Коментари - Райна: Не сме се карали с Константин | Лайф.dir.bg
назад

Райна: Не сме се карали с Константин

Райна отрече слуха, че е скарана с бившето си гадже Константин и се наложило да се помирят в Лондон, където имаха участие.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Не сме се карали с Константин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова красива жена, естествена, без нищо излишно. Защо й трябваше да си слага силикон в устните

каквато ни е държавата , такива са ни и коментарите, от тях лъха злоба, генно заложена завист към един човек който не познавате какви ценности има, как работи , от тъпи по тъпи безсмислени коментари , излива се помия навсякъде, и мисълта е как да не работя , да имам пари и да оплюя всеки

Я съм грозен, прост и от село, та моля некоя красива, умна и от градо да ми обясни, на Райнето тръпката има ли нещо общо с трътката. Предварително съм благодарско.

Ей ама много злоба, много нещо. Всеки от Вас, които сте писали е умен, красив и не е от село. Като гледам как неграмотно пишете. Какво Ви дразни това момиче и като че Вие няма да остареете, да погрознеете?

Има нещо в излъчването и , което ми сэздава усещане за нечистоплътност...в най-общ вид и не мога да разбера какво е то.

хубава, ама простичка кво да се прави

Тя има нова интимна въшка маскирана като тръпка !

Тази докога ще натрапва личните си смехории? Казал й това,отвърнала онова! Мъкааа! Заради такива "титанки на мисълта" фейсбук трябва да се закрие! Време й е да си седне на задника и поне едно дете да отгледа. Фигурата,младостта...Още ли това е оправданието? И дано се дипломира до 2020-та,че от фестивали,позиране и екскурзийки нямала време! Има по-важни неща от ученето за чалгарките. То се вижда-стyдентки на 30. Хах!

пак сте на грешни следи за''тръпката'',не е кубинеца за който пишат жълтурите

Той е, той!

не , не е той

Лошото че "тръпката", Райне, е женена и жена му има да те рита чак до България, ако разбере. И още нещо- не се лъжи- по тези фестивали ти ще си поредната бройка на тази "тръпка", една от многото, ама ти си знаеш!

тази има ошашавен поглед на вечно незадоволена. има и висок балкон, но надали е естествен

хахаа, колко точно описание! :)

Райна откакто се раздели с Константин много често взе да си сменя гаджетата.Сигурно още не е преживяла раздялата ,а и трудно е за мъжете да живеят с капризна и невротична жена като Райнето.

"Знае последно ниво английски" -:)

Райна е красива , свестна , работохолик,следва психология, знае последно ниво английски, пее си и танцува , сади дръвчета , които някои като коментиращите тук античалгари чупят, прави благотворителност, обикаля си света със собствените си пари , а не с парите на някой паричко , незнам с какво ви дразни и ви мъчи та ръсите такава злоба, а колкото до устните корекцията е по медицинска необходимост, така че вие си пишете каквото искате

И двамата са прости селяни.

+1

Райна е много хубава жена!Само на нея съм простил ,че пее чалга;)

ади сега и ти........гледаехме ви във вип брадър преди време,и ти не знаеш какво искаш.

Абе изглеждала добре, само заради разпространяване на чалга трябва да ги разстрелят с Коце!

Колкото и да злобеете Райна е прекрасно момиче и много талантлива певица.Жалко ,че се е посветила на фолка,но това си е неин избор.Доколкото до тази плюнка Константин добре че се махна от него.Той изобщо не е на нивото й и най-добре за него е да си се радва на простичката съпруга.

То едно ниво - ум да ти зайди, както казваше баба ми!

Ключовата дума в тази "новина" е Лондон!

От това, какво правите и какво говорите се интересуват само простите селяци. Лошото е, че са много. Още по-лошото е, че превзеха градовете ни и ги превърнаха в селски нужници.

КРАСИВА ,ДОБРА СЪС СТРАХОТЕН СЕКСАПИЛ . ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХ

Много си подхождаха Райна и Коцето. Явно тия закачки показват, че още има тръпка между тях и не се знае дали няма да се съберат. Той се ожени за една безлична ученичка и сигурно отдавна му е писнала. Стара любов ръжда не хваща.

Райне , мама , що ти е подута горната джукичка , да не си се прехапала, или ми се струва!

принципно се прехапва долната устничка, с горната голям зор ще падне......ма ти явно ги разбираш повече нещата

Живее си девойчето със самочувствие, което има частично покритие ( в интерес на истината) и се радва на живота! Баламите нека да пишат и четат простотии!

Заради чалгата трябва да се засрами ако е наистина инетлигентна!

Искам я на първа страница на "Плейбой". Тогава ще говорим. Тя, каквото може туй прави.

Аз пък я харесвам.

ИНАЧЕ СИМПАТИЧНОТО МОМИЧЕ РАЙНА ,ВЪПРЕКИ ВЪЗРАСТА СИ И , ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ОСТАВА ЕДНО ДОСТА СЕМПЛО И ЕЛЕМЕНТАРНО ДЕВОЙЧЕ ,КОЕТО СЪС ЦЕНАТА НА СОБСТВЕННОТО СИ ДОСТОЙНСТВО ПРАВИ НЯКАКВИ БЕЗУМНИ И НЕАДЕКВАТНИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО.

Ти пък се научи да пишеш правилно, тогава коментирай. Като ти броя правописните грешки не съм сигурна дали си по-интелигентен/на/ от Райна.

На мен Райна ми харесва и то много!Интелигентно момиче, талантливо и в танците и в песните, красавица!А злобарите нека си злобеят!

Не става дума за злобари, а за факти. А те не са добри. Райнето си знае за циганския си период.

Много я харесвах Райна, че е естествена, но виждам отскоро , че е прибягнала към напомпване на усни може само да си съсипе естествената красота. Не посягай мило момиче, няма нищо по хубаво от естествения начин всичко е до време

Злобна застаряваща мома, която се чуди ка да влезе в медиите. Райне върни се на село и остави момчето то си има семейство вече

Застаряваща е доста пресилено. Пожелавам на всички 20-тина годишни момичета, на 30 да изглеждат като нея. Но съдейки по моята "любимка" Рут, нема как да стане. Само на 23, а изглежда като съсипана от живота 40 годишна лелка от къра.

Браво, Жорж! Напълно съм съгласна, само хората у нас могат да нарекат една жена на 30+, която е в разцвета си "стара мома", "стара чанта", "застаряваща". При условие че може да видиш ужасяващи гледки на млади момичета, които са преждевременно остарели, а за телата въобще няма да коментирам. Всички ще остареем, по-важното е обаче да се стараем да изглеждаме добре, защото само една младост не стига, ако си мундар. За Рут, не съм я гледала, но по принцип ми прави впечатление, че голяма част от момичетата са много състарени още след 20-25. Според мен е от начина на живот, когато са млади много се раздават-цигари, алкохол, солариуми, тежък грим, недоспиване, смяна на много партньори, общо взето от всичко по много. В един момент като чукнат 30, вече приличат наистина на лелки. Но Райна определно не влиза в тази категория, така че добрият ген е много важен, но важно е и как живеем. Затова мислете предварително, а не когато вече ви е страх да се погледнете в огледалото.

Надке, ти ли си мо

Ами то от майтап на майтап може да стане голям майтап

няма отърване от тази сган!!!!

Ами да сте се скарали, голяма работа.

Да ме прощава аудиторията, ама има една дума, която много добре определя Райна. И тя е "простачка".

Чалгари - това изчерпва всичко и не заслужава внимание.Не ни ги пробутвайте.

Айде,бе.Да си.И двамата сте напълно оформени селяндури-селтаци.