Калканджиева: Участвах в ”Къртицата” за пари

Шефката на агенция Visages Жени Калканджиева без притеснение заявява, че причината да стане част от шоуто "Къртицата" е хонорарът, който е получила.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева: Участвах в ”Къртицата” за пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как, тази от снимката целува детето си с тази цинична уста?

Долна, мръсна шайка - опосуми, мадам Калканджиева, Мая Савова, Ирини и други неприятни и долни твари

Къртицата е Гибона.

и все пак - за какви пари говорим???

Любомир, Гибона, Кирил, Рут, Тодор. Някой от тези ще да е. Коалицията на гаднярите. Пожелавам утре да се разкара някой от тях. Каквото Ники Николов реши. Това ще да е. /Тука влагам доста голяма ирония./

Какво е това "картицата"?

Много хора предполагаха,гледайки поведението на участниците,че има няколко къртици. А.Слабаков също,казвайки на Андрей:"Знаеме се." После се писа,че къртица няма и ще я определят накрая. Всичко допускам. Реалити-форматите са измислени мн.тарикатски. Уж зрителите гласуват,а не е така. "Гласуват" сценаристите. И винаги има вратички за лавиране/като в правото/. А това,че имало заснет материал с къртицата,въобще не ме убеждава. Може да имат запис с всеки един от тях. Но те все ни убеждават,че сме луди,ако се съмняваме. Това им е работата-да ни разясняват,заблуждавайки.

Е,сега нали я чу. Учи се,ма!

Всеки е влязъл за пари. Евала, Жени, че си признаваш! А Кирил не е къртица, Тодор е!

Къртицата е Кирил Ефремов-гаранция 1000% давам.Жалко че няма залози бих му фурлил една хилядарка.

А може също да е Тодор или Гибона. Единствено тримата бяха показани в добра светлина, за да ги запазят до края, без да настройват зрителите срещу тях. Много добре знаем, че решат ли, ще очернят и най-добрия човек, защото идеални хора няма.

Жени винаги ми е правила впечатление на интелигентна и сдържана жена. Но след като видях малко избран матерял от това предаване си промених коренно мнението. Щом си била за пари това добре, всички работим за пари. Но заслужаваха ли си тези пари да ти се подиграват малки и големи за пиянските ти изцепки. Дали семейството ти е гордо от това което показа каква си в действителност ? Жалк,о явно тази Жени, която познавах от екрана е била добре филтрирана ПР работа.

Ха, добър ден :) и не е само тя, всичките ни "звезди" са такива

сдържана? явно не си добре запозната с работата на жени и каталозите на Визаж...дааа, за тези каталози говоря.

Не не съм разглеждала католозите и и както написах ми е правила впечатление от медийните си изяви и от изказът и по теми които са обсъждали. Както и написах явно съм била в грешка.

Снимката е истинско отмъщение към бившата мис.

Luna0102

За пари, ами за какво?! Че той Сидероуглу влезе дори в цирка като главен маймун за пари, а вие се опитвате да шокирате читателите си че бивша миска влязла в някакво си шоу за пари.

Е от какво да се притеснява тя сигурно е правило и много по гадни неща за пари.

В началото разправяше, че влязла в шоуто от скука, сега, че е влязла за пари". В същото време твърди че "Още имам натрупани ангажименти, които не мога да смогна да отхвърля . Е кой човек с ангажименти, ако това му е работата, ще ги захвърли, за да влезе в такъв тип шоу - изолирана и без връзка с външния свят. Сигурно вече я гони склерозата и не помни какво е казала или просто лъже като....някои дърти малцинства.

Права е Жени. Тя е бизнесмен преди всичко и всяко загубено време е фатално за нея. Какво значи за нея този хонорар, пред сделките, които е пропуснала от трансфрии на моделки и не само.

Хонорарът сигурно е много голям, за да се реши да пожертва работата си.

И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата... И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената... И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Другият път, ела при нас на магистралата и тук добре се печели!!! Чакаме те Жени!

Не съм гледал предаването в което Жени е участвала , но чета коментарите и се питам: Някой от сеещите хули би ли гледал шоу програма с участието само на хора, които се държат културно, произношението им е академично, обноските дипломатически и т.н. Според мен участниците и събитията се режисират точно с цел да се предизвикат коментари в стил жълти вестници. На тези, които като мен не се забавляват гледайки режисираните телевизионни изцепки на някого, мога да кажа че дистанционното има доста копчета. От нас зависи кое да натиснем.

да, би се гледало такова "културно" шоу от интелигентни и възпитани хора. Лошото е, че за съжаление матриала в основната си част е необразован, некултурен и откровено тъп и затова съществуват такива шоу-та.

Какво забавно има като знаеш, че изцепките са режисирани? А предаване, за което споменаваш, с културни нормални хора бих гледал.

Да, бих гледала с удоволствие - от културни и интелигентни хора има какво да се научи. На подобен цирк сме се нагледали през годините - в парламента например. Дано някоя телевизия направи подобно предаване. Но трябва да е по-кратко, тъй като подобни хора нямат много време за губене.

За много ли!:)

Рут Колева е мн.нагла и толерирана. Искаше да бъде единствена жена на финала. Но се надявам да не стане така. Пуши,пие..,пък после Велислава и Марина виновни,че не я пазили. Нагла до небесата! А Къртичока е нейният- ЛЮБОвчията. Пък може и тя да е-с тази неясна бременност. Вчера и двамата се стреснаха като мишки,разбирайки,че може да е номинирана.

У нас всички правят всичко за ПАРИ!!! Именно затова нямаме ЕЛИТ, а само алчни "известни" хора! Това е трагедията на нацията ни - никой не мисли за общото благо, а само за частния си интерес. Затова нямаме водачи, а използвачи!

Или си наивен..или си глупав.!По-долу ти го написах,но се изкушавам да ти го повторя- ако си мислиш,че всеки ,когото показват по телевизията е "елит" - проблема е в тебе!!!!То малко и акъл трябва ,за да различиш "елита" от известни хора в жълти или забавни предавания.

Kalin

Че някой да си е въобразявал че тия хора стоят н някое риалити ей така само за кумова срама?;-)))

Казва се " ОТ кумова срама" , а не "ЗА кумова срама". Разликата е от земята до небето - т.е. като причина и следствие. Затова учи, а не се изхвърляй.

Разбира се,че за пари и не виждам нищо срамно и осъдително! Всички работим за пари..какво толкова скандално виждате?! Това българите сме мнооого лицемерен народ!Да си зарежеш работата и семейството заради нечии "черни очи" или интереси ли?!Била "алчна",била "меркантилна"-абе,вие нормални ли сте,бе??!!Това е работа - и естествено всички са там за пари..и екипа и участниците.И вие ходите на работа и очаквате заплата...лицемери такива!!

И да допълня - сигурно много от вас вършат и по-неприятна и унизителна работа ,но зад компютрите се правите на морални и високонравствени...и сигурен съм,че всеки от вас е търпял обиди и унижения в даден момент в работата си...но..това е част от живота...Един мие кенефи,друг сервира шкембе-чорба,трети участва в реалита...кой като може си изкарва хляба!

До реално! Вярно е че вършим и по - мръсна работа, но сме с гордо вдигнати чела и свити сърца дали ще ни стигнат парите до следващото заплащане и не се срамуваме от това.А ---- винаги УЧАСТВАТ ЗА ПАРИ.Сега остава да ме убедиш, че не е к

Щом са като нас (тоест и ние сме като тях), значи не са елит, а стадо! Тогава да не ми ги хвалят и да ми ги дават за пример!!!

Абе,кой ти ги дава за пример,бе!!?? Хванала се е на работа е някакво реалити - ако искаш гледай,ако искаш - не гледай!..Там има и обикновени хора и известни хора - ако ти си мислиш,че всеки който го показват по телевизията е "елит",то проблема е в тебе!

Абе, реално, я помисли над това , което си прочел и което хората пишат тук. Критикуват я за това, че лъже, че уж е влязла от скука, че уж е много велика, а пък пада на нивото на такива предавания. Защото, може и ти да не вярваш, но много други хора са отказали. Но това е неразбираемо за теб от гледна точка на твоя манталитет

Колега,очевидно ,се различаваме по манталитет със тебе! Всеки има право да си изкарва прехраната както желае и както може,стига да е законно.А,че била казал ,че "участвала от скука",или "за пари"..или"че е велика" - и децата знаят,че журналистите пишат каквото им падне,за да предизвикат интереса на зрителите...и всичките коментарни студия са пак с тази цел.Тези предавания печелят по този начин..Нищо скандално!...

АЛЧНОСТТА НА БЪЛГАРИНА НЯМА ГРАНИЦА.ЖАЛКО НО ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.ЗАТОВА ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ САМИ.СРАМУВА СЕ ОТ ТАКИВА да не казвам какви......

Ами естествено, че за пари. За да ядеш червеи и други гадости, да издържиш цялото натоварване, единственото нещо, за което би го направил някой, е не голата слава, а парите.

МЕРКАНТИЛНОСТА Е ТИПИЧНА ЧЕРТА В ХАРАКТЕРА НА ЕВГЕНИЯ , ТЪЙ ЧЕ НИЩО НОВО НЕ НАУЧАВАМЕ ЗА ЕДНА ИНАЧЕ "ОПРАВНА"КАКА . САМО ,ЧЕ ЕДНО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ - В ЖИВОТА НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛКО

Точно. Иска да обърне нещата,но не е тя човекът. Който да ни учи на правоговор и правопис. Все пак освен диалекти,има и цинизми,които не влизат в книжовния български. Такива,каквито тя-"интелектуалката от подиумите" употреби. И не е виновен алкохолът,защото едно е да викаш:"Глупачки нахални!",друго е "Тъпи п....". Развалиха й говора на горката! А тя го е научила перфектно,общувайки само с първокласни мутри. ;)

Най важното нещо което разбрах от Жени е,че Антрактида е на Северния полюс и не е континент.

langlima

Ха-ха! Така ли е казала?! Боже, божеее, свещена простота! :)))

Само дето е Антарктида, а не АнТРактида. :DDDDDDDDD

А не беше чувала и за маорите, за Гибралтар, за Евридика, а се зъбеше на неизвестните момичета /които се оказаха по-знаещи/, че нивото им било по-ниско от нейното.

Споделям негативното отношение към такова житейско поведение като на Калканджиева, но има хубава поговорка: НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ИЗЯЖДА ЗЕЛНИКА, А ТОЗИ, КОЙТО МУ ГО ДАВА! За да има хора като госпожата, трябва някой да има създава средата за вереене!

Ми спечелете си кинти, бе смотльовци ! Ааа, ма то тъй лесно, влезеш в некво риалити и живуркаш с хонорара кат бурнейски махараджа. Део е същата боза. Даже си призна, че тия шоута му плащали сметките.

"известните".

Спокойно. Никой не се заблуждавал, че си там примерно да покажеш интелект. Важното е да получиш парите.

" в смисъл, в смисъл, в смисъл....", баси простачките лицемерни.

И двете алчни и нагли. Рут като вземе думата и ми става толкова досадно, че не мога да ви опиша. Много досадно и алчно говорилнище е тая измислена певачка.

но Марина не ме дразни. Какво и е на Марина? Нормално момиче,без излишни комплекси и доста умно и не е глезла.

Nina

имаше период, в които жени наистина беше много хубавка (е, може би 6 в света е малко попресилено!!!) но за съжаление тя използваше само красотата си, но не и ума си! сега иска да обърне нещата, но вече е много късно!

Е,сега има и парите,и "престижа"! Лесно е да си коментатор,каквато беше тя за Вип Брадър. Пък като влезеш,друго става. Сега чакаме Мая Савова,че и тя голяма разбирачка стана. А бременната пушеща и пиеща...Пък и нагла,злобна и алчна Рут Колева...Там има много режисиран театър,струва ми се.

Мая Савова и мадам от снимката са много противни. Чудно е,как ги държат пък и пари им дават на тези отврати

О, въобще не сме се съмнявали за какво участваш. Кой с каквото и както си е свикнал !

*медии

като има чалгаджии да гледат,такива като тая ще вземат лесни пари.Просто парите са не при тези ,които трябва.Неправилно разпределиние.За жалост-само зрелища.На тъп материал,тъпи шоута.

Ами онова бременното Рут Колева седи там не само за хонорара, а точи лиги и за Наградата. Ей, много алчно тва бе !

ТЯ НА "ВСИЧКО" Е ГОТОВА ЗА ПАРИ ,ЗНАЕМ ГО ОТПРЕДИ 20 ГОДИНИ

Рут не е бременна!!! Как само ви манипулират опосумите!!!

какво се учудвате на самочувствие без покритие-че то в цялата държава разни курвентии ,които са натрупали пари с оная си работа са така.Горе в министерствата да не би да ги няма,по фирмите а? Жалко че има толкова интелигентни млади хора ,които има какво да покажат и като капацитет и като външност ,но са смачкани от такива като тая наглярка.Време е да се позамислим сериозно върху ценностите и приоритетите а не да се тръшкаме пред надути пуйки с огромни портфейли и да ги ласкаем до безкрай.

Хонорарите на известните в Къртицата са между 50 000 и 100 000 лв.!!! Заслужава си!

ПРОСТАЧКА!

Що така не и вярвам на нито една дума на тая мадам? Изключително ми е неприятна и не мога да я приема като елит.

вярвам и тя се и джанка за пари