режисьор не се научил да губи.

ехххооооооооооооооооооо

у

Жалко. Макар и с адормео тегло, Люси пое можеше да танцува. Чудо ми е кой предпочита и гласува за този Румен Лукаов? е ви ли писа да го гледате всеки ден в предаването му??? Нямам думи.

подкрепям напълно това мнение! Pумен трябваше отдавна да си ходи, както и баба лати.

ЛИЧНО МНЕНИЕ- ЯВНО ТЪЙ КАТО Е СЛУЖИТЕЛ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ РУМЕН ЛУКАНОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ШЕВСТВА ВЪВ ШОУТО ,ВЪПРЕКИ ЧЕ Е АБСОЛЮТНО ДЪРВО ,ЛЮСИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ Е ПЪЛЕН Е МНОГО ПО-ДОБЪР ,КАТО ТАНЦЪОР И НЕ МИСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВАШЕ ТОЧНО ТОЙ ДА СИ ТРЪГНЕ. АМАН ОТ НАГЛАСЕНИ РАБОТИ

Ми,то и Петко е по-голямо дърво

Нямам нищо общо с НОВА, но харесвам Румен Луканов. Симпатичен ми е. Люси танцува по-хубаво, но ми е прекалено сладникав.

Люси танцува по-хубаво, но ми е прекалено сладникав. Добре де,но това е шоу за танци, не за това кой е по-симпатичен,нали?