Любо спечели ”Къртицата”, Кирил е разконспириран

Кирил Ефремов е къртицата - това стана ясно на официалната церемония по разкриването й снощи.

Обратно в новината

Коментари - Любо спечели ”Къртицата”, Кирил е разконспириран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно сам е празнувал!Когато печелиш безскруполно,не може да очакваш край тебе да има приятели,а само интереси.

Hе си права,че жена не може да победи в бг-шоу.Tова вече се е случвало и мисля дори,че те преобладават. B първия " Cърваивър"- Hели,после във " Bип брадър", в 3 музикални формата -все жени.

Говоря за подобно шоу, а не за музикални формати, естествено. ...А когато веднъж спечели жената на Здравко се знаеше, че е заради него.

Любо изигра перфектно играта си и победата му е заслужена. Радвам се за него и ме пожелавам всичко най-добро за в бъдеще!

пумяр

В една дума две грешки. Гениално!

умишлено е, така не могат да го цензурират

Честито на Любо!Сега ще си има много млади и хубави фенки,а и в тв 7 могат даму дадат да води спортно предаване или да коментира спортни събития. Следващата новина може да бъде"Рут сложи ново начало на връзката си с Любо".Следващата "Красиви фенки,купуват цветя от магазина на Любо".Дано спечеленото им донесе удовлетворение и щастие.

Ама вие да не би да очаквахте,че това риалити ще мине без тарикатлъци!? Още при замислянето на подобни формати се мисли за вратички,т.е. възможности за манипулации. И иди доказвай после! Първо се говореше,че има няколко къртици. После-че ще бъде определена в последните дни. Ами тези знаци? Уж редакторът се беше барикадирал и монтираше дни наред...,пък накрая ни пробута някакво смешно записче с Ефремов и датата на сватбата му. Финалът беше несериозен.

Според мен винаги трябва да има утешителна награда за 2-ро място. Така е по честно. Все пак Марина спечели 4 теста и се бори упорито в играта. От тая гледна точка Марина заслужава повече победата.

СТИГА С ТАЯ МАРИНА БЕ КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛА ТОЛКОВА ОТ 10 Мисии 5 СПЕЧЕЛИ В ДРУГИТЕ ШИКАЛКАВЕШЕ или губеше ,Ако Става на въпрос за заслуги СЛЕД ЛЮБО И ДИНКАТА ТОДОР СЪЩО ЗАСЛУЖАВАШЕ !нямаше мисия която да им се опъне на тримата ,стига с тази Марина че ставате смешни1

НА МЕН НАИ МНОГО МИ ХАРЕСВАХА ДЕЯН ДОНКОВ И ЛЮБО

Как пияни или напушени?

Пипи кога успя да се напушиш за да имаш такива изказвания!!!!!!!

СУПЕР НАИ ПОСЛЕ ДА СПЕЧЕЛИ НАИ ДОСТОИНИЯТ !БРАВО И НА ЕКИПА

За съжаление в БГ никога жена не може да спечели наградата в шоу. Смятам, че Марина беше по-достойна - държа се добре със всички участници, без да обиди някого, въпреки амбицията да спечели, прояви сила, характер, смелост, проницателност /беше разкрила Къртицата много отдавна/, накрая постъпи коректно спрямо Кирил, като не изрече името му, за да не повлияе на вота на зрителите, както направи Любо например. Чудя се тогава има ли смисъл да участват жени, които явно ще се борят напразно и ще спомагат само за спечелването на наградата от някой мъж. Най-честно беше двамата да се изправят накрая на тест един срещу друг, а не да избираме по симпатия. В такъв случай, ако някой участник не е хубав, каквито и качества да притежава, няма никакъв шанс, което е глупаво.

Да държа се отвратително клюкарстваики за всеки под завивките1

Прав си, по достойно е да предадеш "любимия" човек!

Ти само под завивките си следил, защото не си слушал какво се говори над завивките.

На колко години си, Сървайвър го спечели жена, както и нагласената победа на жената на Здравко във Вип Брадър! Преди да пишете, или мислете, или проверявайте фактите!

Вярно е даже и мис България стана мъж след операция. Антония Петрова!

браво Любо ,пич си,а и си умен на всичкото отгоре по умен от всички останали в този сезон на Къртицата .Марина не заслужаваше тя беше подмолна ,под завивките само клюкарстваше така че да я видят и чуят на камерите.Тя настрои и Рут срещу Любо ,тя настрои и другите срещу него накрая вярваики че просто и алчно момиче като нея ще вземе парите ,подлярка селска пръчка както каза Жени.

След като Любо е толкова силен играч защо му трябваше да спечели наградата с тарикатлък - типична байганьовска черта. В Бг винаги се оказва, че правилата за някои не важат, видяхме го дори и в една игра. Като ти казват да изгориш дневника, ще се подчиниш като всички останали и ще го направиш. А не да изгориш кориците и запазиш съдържанието. Не било уточнено. Напротив. Казано е дневника, а не кориците. Дневникът по точно предполага съдържанието. И съм сигурна, че ако беше друг участник, щеше да бъде наказан за нарушение. Един умен човек не би си служил с хитрост, нали говорим за достойна победа.

Още в Биг Брадър-2 имаше един такъв циганин-бат Сали. И все го хвалеха,все го толерираха-бил за пример и т.н. Както за Марин и Валя. Старата песен на нов глас. А всъщност и той си беше един простоват тарикат. Дори накрая и на него му дойде мерака и почна да говори едни цинизми..! Но ние трябва-като по-умни-да отстъпваме. Затова простотията ще взема връх. И следващия път Ирина Тенчева+Мая Савова-в катуна! Много ги бива на чужд гръб да "остроумничат".

Така е, в живота печелят наглите и подмолните, хитреците - селски тарикати. Уви.

Не забравяй, къде живееш и характерните байганьовски черти на иначе претенциозно ни население!

ти да не си гледал някое друго шоу? Я си преразгледай чипа, че да разберем и ние за кои нагли говориш. Любо ли е нагъл? Ти си куку.

ПРИЗНАВАМ СИ И АЗ ГО ГЛЕДАХ ЧАТ ПАТ АМА ТОВА Е АДСКА ПОМИЯ НАИ МНОГО НАМАЗАХА ГНУСНИТЕ ДЖУДЖЕНЦА ИВАН И АНДРЮ МИНИМУМ ПО 2 МИЛИОНА ЕВРАКА СА ГЛУТНАЛИ ОТ ТОЯ ФОРМАТ НО НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ А ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,РАЗНИ МАНГАЛИ ГОВОРЯТ ЗА Е.....НЕ ХХХХХХХХХХ......................ВЕ...... КУДЕ Е СЕМ А И НАШИТЕ ЗВЕЗДИ КОИТО КОМЕНТИРАТ ,АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Възможно е в хода на играта да са сменили къртицата. Eдин от жокерите беше -Вовечни трохи в сласт.Ако се разместят буквите стават трите имена на един от отпадналите участници-Тони Христов който не вярва да провери.А вчера този жокер беше обявен от главният редактор че означавал-Успеха е с Ванчо или нещо такова

Нагла манипулация ........ само не разбраха във "Вовечни трохи в сласт" къде е "У", за да става "Успеха е с Ванчо" и много подобни скалъпени....... Опосумчетата твърдяха, че самите те не значт кой е къртицата, но като продуценти сега дължат обяснение на зрителите ............

не е имало къртица изобщо. На т. нар. къртица е казано в последния момент, че влиза в тази роля и му е дадена под масата съответната сума за да си мълчи. А що се отнася до победителя отдавна е известно че подобни победители посочва продуцента. Затова участниците в подобни реалита ВИНАГИ ВЛИЗАТ СРЕЩУ ПАРИ и договор за мълчание.

Винаги съм се питал колко тъп трябва да си , че да гледаш тия помии - брадъри , къртици и т.н. боклуци. И да пълниш гушите на разни " продуценти ". Това си е диагноза : )))

Сигурно точно толкова тъп, колкото да седнеш и да пишеш по темата:))))))

Темата приятелю е "Колко е затъпял е българския народ"! Ние не се вълнуваме от такива бози и от такива медии, но истински ни втрещява фактът, че има толкова неосъзнати и деградирали хора, които да ги вълнува това! Аз отворих статията, за да видя дали след всичко, което се случва в страната има хора, които гледат подобни абсурдни продукции, по още по-абсурдни медии!

Любо, купи си най-бързата кола и най=здарвите маратонки след това и бягаайй, бягаййй далече от ТРУП, от РУТ де! Че сега отърване вече няма:))) Каквото е нагло лелчето, ще те схруска на закуска, макар и с чуждо бебе в корема, и ще се огледа за следващия:))

Не е Рут, нито Треп, а е Темерут :)

Hahahahahhaha! Cool!:)))))))

Всички мишоци и къртичоци+Рут се бяха обединили срещу Марина. Кои от завист,кои от страх. А в същото време им пречеше тройната коалиция. МЪЖЕ И ПОЛОВИНА! Марина се държа много по-достойно,яви се на 4 теста и още от втория играеше с Ефремов. Любчото току-що каза,че докато била в изолация,гледал записките,т.е.въпросите,които си била оставила. Жалка работа! Изпокараха се накрая помежду си,когато им замириса на пари. А за циганите-престанете! Много добре знаете,че Марина не ги нагрубяваше директно,защото щяха да я изкарат расистка (като Марияна). Когато си рязък с тях- това е дискриминация! Когато търпиш-си виновен за всичко! Средно положение няма.

За първи път в шоу печелят най-достойните. Любо е изключително интелигентен и много умен млад мъж. Със сигурност ще вложи по най-добрия начин печалбата.

На мен ми беше противен.

Теб пък кой те пита.

Оф,този неприятник-Любо.

А пък ти сигурно си най-големият симпатяга....Ха-ха-ха

Ирина ,любимата на Иван каза "Не харесвам Марина" :-) и хоп победител стана Любо! Каквото каже тя, това е. А смей да не избереш Любо, щом Ирина не иска това да е Марина. Егати злобната лелка е тая.

Поне са имали достъп до интернет "гълъбчетата сладки". Натрупаха им се доста поводи за елиминация,пък и доста привилегии. А пък Рут-с направен аборт-обвиняваше Марина и Велислава,че не са я пазили. Ама то истории и интриги много. Не ми се говори за двойката "сладури". Все едно за циганите да коментирам. Обвиняват странични хора заради собствената си простотия.

Какаво беше това изказване на Любо накрая - "искам да кажа, че няма да изхарча парите за дрехи, коли и екскурзии, а ще направя нещо смислено - познавам доста хора " - по-тъпо от това не се е чувало ... първо никой не го пита за кво ще ги харчи парите и второ това, че познава доста хора не го прави предприемчив. Типично мутро-егоцентрично изявление.

Ако беше гледал предаването щеше да разбереш защо го казва и тогава пиши глупостите си.

Защо Марина каза, че всички знаели, че Киро е къртицата, а слагали копието пред нея???

Браво Любо! Радвам се за теб и дано постигнеш целта си. Хич да не ти дреме за злобничките коментари.

Някой се вълнува от ТОВА?!?!!? Ограничени и бедни душици! Страната се раздира срещу този страшен брутализъм и цинизъм, основна част, от който е и медийната империя на онзи нерез, Тв7 е една от най-големите му маши и има "българи", които се дивят на тази помия?! Какво ли се чудя....Навсякъде има обществена утайка!

Радо

Безлично предаване, повтаряемост на сюжет, който отдавна е измислен и приложен в други основоположни формати, слаба игра на повечето участници. Продуцентите би трябвало да се замислят сериозно дали да пускат втори сезон. Относно натрупаната сума от т.н. ''къртица'' съм скептично настроен затова, дали изобщо ще я връчат на произволен човек, тъй като според мен все още няма организация,фирма,група или лице, които да подарят на непознат сума, по-голяма от 5000 лв. !!!

Натрупана от Кирил Ефремов сума ще спечели един от зрителите? Дааа бе да. Ще я спечели някой "случаен" зрител от екипа на продуцентите. Честито на "печелившите" от "томболата" !

Той победителя бил отекипа на Доков. Дори ми се извиниха . Кедъра му бил длъжник, е издължиха му се.

ЗАСЛУЖИ СИ ПАРИТЕ ДО СТОТИНКА ТОВ Е ИНДИВИДУАЛНА ИГРА А МАРИНА Е ПОДМОЛНА И С ЛЕКО ПОВЕДЕНИЕ МОМИЧЕ КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВАШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ,ЗА ТОВА ПУСНАХ СМС ЗА ТОВА МОМЧЕ ,ЗАЩОТО БЕШЕ ОТКРИТ ,ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН ,УПОРИТ И НИТО ЕДНА МИСИЯ НЕ СЕ ПРОВАЛИ ПО НЕГОВА ВИНА ЗА РАЗЛИКА ОТ МАРИНА И КИРИЛ

Кое е лекото поведение на Марина,би ли пояснил?Леле колко си ограничен и тъп. А поведението на Рут какво е, на Жени какво е, щом на Марина било леко. Аман от олигофрени пишещи тук. Как може въобще да си помислиш ,че момиче като Марина ще се влюби в дърт циганин, без зъби и т. н.

Когато Любо сваляше Марина в самото начало, тя му викаше- махай се оттук, не те искам, махашеше когато той идваше при нея, удряше го(леко, разбира се) и го обиждаше. А когато Моро се търкаше в нея, прегръщаше я, целуваше я, как един път не му каза да се маха, дори да го удари леко или да се маха тя като той идва към нея?? То е ясно, че тя няма да иска този неприятен Моро(много леко казано), но защо тя Любо винаги намираше начини, понякога и грубо, да го разкара, а при Моро не намери и възпитан начин да прекрати всичко сама????

Хора, не гледайте телевизията на Пеевски

Браво на Любо. Силен играч .Достоен за наградата.

Защо не излъчиха обещания филм за къртицата - от отварянето на плика до потвърждаване на отговорите на всички тестове??? Пълна манипулация........

Аз не гледам и не чета медиите на Пеевски!!!!!

Пеевски , като в медията работят изявени професионалисти и работата им е отлична ! Айде стига оценки според лична ненавист и омраза, поради привързаност към други !

Професионалисти в какво? В долнопробни творения, адресирани към най- примитивни страсти и желания на определни хора? То сигурно и сред тези, които подготвят проститутки, има професионалисти - да им се възхишаваме ли? Тъпо, примитивно, грозно , празно - това са медиите на Пеевски - вестници и телевизии.

Да,доста падна нивото на финала. Не че очаквах кой знае какво,но все пак...Мудно,разпокъсано от новини,неадекватни гости. Тази Ирина Тенчева докога ще демонстрира злоба и нахалство? А бабчето Миглена Ангелова какво правеше там? И този Ники(какво е това бебешко име!) Николов добре е усвоил школата "шменти-капели" на Тупарев. Ама им се изтъркаха номерата. Ефремов разконспириран,пък нито веднъж не беше номиниран от зрителите. И знаете ли защо! Защото резултатите ги измисля г-н Ники.

Според мен победителя трябваше да бъде Марина. Любомир спечели със селски тарикатлък, защото това, което някои хора смятат за стратегия и проява на интелигентност си е чиста проба тарикатлък. Има си изсквания в играта и те трябва да важат за всички, особено, когато касаят разкритието на къртицата. Това е основното в играта. Защо след като се разбра за постъпката на Любо относно картите не се направи нищо от страна на работния екип? За мен това е нередно - едно е да ги прочетеш за 5 дни и от там нататък да разчиташ на паметта си, която може да ти изневери, и съвсем друго, когато имаш възможност всеки ден да си опресняваш информацията, която си преписал. По тази причина за мен Марина беше тази, която трябваше да спечели - при неравни условия тя игра на същото ниво на Любо. И всъщност тя показа много по-голяма интелигенстност от него, като не е за подценяване и това, че е културно, възпитано момиче - не обижда, не напада, не нагрубява или да се самоизтъква злепоставяйки другите. Хубаво е да спечелиш играта, но не и с цената на всичко! Да я спечелиш спазвайки регламента, ето, това е истинската победа и особено, когато играчите срещу теб са силни. Другото е самозаблуда. Да, победил е, но как?

ИЗИСКВАНИЯТА И ПРАВИЛАТА ГИ ОТПРЕДЕЛЯТ ПРОДУЦЕНТИТЕ , А НЕ ТИ ! ТОВА , ЧЕ НЯКОИ ГИ МЪРЗИ ДА ПРОЧЕТАТ 2 БУКВИ И САМО ВИРЯТ КРАКА НА ДИВАНА, НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА КАТО ТЯХ.

За Марина ли говориш?Мисля, че момичето най-много изстрада, за да спечели-четири номинации, унижение от някои от "известните", "любовната драма" с Моро и тн. Ако на нейно място беше Любо, едва ли щеше да издържи психически!Той знаеше кой е къртицата, но забива копията само пред Марина, питаш ли се защо!

БРАВО МНОГО ТОЧНО КАЗАНО. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ МНОГО ДОСТОЕН!!!!!!!!!

Да, правилата ги определят те, продуцентите, но как. Зависи за кого става дума, за техен човек или просто за някой от играчите. Любо нямаше как да не спечели - журналист, Сашо Диков...

Ако щете вярвайте, но до оня ден къртица нямаше... Къртицата бе избрана след определянето на 6-те финалиста. Най-лесно беше тя да е от известните, ама за малко да не стане. Защо от известните, ами защото те имат хонорари и железни договори, според които са доста задължени... Само че Киро и Гибона се изрусиха, а Икебаната се подстрига, така че беше доста сложно да се направи видеото, което е снимано преди... Все пак го направиха - с телефон и то такъв телефон, който снима черно-бял клип и то на тъмно... От жокерите най-интересен беше с джагата и Джаро хахахаххахаххааха

Как се проверявали тестовете? Може би сега трябва да разкрият всички верни отговори на тестовете и кой какви отговори е дал, за да потвърдят, че е имало къртица от край до край!! Аз лично очаквах кадър от отварянето на пликовете !!!! А излезе, че предварително са се договорили.....

Боже добре ,че свърши тази простотия!

Аз гледах доста внимателно повечето епизоди, мога категорично да твърдя, че Любо беше най-съсредоточен, систематичен, с ясното съзнание, че това е игра и трябва да се играе. не беше нечестен, некоректен или лицемерен, защо го упреквате?! А това, че не понася пияни поовехтели миски, провинциални бекове, простодушни момиченца, които не виждат по-далече от носа си - ами това не го прави лош, просто има смелостта да покаже, че не приема такъв тип хора и поведение. нима, ако ние сме вътре това няма да ни дразни - мякане, мрънкане, простотии, пиянски изцепки... Не можем да го виним, че има нетърпимост, напротив - да го адмирираме, че беше толкова директен и безкомпромисен. А за интереса му към Рут, не обиждайте момичето, тя е талантлива, нестандартна, модерна мадама, напълно логично е да му дапода - и двамата са интелигентни, но им липсва житейски опит все още. Радвам се, че той спечели и много ми хареса последните му думи. Радвайте се и вие, приятели, че не печели посредствеността и простащината, а зрителят предпочете интелигентният млад мъж, несъгласен със статуквото и достатъчно смел да му се противопостави. Желая му щастие и късмет!

Тоя Любо е голям хитряга, много нагло парче, особенно дразнещ дрисльо. Но все пак спечели, като използва всички налични човеши средства. А за тоя малоумник Киро, въобще не вярвам че той е бил къртицата. По скоро си мислех че Икебанката е къртичаря.....

По-тъпа 'Картица' надали можеха да изберат. Но от тъпи продуценти какво друго да очакваш. Този Кирил е абсолютна флегма. Много отблъскващо и кухо същество. С нищо няма да запомня участието му. Супер посредствен. Нищо чудно версията, която се тиражираше, че изобщо няма къртица, а чак на финала ще измислят кой уж е бил, да е била вярна. Уж щяха да излъчат накрая видео, което показва по логичен начин как всичко води до къртицата.... Пълен ташак беше всичко.

Честито на победителя!Тази победа показа ,че в наши дни успяват наглеците,хитреците и самовлюбените хора. А ако "къртицата"беше Марина дали реакцията на гостите и зрителите щеше да е толкова еуфорична?

Това е идеята на цялата им продажна телевизия.

Абе нали уж къртицата щеше да си раздели парите със зрителя, а сега се оказа че зрителя взима всичко?!?

За пореден път видяхме,че наглоста и злобата победиха. Сваляше всички наред и само "стабилната" Рут му поддаде. Търсещ скандал, заяждане, самовлюбеност и злоба.Нищо човечно и добро няма в този човек, ако лъжа се обосновете и ме контрирайте с някоя добра постъпка на Любо, че нещо не си спомням да е имало такава. Тоя пич дали наистина има приятели?

А как само прецака и Киро да не вземе нито лев. Направи всичко възможно да го лиши от сумата. И то с каква злоба само!

И мен това ме ядоса много. Да си беше държал езикът зад зъбите - къртица, не къртица, Киро му беше съотборник, за него сигурно е било най-трудно, щеше да бъде добре да взме парите.

Има има приятели, ти не го мисли него ами си гледай твоята чиния :)

Селския бек Тошко повече ли ти допада? Жалко, че не можете да оцените качествата на човека.

и две думи за играч "номер едно" - няма толкова тъп пич, честно. Според мен е идеален за следващ ген сек на герП :) Киро го ползва за патерица, за да го добута до финала, но наш тошо само дето свирка не му направи накрая. И това ми бил честен човек и т.н. булшити. Ами неистовата радост накрая, като разкриха Киро - то бива лицемерие, ама чак пък толкова. Много измислен народ сме понякога или поне това се стремят да ни налагат като телевизионно поведение...

Искам да поздравя продуцентите и водещи Иван и Андрей!Големи професионалисти!Млади хора,които не спират да работят и да генерират все нови идей!Чудесно се справиха като водещи на тези дълги изморителни лайфове!Бъдете здрави!

Кой е този идей? Нов пич ще да е... :D

Ти на коя от двете хлебарки си майка?

Така и никой не се запита как така стана, че Кирчо ви се оказа къртицата - мен не ме убедиха по никакъв начин, че има само една къртица и тя е той. Спокойно може и Калкана да е била къртица или поне да е влязла с мисия да се прави на такава, за да може "истинската" къртица да бъде добутана до финала. "доказващото" видео всъщност нищо не доказа, дори излъгаха, че е снимано с телефон, при положение, че ясно се виждаше надписа REC и таймер, кавито няма при телефоните. Жокерите, които разкриваха къртицата пък бяха кой от кой по-по-най - аз от 10 числа мога да сглобя супер много дати, Държавен вестник трябваше да покаже, че иде реч за приятел на Киро, Джагите били джаго (що пък да не значат джанго и моро да е къртицата:)) и т.н. Абе пълна пародия - шоуто беше нагласено, но това е нормално де, само да не го прокламират чак толкова

Напълно съгласна. Толкова много се смях на тъпите жокери , че се чудя дали някой е повярвал. Кирчо сам каза, аз си получих моите 200 000 лв. що да не вземат нещо и другите:-)

Киро не е разконспириран - резултатите са манипулирани. Не е възможно никой да не е гласувал за Гибона, Тошко или Деян Икебаната. Аз гласувах за Гибона, но явно моят смс не е отразен. Вероятно умишлено са манипулирали резултатите, за да дадат някой лев на техен човек, уж случайно избран зрител и така да направят още едно предаване и да лапнат кинти. Самият Киро изобщо не беше тъжен, че губи парите, защото това явно е било залегнало в договора му - парите на къртицата да се разиграят при "случайните зрители"

ти си идот,гледа ли предаването изобщо?Когато отпадне някой гласожете се на отпадналия се разпределят на останалите.На края останаха Мария,Любо и Кирил, как ще е отразен глас за Гибона?!

какво значи "идот"? Човекът е гласувал за Гибона и гласът му не фигурира, това означава, че вероятно са му подменили вота и със сигурност значи че са мошеници

ffrape

ти верно си путьо.... сто пъти се обясни за ТАКИВА КАТО ТЕБ, те пак не разбрали... ОБЯСНИ СЕ КАТО ЗА ИДИОТИ, ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ ДО 100 ПРОЦЕНТА ИЗМЕЖДУ ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ БЕ ТЪПАНАР!!!!!

ЛЮБО СПЕЧЕЛИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН И НА ВСЯКА ЦЕНА.ОТКРАДНА АНКЕТНИТЕ КАРТИ И ТОЛКОВА НИСКО ДА ПАДНЕ ТОЗИ ПИЧ ДА ПРЕПИСВА В ТОАЛЕТНАТА И ПОСЛЕ ДА ГЛЕДА ДРУГИТЕ В ОЧИТЕНЯМАМ ДУМИ.КОФТИ ЧОВЕК Е .ЗА НЯКАКВИ КЕРЛИВИ ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО.НЯМА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.ДА СЕ ЗАДАВИ С ПАРИТЕ

честно си ги спечели тои парите....за какво изобщо говорите..всички влизат там с намерението да останат на финал и да спечелият парите с всички вазможни средства, а че го обвинявате в подмолност ..хе...хе..хе....ами тои е умен, записва , чете, помни...а другите като гибона, тошко и киро си бяха на платен от някого курорт - спане ,ядене и пиене на корем пак за пушенето да не говориме...че тоу и денис родман им каза - не се спичаите, играите това е шоу...

ЛЮБО Е ИГРАЧ, А КАТО СИ ИГРАЧ ПЕЧЕЛИШ. АКО БЕШЕ НЕЧЕСТНО ПРОДУЦЕНТИТЕ ЩЯХА ДА ГО САНКЦИОНИРАТ. БЪЛГАРИНА ТАЗИ ИГРА ДА ЗАВИЖДА Я УМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ.ЛЮБО НЕ Е НЯКОЙ БЕЗЛИЧЕН ИГРАЧ А АКО БЕШЕ ДРУГА ПЕСЕН ЛИ ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ. ЗЛОБАР!!!!!!!!!!!!!

Виж сега Недева, Любчо спИчели защото клекна на най-големия... процент отстъпка от получената сума. Това долно амбриажче Никиту Николов никога, ама НИКОГА не е давал обявените награди в предаванията си! От опит мога да предполажа че сделката е била някъде около 65%. С други думи, никитУ е предложил а тоя простак любчо се е съгласил твърдо да "спИчели" срещу връщане на 65% от спечелената сума.

От кога станахте толкова честни и морални всички а? Или когато парите отиват при някой друг са кирливи ха ха ха. Прости хора.Сигурна съм, че Вие мачкате всико наред па и дупе давате за 5 лева.А Любо нищо нечестно не е направил.