Калин Врачански пилотира самолет по случай РД

Звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански отпразнува 32-ия си рожден ден с компания на морето.

Обратно в новината

Коментари - Калин Врачански пилотира самолет по случай РД | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долните коментари са от хора, които никога няма нито да се запознаят с Калин Врачански, нито някога ще имат неговия живот и възможности - защото са комплексирани, жалки и нищожни!

ПЛАШИПУТАРНИК

Що не си празнуваш във Враца или Мездра с родата, като си толкова земен, а и ти на морето се натискаш. Пък и вносни думички вкарваш "релакс", ех.

С пожелание за здраве и на следващия си р. ден да не си толкова скучен. Не бих обърнала внимание на толкова интелектуално безинтересен мъж (ако беше такъв надали щеше да се хвалиш като третокласник с билетите, които апропо може да си купи всеки онлайн, в случай, че има интерес; или с мотори и т.н.) О, да - освен интеелктуално скучен, същото се отнася и за излъчването, което имаш.

Честит рожден ден! Да си жив и здрав да се радваш на подаръци от сега нататък...

А честито на туй момче!

намирам вниманието,което той е получил, за оригинално и равностойно на моралните ценности на този човек.

Великолепен подарък за великолепен актьор - билети за театрална постановка в Лондон! Истинска мечта! Пожелавам страхотна интелектуална наслада!

коие този???не го познавам!пък и не ми трябва))))нещо много се хвали,догодина билети за театър в англия!?може и сега да тръгне ако иска,не ме интересува.

Много си тъп!

Поредното безумие на оглупял от кратката слава. По добре - не!

И самовлюбен егоист!