”Под прикритие” обра награди в Албена

Сериалът "Под прикритие" обра всички награди на Mediamixx 2013 в Албена.

Обратно в новината

Коментари - ”Под прикритие” обра награди в Албена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яката работа БНТ си направила фестивал и се самонаградила. Ти да видиш!

серяла е супер!!! даваите чти сезон

Вижте , на мен филма ми харесва. Винаги може да се посочват лошите страни , но като цяло за българска продукция - сериал - смятам че е много добре направен. Разбира се - таргетът му е един , с удоволствие гледам и Столичани в повече - а такива бози като стъклен дом - и др. веднага превключвам програмата, Но всеки си има предпочитания в живота и ако нещо не ни харесва - нека да го отминем , а не да си изливаме гнева ...

Насрахте се с този ,,филм"и тези ,,актьори".Да взехте си лесните пари особено този с брадата -продуцента.И му виж акъла ,веднага бмв ново и заедно и небрежно ходи на боеве с Л.Чука. А и се гъзехте на ББ.Лицемери,намерили медовина на наш гръб.

Какво на твой гръб бе дрисък ? Кое точно е твой гръб ? Ако не ти изнася не го гледай и не ни занимавай с опитите да мислиш. Кой какво си купил и ского ходи това ли ти е проблема ? Ма що не го кажеш лице в лице на Чука ? АМи се звериш анонимно в нета. Да ви се незнае в гнойните пъпки, много лаете ма само зад монитора.

Дрисльо,когато тренирах Л. Чука ти си гледал от последния ред.Познаваме се добре с него ,но теп не те знаем.Ако решиш ще те опознаеме.Проблема е друг,слаб и тягостен филм.Нищо особено,гледам всичко и всички,професия.

а този Мариян е супер неприятен тип. Не мога да разбера какво го бутат толкова. Грозен, нагъл и арогантен

...от този "уникален, разтърсващ и забележителен сериал" съм гледал само трейлъра или нещо подобно там....стига ми. В Мутристан толкова си можем.то не бяха "фамилията", "Стъклен дом" и ...не мога да се сетя другите.И какъв е приноса на това "изкуство", че не мога да се сетя!?!? Гледаш брутални мутри, бандюги, крими-мачовци с големи патлаци, дрога, секс ...без рокендрол. това си е реалността, нещо друго?? Дано Максим Генчев измие срама със сериала за Апостола, въпреки че като гледам кой ще изпълнява главната роля съм доста озадачен. Но самата идея е достойна за уважение.А колкото до това, че въпросния сериал обрал наградите в Албена...нашите кинофестивали отдавна ми приличат на "конкурс" за "Мис България", уви.....

Приносът е възпитателен. Нали се сещаш, че децата не искат да са като Попов.....

Защо те е срам? Те правиш ли тези сериали? Ако те е срам, че ги гледаш, те разбирам, дори децата знаят как се борави с дистанционното. Колкото до левски - поредната клиширана пропаганда, съмнявам се, че ще си позволят да разкажат нещо реалистично.

Ми не ме грабна филмът, нещо като американските бози

Виж ти! Националната телевизия всячески се опитва да оправдае финансирането на 4-и сезон! Всички видяхме, че трети сезон беше тотална боза... не знам дали е нормално национална телевизия да прави комерсиален сериал, финансиран с държавни пари! Да не говорим, че цена от 2,5 милиона лева е безумна! Ама явно хората не им пука, важното е Куката да танцува!

Пълна боза?! Ти не у ред.....

Кольо... Кольо... ти явно от бюджети нищо не разбираш!!! Майка ти е извършила безумието като те е родила!!!

Ти пък нещо говориш глупости, да се изкараш много умен ли го правиш? :))