Елен Колева е обичала най-силно Александър

Александър Найденов продължава да бъде мъжът, когото актрисата Елен Колева най-силно е обичала.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева е обичала най-силно Александър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Облича се стилно, но не мога да кажа, че има вкус за мъже- този Александър изглежда като стафида, все пак е на 56. Чудя се след като преди време я изтипоса като най-долната как отново се е върнала при него. Какво ли не правят парите. Но заслужава ли си да си лягаш до този дъртак? Поне да беше с благ характер, а той е злобен и отмъстителен, не му отива на годините.

Еленке, този Александър става, ама да ти бъде дядо, моето момиче!

Ко точно му е обичала? Наркоманското излъчване??? И еленчето нещо я пере съчмата, говори като сектантка - Господ, някакви енергии, карми...По добре да си намери някой млад аполон да я счупи от кекс да и дойде ума в главата.

елен ми е слабост още от шивачки видях че има талант освен това е и красива дано е щастлива

Всеки има право да обича ,когото си иска.В случая Елен говори за обичта си към този човек в минало време,стига сте я укорявали и наричали всякаква, тя излезе достойно от тази връзка,освен това е млада,красива,талантлива и силна и както виждам чудесно ,се справя и Сама в живота,Успех!.

Аз пък съм един от твоите минуси, хи-хи!

значи ти си дъртата и го издържаш

Елен няма нужда да ни убеждава,че е била с този чичо заради любов,всички знаем истината.Но този Александър ми направи много лошо впечатление,когато след раздялата има обикаляше куп предававия и плюеше срещу Елен.Не може мъж с достойнство да говори такива ужасни неща за жената,с която е живял.Оказа се,че колкото е противен външно,толкова е черно и сърцето му.Елен,стига си се надявала на сдобряване,този не те заслужава,каквато и да си.

ти пък от къде знаеш колчав го вади Александър ( портфейл де!). Народът е рекъл "Лице гз продава" и "Гз глава затрива"! Това се отнася и за един друг орган, намиращ се наблизо.

Преди всички да обвинявате,че тя е к..рва ,дето се продала ,мислете.Съвършени хора няма.Елен безспорно е красива.Избрала е чичкото,защото тя е расла без баща.Такива хора,цял живот търсят да намерят заместител,на липсващия родител.Ако този човек ,се е грижел за нея-бил е богат ,много неща не са били проблем,той е отговарял и на едно подсъзнателно ниво на бащата-човека,който осигурява,брани и глези.Нормално при такава възрастова разлика ,той да е бил увлечен по-нея и тя да е получила нежност и разбиране,каквото не е намерила в по-младите мъже.Защото по-младите ,може и да държат повече в леглото ,но са по-повърхностни и я третират като равна,не като раненото дете,търсещо закрила,каквато е тя в душата си.Мислете преди да плюете.

Наистина Александър е най доброто Портмоне.

Елен все така обича майонеза, но вече не близва от нея. Набива кренвирши!

Защо такива ходят със старци?: 1.Много е тъпа; 2. Тъпа е и .... за пари; 3.Тъпа е и не е спала с по-млад мъж; 4.Тъпа е и старецът я държи с някакъв компромат.

тавова се за пари, ама е тъпа и затова и личи

"шивачка" - цял живот от Кутловица. Гърдите си можеш да увеличиш, акъла - никога!

хубаво момиче ,но защо говори глупости и лъжи?!

Всички български жени са просто интересчийки, чувствата нямат значение, стига да видят пари, къща и кола. Това е толкова гнусно, че нямам думи. Бил съм в чужбина по работа, честно ви казвам - не са такива. Да, чукт се, но не са такива крви като нашите тука. Наистина не са. Обличат се семпло, не се цапотят с грим, сутрин ще ги видиш да тичат по парковете, през деня на работа, привечер на фитнес, в библиотеката... Тука ще ги срещнеш в крвенски дрехи, с 2 тона грим, в бар или кафене(в Англия кафенетата са зона за пенсионери)...

да, трябва да отбележа, че си много прав. Мнозинството са такива, но не казвай всички, далеч не всички българки са такива.

Стефанов, представи си, има много готини и свестни българки.И моля, не ни сравнявай с чужденки.Но щом си заобиколен с намазани с три тона грим к*и, значи сам си търсиш такава среда.И съответно ходиш по такива заведения.Айде, аман от общи знаменатели.

слагат тонове грим момичетата, че останалите просто не ни забелязвате, че съществуваме:)

Харесвам много Елен, позитивна,красива,усмихната е,танцува страхотно,харесвам я още от филма Шивачки, и там беше чудесна. Не ме интересува с кой спи,познавам такива,които спят с много по-стари от тях и то бедни. "Не съди,защото ще бъдеш съден със същата мярка"

Ако една жена на 25 години спи с 50 годишен мъж, или е много грозна или е заради пари.... или е супер тъпа и тоя 50- годишен я лъже и мами да си стои вкъщи и не познава други мъже .

Уважавам различното мнение,но изобщо не съм съгласна с определенията,има жени,които харесват по-възрастни мъже, не знам заради чувство на закрила,заради някакъв респект или нещо друго,но е факт. Това,че аз или Вие не сме от тях не означава нищо,същите споменати познати не разбират мен,че намирам нещо интересно в мъжете на моята възраст....Свят широк,хора всякакви....

а може тоя дядка просто да изнудва момичето.

Язък за красивото момиче, имах добро мнение за нея, но явно съм се излъгал!

Аз много обичах дядо си ....

Тоя - Александър беше- някакъв 50- годишен милионер. За каква любов приказва. Или са и свършили парите, или просто не може да изкарва толкова пари, колкото е свикнала да харчи, та иска да я спонсорират отново. Но това че си търси спонсор, не и пречи да си намери мъж и за леглото.

Хуваво е, че има любов, но каква новина е това - кого най-много е обичала една хубава мома ? Че това работа за журналисти ли е ? За читатели ли е ? Не е ли любовта тайнство ? Покажеш ли я в медиите, това вече е груба клюка. Дразни търсенето на жълтина, търсенето на временна, наистина много, много временна популярност. Да са живи и здрави !

това е саобщение по новините

Всички жени избират по парите. Няма вече чувства. В това съм се убедил. Всички по известни жени гледат парите.... никога няма да вземат някой безработен бедняк дори и да е супер красив.

Ами те чувствата идват с парите. Така е, жените искат мъж с пари и висок социален статус, мъжете -млада жена с хубав външен вид. Така е било и така ще бъде. Все едно да обвиниш някой готин пич, че си е хванал младо гадже, а не някоя дебела лелка, щото гледал само външния вид. При Елена нещата стоят другояче, понеже за мен е супер т

Коко ти явно си някое младо тинейджърче. Не е било така както ти го казваш! От около 20 години жените почнаха да избират по парите. Но преди тия 20 години, преди нещата бяха различни. Мъжете избираха - млада жена с хубав външен вид. А Жените избираха - млад мъж с хубав външен вид. (а не по пари!)

Не ти ли се вижда нормален тоя избор? Жените да избират - млад мъж с хубав външен вид. Мъжете да избират - млада жена с хубав външен вид. Това е НОРМАЛНОТО. И така беше при мен на млади години.

"Все едно да обвиниш някой готин пич, че си е хванал младо гадже, а не някоя дебела лелка, щото гледал само външния вид." -------Примера ти не е равнопоставен. За него противоположното е това: "Все едно да обвиниш някоя готина мацка, че си е хванала младо гадже, а не някоя дебелак, щото гледала само външния вид." Ясно ли ти е сега? Кое с кое му е противоположното. Макар че те трябва да се избират ТОЧНО по външен вид! Все пак да се харесат. Това е целта. А незнайно защо жените сега избират по парите, а не по външния вид? Както трябва да е. И както беше едно време, и както мъжете все още избират. Противоположното на Жена търси мъж с пари и висок социален статус, е мъж си търси жена с пари и висок социален статус.

Все едно слушам спор в голямото междучасие на 8 клас.Пари или външност? Моля, но това са глупости.Мъжете като искат силиконови кукли с 5 пласта екстеншъни, естествено вторите ще гледат пари.Ми намерете си естествено, нормално момиче.Няма да гледа парите.Но няма да е ефектна и да я водите по чалга-заведенията, за да се фукате с нея.То хем фолк-звезда, хем свястна няма.

Какви неще не би направила пак - секс с дъртак?

Алоуууууууууу, вие МИНУСИТЕ дето се изхождате по всички въпроси, половинките ви дето си ги обичате само красиви и млади ли са???!!! А, ооооооооо!!!

Може да прозвучи доста тъпо, но коя е тази жена и защо толкова шум около нея? Много ли е известна?

Е как ще поддържа връзка с теб като бяхте два елена доста дълго време ...

Ами оди в зоологическата градина да видиш че колкото по дърти ... с толкова повече разклонения - този са майонезите се прибира лазешком през вратата.

ОБИЧА ПАРИТЕ МУ..................

След тая жалка връзка мислех за нея с голямо пренебрежение.Но след снощният и индийски танц трябва да призная че тя е определено много голяма танцьорка.Браво.Беше възхитителна.

Има време, красавице и това ще се случи!Ще срещнеш голямата любов.

А за "старческите му миризми" споменът ти напълно избледня, или вече ти се струват изискан мачовски парфюм :))) БЛЯТЬ ТАКАЯ!!!

Като не знаеш руски, що се опитваш да по ползваш, блядь такая?

Искрено се забавлявам с такива безсмислени статии за кухи лейки. Ленче няма да се плашиш някой младо зайче ще излезе да те вихри и да ти помага

Това списание лъв стайл - кой ли го чете?! нещо си перифразира думи, които не са казани в дадения смисъл. И стига с този Александър - той не заслужава вниманието на читателите! Явно лъв стайл няма за какво да пише, и дъвчи стари измислени истории! Както се казва от един поет: притопли ми любов на котлона!

Елен Колева: Най-силно съм обичала Александър ГОВОРИ В ЦИФРИ!

БРАВО, ДЕЦА !!!!!!!!!! ТОЛКОВА СТЕ ХУБАВИ НЕПОРОЧНИ, НО ДОСТАТЪЧНО УНИЖЕНИ И ИЗСТРАДАЛИ /ОСОБЕНО ЕЛИ/... ИГРАЙТЕ ТАКА, ЧЕ САМО ДА СЪБИРАТЕ ПОГЛЕДИТЕ И НИКОЙ НИЩО ДА НЕ МОЖЕ ДА ВИ КАЗВА - ШОУТО ЩЕ СВЪРШИ, НА ВАШИЯ ЖИВОТ ПРЕДСТОИ... МНОГО СТЕ СЛАДКИ ВИНАГИ... С УДОВОЛСТВИЕ ВИ ГЛЕДАМ !!!

Красива млада жена, лъчезарна, позитивна, танцува прекрасно, на мен ми харесва. Ако не ме лъже паметта е на 29, а изглежда като момиче на 22-23 години, което също е похвално. Определено не е за мъж на тези години, но възможно е наистина да го е обичала и да е усещала вид бащина закрила от негова страна. Красива, млада, животът е пред нея. Пожелавам й да намери голяма и истинска любов. Успех и всичко най-хубаво!

Де, не бъди толкова възторжена. Елен ще се върне при дядката - както сама е казала - за момента той не е готов. И тогава - живот - няма да се мори да танцува.

Защо сте толкова злобни всички тук.Ако беше така,както го виждат вашите очи,тя щеше още да си е при него и при паричките му,да ама не е,падна, изправи се и тръгна смело напред-сама,красива и смела.

Nina

финалът ти е направо патетичен!!! напомня ми на произведение от годините на социализма, славещо възода на партията-маика! защо мислиш, че всички, които виждат елена с други очи, са злобни - по-скоро са реалисти! това, че имат обективно мнение, не означава непременно, че са завистливи!

vasilissa@

Защото просто не можеш да имаш обективно мнение за ситуация и хора, които не познаваш. Изразявайки категорично отношение всъщност показваш собствения си манталитет, а не този на другите

не я харесвам и не съм съгласна, млади момичета да търчат подир дядовци,но снощи Елен страхотно се представи в Денсинг старс

На кого ги говориш тези неща ,,силно обичала",може ,млада си ,ще ти мине,но да ,,обичаш"този дърт пръч.Аиде нема нужда.

Ами защо не остана при него да му свириш?????

Ленче, аиде автобусчето и в Михайловград. Може там пък да намериш принца.

Тези жени полудяха.....Едната я скубят и бият, баща и не се бъркал, тя пък била лудо влюбена. Тази я оризилиха като златотърсачка, тя пък го обичала, за какво за сбръчканата кожа, за какво, абе май знам отговора......

kokobrais

Ама портфейла е опънат:-) :-) :-) :-)

Демек той имаше най-голема къща и ми даваше най-голема издръжка в кариерата ми на държанка

това нещо като огладнях и се разкайвам и май по добре да се върна при чичото с парите .

Разбирай - той имаше най-много пари от бившите ми.

НАЙ ОБИЧАМ НА АЛЕКСАНДЪР ПАРИЧКИТЕЕЕЕЕ!

другият варант е още една мазохистка