Жерар Депардийо иска и алжирски паспорт

Френският актьор Жерар Депардийо, който неотдавна получи руско гражданство, ще поиска и алжирски паспорт, за да му станат седем, заявяви самият той пред седмичника "Журнал дю Диманш".

Обратно в новината

Коментари - Жерар Депардийо иска и алжирски паспорт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейййй,не си седна на дебелия гъз тоя смотаняк!

Май иска да колекционира паспорти...

Деди Пардьо да земе да се кротне вече, да не се напряга. нЕма нужда, деди, отсега нататък да се пънеш...мадалото вече е лопнало, живей си старините някъде като пич и спри да риташ, ако ще и от всичките 200 и кусур държави да събереш пасорти, смисъл няма освен, ако не колекционираш...тогава ще те разбера. Дерзай!

Мъка, мъка, мъка... Няма да може да си извани нансенов паспорт. Вече не дават.

и тоя като жоржи ганчев-място не може да си намери...

сега дали цял месец ще пишат за тази новина както писаха за руския му паспорт

...Депардьо е велик! може на моменти да върши глупости, да е пиян, дори паспорт от Бангладеш да си вземе, но нека простим тези му "аристократични волности"!Той си остава чаровния хулиган на френското кино.Няма да забравя ролите му като Сирано Дьо Бержерак или Христофор Колумб......той и Белмондо доказаха, че може да си ъгловат, чепат, но на това се казва ЧАР! този човек играе с чар, който владее до съвършенство!

Ти разбираш от аристократизъм, колкото... 'айде да не се обиждаме! Депардьо може да е голям артист, но явно е дребна, лакома душица и си спечели всеобщо презрение. Какво му е аристократичното тук?! Просто не ще да плаща данъци на собствената си държава. Ако това е аристократизам, то у нас 3/4 са аристократи - пием не по-малко и сащо не искаме да плащаме на държавата си, а само да взимаме от нея. Затова и винаги ни се пада от трите най-дългото!

Бай Кольо....хайде да не се обиждаме - аристократизъм съм го сложил в кавички: ).....а колкото до данъците, направи справка за годините кариера , които е направил Депардьо, колко е платил на държавата си като данъци.Човекът е свободен, преценил е, че прекалено го "стрижат" и е решил да бъде с друго гражданство.Презрение??, глупости, всяко чудо за три дни, Жерар ще си остане един от символите на френското кино, - може и да прави глупости, но хората го обичат.това е да си велик!

И този нещо изперка. Не го канят да се снима, та се чуди какво да прави, за да говорят за него.