Любо и Рут уважиха партито на ”Къртицата”

Певицата и победителят в "Къртицата" отново се събраха след големия скандал, който си спретнаха в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Любо и Рут уважиха партито на ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го съжалявайте Любо.Хитър и студенокръвен е,усеща добре хората има ясни критерии и приоритети.Няма да се подхлъзне с безмозъчно влюбване.Тя му прави впечатление за сега щото е иновативна,можеща,силна,живее интересно.В мига ,в който я опознае или му се стори като другите ще я резне и то безскрупулно.При него чувства и емоции са на заден план .

Толкова съм щастлива, че са се събрали Рут и Любо! Като се скараха и се разделиха ми стана адски мъчно, чак си поплаках, но тази статия ми оправи деня!!! Страшно са сладки двамата- Рут я харесвам още от участието й в "Мюзик Айдъл" и се ядосвах много, че не продължи нататък, но пък не остана незабелязана, за разлика от победителката. :) Любчо е супер готин пич, един от малкото момчета на неговата възраст, които са останали в България и имат мозък в главата (външността му няма да я коментирам- тя е просто бонус към останалите му качества :)). Желая им много любов и красиви мигове!!!

Къде прочетохте,че са се събрали ЛЮБО И РУТ ?Тяхната връзка беше пиар и за двамата.И двамата имаха за цел да бъдат забелязани и интересни с нещо,а какъв по-добър начин от любовна интрига.Е целта е постигната,но не и за Рут,която преигра и не стигна финал.

Има и други статии по въпроса, в които пише, че са се събрали. Относно дали е било само пи-ар или не, времето ще покаже, но дотогава ще продължавам да твърдя, че са сладки заедно. Минусите в предния ми коментар, очевидно са събрани от хора, които не ги харесват, било то заедно или поотделно. Не мога само да разбера защо хората в България са толкова озлобени към тези, които имат талант, имат цели и си ги гонят и вместо да се стремят да ги стигнат и да се конкурират с тях, те ги плюят за по-лесно. Явно така си е било и така ще си остане.. :(

чудя му се на любо, предполагам това ще е докато се огледа и види колко красиви и небременни жени са му навити.

аз искам да знам продължението на Рут и Л. Диво се вълнувам!

Яки чалгаджии, вкл. и Иван и Андрей!! Евалла! Печелят пари, не се шегуват!!

Жалко:(:( Така се зарадвах, че Любо й би шута... Сега пак заедно. Горчиво ще съжалява, тя е малка устатница с оргомно самочувствие без покритие. Лъже много, арогантна е и доколкото разбирам не си "я" щади много. Глупак голям е този Любо!!!

Спокоооо, не се притеснявай. В статията не се разбира точно. Първо пише 'певицата и победителят в "Къртицата" отново се събраха ', а после, че ''......поддържаха безопасна дистанция''. Иначе без майтап. Какво ти пука толкова. Не е малък, сам си знае ;)))

Тая Рут последно бременна ли е или не е бременна, а само малко бременна. А и кой е бащата изобщо.

Хайде бееее ,нали свърши тази простащина ,докога ще пробурвате "новини" за тези.

Кои са тези хора и защо ни занимават с тях?

А Любо и Рут дали се уважиха?:))))))))))))

краят на поредната Простащина най после дойде урааааааааааааааааааа

Казах - да се обсъди в пленарна зала, като т. 1 от дневния ред

Предаванетои беше страхотно!!! Да са живи и здрави всички!

Естествено,че ще празнуват и ще се веселят хората,заслужиха си го след всичките неща,които направиха,след всички трудности и изпитания на духа и волята,на които се подложиха!Тук повечето от вас,които са плюете по хората не бихте се справили и с половината предизвикателства и трудности,през които тези хора минаха!Малко респект към чуждите усилия де.

Те си получиха парите за този труд, а нас не ни мисли.

кой от където свари да гуляят...вредили се за купона, а порите от къде са? Предаването беше ужасно тъпо!

Ами как няма да са на партито като си живяха като едно голямо семейство в къртичината?Последното яко ядене и пиене на аванта.А нали Рут трябваше да се покаже с ексцентричната си прическа"разплетена кошница"?

Аз се чувствам се вери гуд, щом видя новина за Рут.

Жалка картинка. Егати тъпите и просташки физиономии. Няма ли да се преместят на някой остров и да си стоят там?!

На някой остров няма да има такъв медиен интерес към тях. Те с това се хранят. А виновни сме ние, че обръщаме внимание на простотиите им!!!

Няма какво да папкат...