Христо Кърджилов: Никога не съм удрял Радина

Бащата на Радина призна, че майката и братът на актрисата са отвратени от поведението на гаджето й Деян Донков, а Кърджилов се чувства не по-малко наранен.

Обратно в новината

Коментари - Христо Кърджилов: Никога не съм удрял Радина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема да се плашиш, Ицо! Той Динката ще я аргаса и заради тебе хахахахахахха

Toni

Какво я съжалявате Радина? Като е толкова проста да седи при тоя психар и да я млати за "Добро утро", да се оправя сама. Много ме дразнят такива хора-дето искат съвет и помощ и накрая си правят пак същата глупост. Мъж удари ли веднъж и му се прости,ще последва втори, трети...на това му се вика мазохизъм!

БОЯТ ИЗГРАЖДА! Той не е да разгражда! Аз кат съм се родил и майка ми с едно джезве - туп, по главата! Аз и сега шо съм толкова интелигентен... шот се бия. Е, зимам една талпа и се удрям по главата. То затова ми е сплеснато тука, отзад!

що не вървите на майната си цялото семейство

Спомни си Макаренко: "В самом лучшем случае вы похожи на обезьяну, воспитывающую своих детенышей. Вы думаете, что это нужно для дисциплины? У таких родителей никогда не бывает дисциплины. Дети просто боятся родителей и стараются жить подальше от их авторитета и от их власти"

А Е ТРЯБВАЛО ДА Я ПОСТУПВА!

Глупак, нямаш ли смелостта да кажеш, че си възмутен от това да посягат на детето ти? Да го защитиш, да му отвориш очите, че това не е любов, а НАСИЛИЕ?

Баща ти Радина, е истински мъж и джентълмен! Не се занимавай с долни отрепки, бягай надалеч от тях, хвани си достоен мъж, който никога няма да посегне на беззащитни жени или на деца!

Много си прост и елементарен!

Преди години се измъкнах от един такъв ,дето си мислеше,че всичко което прави е за мое добро.ТОва включваше психически тормоз с който постигна свойтацел......на края ме беше страх дори да пресичам улицата ,беше ми втълпено че без него съм за никъде.А аз съм жена с частен бизнес доста добре оправяща се в различни ситуаций,но с постоянство се постига всичко ....сломи ме ,но за кратко .Осъзнах се и се от търсих от този тИРАН.

това са манипулатори. намират си жертва и бавно бавно я оплитат в мрежите си. и аз бях с такъв и се отървах. и сега като се замисля се чудя на акъла си! той е агресор и си намира оправдание за действата си- уж за мое добро, уж ревност и така докато те сломи психически и после мърдане няма. даже и с полиция не можаха да ни спрат скандалите.

И със сигурност през това време е живуркал добре с твоите пари. Познах ли? Класика... А този простак, който бие шамари на пияна жена, следващият път, когато той е безобразно пиян, баща й просто да го гръмне, а не да се държи възпитано и да позволява това да се случва с детето му, нека и той се направи на простак, защото на такива само с техните средства може да се отговори, не с този интелигентен тон...

със сигурност има и мъже около донков, които се държат безобразно. дали ги побутва и пошляпва и тях? и ако не защо.

'Бе ако беше я пошляпвал, нямаше да си мисли, че всичко дето 'фърчи се яде...

за това гаранция няма. а пошляпването е супер пошло. как ще имам уважение към родителите ми ако ме пошляпват? малоумниците и простите пошляпват. тези дето не им стига акъла за други средства.

много са смишни тези артисти които се показват,но нали то им е професия

Донков, ела и удари мен, вместо да посягаш на жена. Не съм сигурен обаче дали ударът ти ще ме достигне. После не нося отговорност за отговора на удара ти обаче:( Радина е хубаво момиче, може да има чепат характер, но в това и е чара. А с творчеството на баща и - Христо Кърджилов съм запознат от дете. Като художник на някои от комиксите в сп. Дъга - "Загадката в Порт Танжер" "Петият закон на роботиката" "Елемаг -войнът на Хан Тервел" И много го харесвам.

Радина, бягай,бягай,бягай...

къде да бяга при него ли ,тя си го иска този живот , но защо се показват

А защо вие - фенове на боя и любители на атмосферата на насилие в семейството като средство за възпитание и отглеждане на децата - та защо вие не погледнете на нещата от друга страна - Радина е, да кажем , момиче, израсло в едно почтено , добро семейство , без да е познала насилието, лъжата и грубостта. Но животът е друг и навън тя се е оказала в среда, в която действат възпитаните с бой от вас деца - биячи и жестоки. Нали е известно, че хората, които в детството си са познали насилието, също стават насилници. Радина е слаба и затова някои изпитват удоволствие да я измъчват. Я се вижте в огледалото!

Слаба е да за това всички деца на така наречения ЕЛИТ в БГ са такива лекета. Защото през комунизма са имали всичко и родителите са им били сащите миризливи лайна. Защото е слаба горката и за това е посегнала към дрогата и алкохола. Айде стига сте се правили на састрадателни а не погледнеш истината каква е!!! Той и бащаи в ефир отичаше дъщеря му да е била бита и се правеше на нерзбрал. Плод на артестичния и художествен "ЕЛИТ" в България всичките са наркомани и алкохолици и те ще ми говорят за чалгата тая фрацла не била попаднала в правилна среда не можела да издаржа в картицата не било нейното място. Та затова така се оака че овуня всичко!!!

Ти на 100 години ли си, та те гони антикомунизъм и бивш елит. прочети по-внимателно, което е написано и ако успееш да разбереш този път, пак се обади.

100 годишните си остават грамотни, а този май е неграмотният гербер, още ненаучил правописа, но с мнение и по правило в "черно". Изживява се като интригант.

Слави, страшно си неграмотен. Ти изобщо имаш ли основно образование?

"Никога не съм удрял Радина" - А трябваше!

Едно време ни убеждаваха, че радина е светица. Как била морална, как не и се снимла гола. После в интернет лъснаха снимките и пияна и гола заедно с Рут Колева и стана мазало. А това, че Донков я шамари какво очаквате. Съвсем ноормално, те малките бръмчалки си го обичат това, като добър ден им е. Радинчето е просто момиче от не висока проба, която бе напомпана по медиите и сега разочарованието е голямо. Споко, нищо ново.

Радина,Деян и Рут показаха на всички,как употребата на алкохол,опиати действа върху психиката ,здравето и живота на човек.Жалко е за младите и талантливи хора,които съсипват своя живот и този на най-близките си хора.Ужасно е за всеки родител да гледа как се съсипва порасналото му дете и да е безпомощен и безсилен да му помогне.

Да прибира дъщеря си ,преди да я е унищожил оня,и психически и физически.

Да не е малолетна? Глезла и ревла...

Не е глезла,просто вече и е промит мозъка, да я обвиняват и да се чувства без вина виновна.Колкото повече време минава, толкова по-трудно ще и е да се измъкне от тази връзка.

Напълно си прав, братле, но погледни от другата страна, ако не можеш да /правиш другото/, кво ти остава? Предполагам, да биеш.

Жалко за красивото момиче !!!Родителите изобщо не осъзнават , че да отгледаш дете е най-трудното нещо на света , и това за инстинкта на майката са глупости , по инстинкт го храниш даваш му водичка , но възпитанието е друго нещо ! Аз също съм майка и всеки път изпитам ужас дали съм достатъчно добър родител ! Не бива да съдим никого , но 90 % от престъпниците в света са плод на трудно и лишено от грижи и обич детство !

Харесваш ми много, Христо ноооооо дъщеря ти докато намери правия път бая ще има да пати...дано накрая поумнее...ти си и показал и и казваш какъв трябва да бъде един човек ама оно рупа ли рупа;(

Ааа, не краво. Тази новина е страхотна. Ми как може без "Къртица", опосуми и всякакви чалгарски изгъзии.

днес има много по важни новини ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За голямо съжаление и Радина, и Деан са наркомани. По-гадното е, че това поведение и тази визия се рекламират, което е главната цел. Както у нас, така и в Холивуд - господарите са едни......

Да не си смъркала с тях?!

Късно е Христо да се чудиш, защо дъщеря ти е толкова проста. Ако я беше възпитавал, та дори и с потупване, когато му е било времето, сега нямаше да е такава лигла, нямаше да се напива като куче и нямаше да се търкаля в кревата на някакъв дядка който я шамаросва.

Само за дядка не е обективно. Чичко е по-коректно. Но това значи че тя е още малко момиченце. Ако е такава, значи не й е там мястото. Aко пък се мисли за жена какво прави с такъв... Абе проблема е че "чичкото" я бие. Като по-млад със сигурност е бил още по-голям насилник. Въобще ситацията е гнусна за нея, но си е неин проблем. Явно намира нещо, което й липсва иначе...

Личи си, Христо! Трябвало е да я понабиваш, сега вече е много късно ... Боят изгражда, когато се ползва своевременно и по предназначение!

Кой нормален мъж бие жени или деца? Боят изгражда характера на насилника, не на жертвата! Насилване на жени и деца е типично за перверзни садистични типове, които нямат нищо мъжко в себе си!

Абсолютно посредствена личност. Нито като актриса става, нито като човек. От един нищо и никакъв измислен сериал Стъклен дом я направиха голямата звезда. Нямам думи. В България известните за нищо е стават.

Чудя се, ако Радина забременее и роди дете, кой ще го гледа?

Родителите й ще имат възможност да си коригират методите чрез отглеждането на внучето...

кво цинкате сега, това е интелигенцията българска, да не ви е някаква чалга, а чалгарките са носители на всичко лошо

Хахаха разсмя ме :)))) Много правилно това е ЕЛИТА в БГ,много неща имаме да научим от тези интелигентни и възпитани хорица:)))))

Знаете ли, по повод на вметката за т.н. елит, искам да ви кажа защо гледах Биг и Вип-брадърите: иманно заради това, че се чувствах 1001 пъти по-елит от т.н.елит в нашата измислена държава! И същевременно се срамувах...заради всичкия елит...на екрана.

Имам чувството че това момиче е наркоманка,тя се даржи точно като наркозависима. Дано не съм права!

интелектуалният багаж на радина е горе-долу колкото на боко тиквата.честито.

Ако обичаш да не обиждаш Борисов.

Горе долу на едно ниво сте и тримата.Голямо его, грахче ум,тя поне е по-хубава.

ФБР, лошо е когато си двуличен!!!Сполай, нискочелнест!

прави разлика-KGB-FBI

с тази разлика,че тя и ББ си носят багажа сами а такива като теб им го носят кукловодите....ти само можеш да подскачаш на конците

Ами като е с толкова променлив нрав, то си е за нейна сметка. Неуравновесена, ,че и на всичко отгоре алкохоличка. А е само на 27 години.Още 10 години такъв живот,и ще е за психодиспансера.

..а трябваше, Кърджилов! Може би по-доброто възпитание, по-сигурната семейна среда, щяха сега да й помогнат да не се държи като психопатка-мазохистка..

Мн.спорен е въпросът дали доброто възпитание включва шамари. Във всички случаи това трябва да е по изключение, а не редовна практика, която да се приема накрая от детето за нормална! Мисля, че Кърджилов това е искал да каже- че вкъщи не е била нито свидетел, нито жертва на подобно отношение и затова е учуден, че сега тя се оставя да бъде убедена от Донков, че да й ударят шамар или да я бутнат силно, от което да падне на земята, са все неща, които са в реда на нещата, щом е била пияна... Междудругото, когато гледах онази серия от "Къртицата", където той отново я нападаше, той ми изглеждаше откровено пиян и ми се струва, че редовно злоупотребява с алкохол. Да започва тогава Радина да му отвръща със същото- яко шамари и бутане на земята, вместо да му трепери, че бил паднал от пейката!!! Не мога да я разбера тая жена... Още е млада и глупава ли, психически слаба ли е, от странен вид депресия ли страда или си е по рождение патка?!

Да знаете, че Фройд е прав - всичко е от детството! Този баща може и да се прави на божа кравичка, но нещо е объркал преди години и това сега е очевидно... Жалко.. симпатична млада другарка е тази Радина.. би паснала идеално на Клуба ни!

Кой нормален мъж бие жени или деца? Боят изгражда характера на насилника, не на жертвата! Насилване на жени и деца е типично за перверзни садистични типове, които нямат нищо мъжко в себе си! Хвани си друг обратен и се бийте взаимно!

голяма новина! направо не сам на себе си!

Не си сАм наистина!

Комплексираният даскал отново е тук!Сигурно е безработен,по цял ден кисне по форумите:)))

Ама защо ме занимават сега и бащата на тази... не знам как да я нарека?! Изключително ми е антипатична, не харесвам как играе, неприятна ми е и с някаква нагла и тъпа физиономия. Айде не ни занимавайте вече!

Съгласна съм с твоето мнение, и на мен никога не ми е била симпатична, и като актриса не я харесвам. С тоя тъп кравешки поглед от 100 км си личи че е злобна наркоманка!

Ако бащата я беше побийвал на време сега това нямаше да се случва в българския ефир. Ама сигурно на Донков му харесва?

Следващия път когато пенсионер протегне към вас трепереща ръка, когато ви помоли да му купите хляб, когато ви кажат , че се събират пари за болно дете им отговорете: - А ти знаеш ли какво е казал Христо Кърджилов? "Никога не съм удрял Радина"

КЪДЕТО Я ХВАНЕШ - УДАРИ И ДВА ШАМАРА

...удари и два тека

Много сте прости!

Ако всичко това е театър за да се говори повече за тях...просто не е честно.Понеже Радинка беше много неуспешна като Жулиета, дай сега да отклоняваме вниманието от актьорските способности.Ако ли пък не е игра - хора,ми не си вадете личните неща пред телевиз.камери...............Ставате и смешни и жалки. Деян Д. мъж ли е или неуравновесен тийн???

Деян е едно недоразумение, което се прави на мъж по най- криворазбрания, "балкански" начин!

Аз като ходих да я гледам като Жулиета, много се засили във втората част на пиесата. Тогава онзи къдравелко Бахаров не можа да й опонира - той си караше равномерно и пошло през цялото време.

Radostina

Дори и да не му е лесно, то какво може да направи. Тя си взима решенията сама. Тьй че най добре е да я оставят сама да си решава. Пьк като и писне от шамари, ще се прибере вкьщи.