Тони Христов от ”Къртицата” в тежък развод

Тони Христов разкри, че преминава тежка раздяла с вече бившата си съпруга, а резултатът е, че тя не му позволява да вижда децата си и той страда изключително много.

Обратно в новината

Коментари - Тони Христов от ”Къртицата” в тежък развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от вечно искащи нещо жени. Децата не са страна в отношенията на родителите. Трябва да ги вижда!

Да ви дам малко информация преди да пишете глупости. Тони не живее с бившата си съпруга от три години и половина. Раздялата е факт много преди да познава настоящата си приятелка. Децата нямат отношение към проблемите на родителите и нормално би трябвало да имат възможност да виждат и баща си. Само злобна и проста жена би правила такива тъпотии каквито се случват. Това е неадекватно поведение на болен човек. Доколкото знам причината за раздялата не е изневяра, а невъзможност за съвместен живот. Имайки предвид, че Тони е този, който си е тръгнал съм сигурен, че не е от хубаво. Никой не бяга от щастие!

и аз така зная, но май бившата му жена си имаше някакъв любовник.

НЕ ЗНАМ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА РАЗВОДА И НЕ МЕ КАСАЕ , НО СЕ РАЗВЕЖДАТ СЪПРУГ И СЪПРУГА ,А НЕ БАЩА И ДЕЦА ИЛИ МАЙКА И ДЕЦА. ТАКА , ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДАЦАТА ДА НЕ БИВАТ СПИРАНИ ,КОГАТО ПОРАСНАТ ТЕ САМИ ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ.

Когато простиш на един човек изневяра, никога повече отношенията ви няма да бъдат същите. Досега не ми се случвало или поне не съм разбрала. Но разбера ли никога не бих простила, защото вече няма да мога понасям човека до себе си, още по-малко да лягам с него. Никога няма да му имаш доверие и никога повече няма да го обичаш.Жени, които прощават и то лесно, после цял живот им слагат рога, защото тя сама показва, че е готова да преглътне всякакво унижение. Незабравими хора няма,всичко се преодолява във времето. Не съм съгласна че трябва да си съсипеш живота само в името на децата, а незнам кои деца са щастливи, когато виждат как родителите им не се обичат и не са щастливи, а са заедно заради тях.Тук не говорим за пиянска вечер и крачка встрани за една вечер, а за връзка с друга жена, която той избира пред съпругата си. Това означава че вече не обича жена си, а обича друга жена.Всеки има право на щастие, живеем един живот и ако не съм щастлива с човека до мен няма сила, която да ме накара да остана.Защото никой после няма да ти благодари, дори децата често стават неблагодарници.Така че мисли се предварително, а щом вече се и влюбиш, няма какво да мислиш, просто вече си безразличен към партньора и няма смисъл да му губиш времето и да му съсипваш живота.

Тонката е свил любовно гнездо в луксозен комплекс и там води мацките. Преди две години на ред беше Снежина Вълкова

Старите хора казват "Бай бабо да не ме срещне". Няма да му висиш на врата ли? Ще се бориш с нокти и зъби и ще търсиш всякакви кусури на тази дето те е отстранила. Болката от изневярата, от това, че някаква пикла се вплита в семейството ти и мъти акъла на мъжа ти ееееее .... да не ти разказвам каква болка и напрежение. Ужас! На никой не го пожелавам!

Да бе, мъжете са "ангели небесни, чисти и невинни", а все се намира някоя "пикла да им мъти главата"? Стига глупости, това са големи хора, с лична карта, с шофьорска книжка и право да гласуват. Ако той е с тая "пикла", значи ВЕЧЕ НЕ МЕ ОБИЧА. Точка по въпроса. Няма да "драпам с нокти и зъби за човек, който вече НЕ МЕ ОБИЧА. И още нещо, за "пиклата" - можеш да прелъстиш мъж, който има съпруга, и любовница, и приятелка, но не можеш да прелъстиш мъж, който има ЛЮБИМА.

Моите уважения, но няма как друга жена да се вплита в семейството ти, ако в него всичко е било наред и отношенията с мъжа ви са били добри.Някои хора си мислят, че като не се карат и няма скандали и всичко е окей и въобще не забелязват как вече са станали безразлични на партньора си. За да се появи друга жена има два варианта: мъжът ти е женкар и винаги е бил такъв, а ти си вярвала, че ще го промениш. Втори случай- мъжът ти е свестен, но се влюбва в друга, какво ти говори това- и двамата сте правили грешки в отношенията си и сте позволили на любовта да си отиде. Не ви е виновна другата жена, днес е тя, утре ще е друга, търсете грешки във вас самите.Ако едни отношения са пълноценни, ако една любов се е съхранила и ако има уважение никой няма да тръгне да изневерява само за да си достави малко тръпка и емоция. Аз също съм дете на разведени родители. Баща ми беше женкар, майка ми мислеше, че ще го промени, омъжила се е като е била на 20, нормално на тази възраст живееш в розовите облаци. Той постоянно я съсипваше с изневерите си, все едно й забиваше нож всеки път. Майка ми се разболя от рак и тогава й казах или го напускаш, или аз си тръгвам. Тя събра смелост и двете излязохме на квартира. Оздравя, слава богу, когато стана на 45 срещна голямата си любов, с която е и до ден днешен. Казвала ми е ,че дори баща ми не е обичала така, щастлива е, аз двойно повече.Така че не ми обяснявайте, че една жена трябва да търпи заради детето, не прави услуга нито на себе си, нито на децата си.Не съм била щастлива, когато ги гледах как той не я забелязва, а тя страдаше и се съсипваше.Щастлива бях, когато го остави. Дори си спомням, че докато бяха заедно тайничко исках да съм на мястото на мои съученици на разведени родители, исках да живея спокойно и да виждам усмихната майка си.

Да, има жени, които прощават и търпят, едни имат ниско самочувствие, така беше и при майка ми, мислят си че друг мъж няма да ги хареса, особено с дете. Други ги е страх, че няма да се спраявт финансово. Трети просто не им пука, преглъщат и продължават напред, всеки знае себе си. Ако един човек е наясно, че може да преглътне подобно унижение,окей, нека търпи. Но ако е чувствителен и лесно раним, ако това ще го съсипва и разболява, не виждам логика да стои заради децата. Има случаи, в които жени връзват мъже с дете, като си мислят че едва ли им е гаранция за вечен брак, такива жени ги презирам. Той един мъж като не те иска винаги ще намери начин да ти го върне, дори след време, такива хиени после го ядат най-дебел и напълно си го заслужават.Причини може да има много, но щом се стига до момент, в който другият не те иска, а има чувства към друга, просто трябва да си тръгнеш с достойнство.Да не говорим как едни лоши отношения се отразяват много по-зле на психиката на детето от един развод.Децата имат нужда от любов, но да я виждат и усещат и в очите на родителите си, иначе хич не се заблуждавайте, че ще растат щастливи и ще ви благодарят, че пред обществото те имат семейство и не са деца на разведени родители.Живеете в заблуда.

МАЙКАТА НЯМА ПРАВО ДА СПИРА ДЕЦАТА ДА СЕ ВИЖДАТ С БАЩАТА, ЕДИН ДЕН КАТО СА ПЪЛНОЛЕТНИ ТЕ САМИ ЩЕ ГО ТЪРСЯТ.

Зависи, зависи....Ако си е тръгнал доброволно, не е никакъв баща, дори да няма против някой път да ги води на сладкарница. Световно известен психиатър лекува нещастните си пациенти, които цял живот се самоподценяват - като им подсказва някои истини за техните дезертирали "бащи". Чак когато осъзнаят, че въпросният е един обикновен МЕРЗАВЕЦ, и никакъв родител - тогава има шанс да спрат да гледат на себе си като на отхвърлени и неудачници. Стига сантименти! Когато една майка каже на децата, че това не е баща, а едно недоразумение - тя просто върши работата на психотерапевта. А ако му пази доброто име неопетнено - един ден тези деца ще зарязват своите деца, защото няма да разберат колко е вредно и грозно.

ето това е! всеки в българия е специалист в плюенето по другия! в бъркането и обясняването на личния живот на другите! абе я си погледнете своя живот, БЕ! 99 % от плюенето по тони са пълни глупости! приятел ми е иняма да обсъждам личния му живот, защото НЯМАМ ПРАВО! единственото, което бих казал в резултат на прочетеното в статията е, че никой НЯМА право да вкарва като оръжие ДЕЦАТА, още повече- за уреждане на своите взаимоотношения

Мразя жени, които като воденични камъни увисват на шията на мъжете си, дори когато вече не са обичани. Аз също съм съпруга, но ако мъжът ми има друга и я предпочете пред мен, добре. По-унизително е да ти изневеряват зад гърба. Чувствата са свършили, вече не те искат, просто спри да се натрапваш и продължи напред, без да съсипваш децата си и връзката им с бащата. Те не са твоя собственост, без мъжа нямаше да ги има на този свят, дължиш му поне нормално човешко отношение.

Много добре казано, насила хубост не става! В такива случаи трябва на първо място да се мисли за децата, защото всичко рефлектира върху тях.

Не са виновни само богатите мъже, а и жените които им се предлагат като лесна и достъпна стока.Щом винаги има млади жени, които да излизат с възрастни мъже, тогава защо се учудвате, че е сменил жена си с по-млада.Че има мъже, които гледат само външност и младост спор няма. Когато една жена си търси мъж трябва добре да си подреди приоритетите, какво иска и очакава от семейния живот и от мъжа до себе си.Ако й липсва ценностна система и й е все тая дали ще търпи непрекъснати изневери, или просто ще бъде зарязана след известно време, тогава няма проблем.За никого не е тайна, че богатите мъже си сменят жените като носни кърпи, особено като поостареят, не че през това време са им били верни.Която дама живее с илюзията, че ще има красив, богат и верен и уважаващ я мъж, просто гледа много сапунки, това го има само по филмите.За която жена пък е по-важно чувството, любовта от парите, съответно ще търси любов, а няма да си избира мъж по други критерии и сметки.Разбира се не изневеряват само богатите мъже, нито пък само мъжете, много жени също кръшкат системно.Така че като се омъжвате си отваряйте очите. Важно е с човека до вас да гледате в една посока, да споделяте сходни ценности, за да се разбирате и да вървят нещата. Сем.живот в даден момент може да омръзне на всеки от партньорите, никой не е застрахован, че няма да му хареса и някой друг след брака. Това, което може да те спре в такъв момент е само обичта и уважението към партньора, нищо друго. Така че кой, каквото търси, това намира и после недейте да ревете и да се оплаквате, изборът си е бил ваш.

А бе видяхме те колко страдаш с крвата в луксозния апартамент!

всъщност кой е този- пак ли някой известен с това, че е известен.

Как бе, това е един елитарен участник във велико предаване Къртицата, който се е абонирал за Здравната каса с вечните болежки и мрънкания. Обаче за младата си любовница е здрав, като кон!

Много ги разбирате нещата. Но човек, като няма работа започва да се рови и коментира живота на другите ей така, без да има никаква информация.

Само хора не познаващи детската психика могат да родят крилати фрази на ,, никакви деца, браво и т.н,,За тези неща има съд , и ако не е доказано,че той е пияница, наркоман, има в историята си насилия над деца, Никой,ама Никой няма право да го лишава от виждане с децата му.

ТОНИ,ТОНИ,не може всичките хубости да са на едно място!Да беше мислил за децата си преди да си хванеш любовница!Ти страдаш "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО"много! Миличкият многострадалник!

Тази хленца Тони как си е хванал толкова младо гадже?Все нещо го боли,фобии и защо ли влезе в "Къртицата"като се държи като превзета кокона.Явно новата жена е заради парите,че то живота с мъж с толкова болежки е голяма досада и скука.

му "бизнесмени"щом се видят в пари ,ведага си намират приятелки и си изоставят децата.Сърби,боли,драго ми е.Много е права бившата му жена-никакви деца.да си роди нови с новата жена. И пак отначало.Друга ще му завърти парите т.е главата и така безкрай.ТЪПАЦИ.

Защо не си признае, че заряза майката на децата си заради доста по-млада рускиня, препитаваща се от танци?

И така да е, какво от това? Тя пък му връща като не му дава да вжида децата!!! Мила селска картинка, от която ще пораснат травмирани и изперкали деца.

Ами признал си е, както виждам. Аз поне точно така разбирам от думите му относно бившата - надявам се тя СЪЩО да намери своето щастие.

Добре де ,неговата жена вече не е част от живота му.Използвайки децата като оръжие,ще нарани децата.Дънов е казал син ,който мрази баща си умира преди него.Вкуса на човека,не се сменя-той си е бил по кур.те.Децата не са гарант,че ще хванеш един мъж.Затова,майките да обяснят на дъщерите си ,да учат да са хора,да имат умения ,с които да са независими един ден в живота.Не да си слагат силикон и да си свалят гащите.Колкото до танцьорката,ако той си запази парите,ще смени и нея след някоя година с нещо по -младо.

Така, едва ли и жена му е била по-различна от новата. Просто вече е остаряла и след няколко раждания нормално вече да не може да се мери с едно младо и хубаво момиче. Жени, които разчитат на една гола хубост и младост и се продават за пари не стигат далеч. Предварително трябва да знаят какво ги очаква, не после да се правят на изненадани.Човек трябва да приема всичко с достойнство и да мисли най-вече за доброто на децата си.

когато се коментира нечий живот ,първо трябва да се знаят факти за него.Той е напуснал предишната доста преди да се запознае със сегашната ;)

Това е абсолютна лъжа. Тони и Алина се запознават 2 години след раздялата на Тони и бившата му съпруга. Заживявят заедно преди близо година. Лъжите няма как да станат истина. Още повече Алина е дипломиран филилог, асистент в "Сблъсък", фитнес инструктор и танцува за удоволствие.

са сега писачите?

Radostina

Типично по женски... Какво да се прави. Успех!

А, то щото неговото не е типично по мъжки! Но комбинацията рускиня - танцьорка...ще му се стъжни купона. Ама тва малко по - късно

Защо мислиш, че ще му дреме, ти да не мислиш, че иска любов до старини? На такъв ли ти прилича?

рускиня-балерина-стриптизиорка :-) то а е моята лична дде-градация...сигурн сум че ше ми род и дете и не с него заради ппарите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алина е дипломиран филилог, асистент в "Сблъсък", фитнес инструктор и танцува за удоволствие.