Елена и Део: Любовта дойде внезапно

Позитивни, усмихнати и много влюбени - Део и Елена позираха за първа си съвместна фотосесия като двойка.

Обратно в новината

Коментари - Елена и Део: Любовта дойде внезапно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много дебел..ко това моме:) Нали е танцьорка? Да подскачка повече.

обикновено така става - като започнеш да я "работиш" една жена между краката тя се влюбва в теб и избухва пламенна любов

Сладури ! Бъдете щастливи и се обичайте !!!!

део е пълен олигофрен и инфантил - не може един ч0 годишен мъж да се държи така - тои не е мъж!!!! а сопол!!! само още зароби това хубаво и спортно момиче елена, бягаи далече от този наркоман и идиот докато е време - -ти си млада, хубава и талантлива и заслужаваш добър и нормален мъж до себе си, а не лигав наркоман!!!!

елена, забравих да ти кажа че наркоманята е за цял живот --до гроб!! бягаи далече от този

2 плашипутарника. хърбел накллецал щърбел.

много са ми интересни всички българи ,защо смятат че знаят ,познават и усещат чуждите емоции. не ми дреме това си е тяхна работа.

Абе Умник, Нали Део сам си призна зависимостта си. А оттам отърване няма... Така, че наистина си ПРОСТОТИЯ И ТО ТИ - жалко за танцьорката..

тези са поредните невежи, които бъркат либовта със сексуалния нагон. имали са физически контакт, пипали са се, мирисали са се и са се нае*. това не е любов, а нагон. след като секса им омразне ще се влюбат отново в други.

За първи път откривам наркоманията да се нарича "уиндсърф"....Така е, като опиташ и веднага политаш на гребена на вълната...явно танцьорката и опитала и се е завихрила в танца... никакви деца, просто се отдайте на сърфинга...и бъдете щастливи..

Не бива - наркоманчето вкара и това спортно момиче в наркоманията...истински подлец..

Добре, че Лора Караджова разбра, че от наркоманията избавяне няма и се оттегли. Жалко за Новата Влюбена - защо трябва отново да открива топлата вода с риск на живора си, поне Део да беше мъжага..да кажем, че е МНОГО ВЛЮБЕНА И ЗАДОВОЛЕНА...

За какво й е на едра и расова жена като тази бонбона да се занимава с чирузче като Део не ми е ясно, на нея й трябва здрав, едър мъж!

Много ми харесва Бретонката, така си я кръстих,но не и ходи тоя Плашипутак.Ма съдба и туй то.

като ти харесва много действай

Дано успеят да я запазят. Елена е щастливка - ще роди едно дете, а ще си гледа две ;)

ЗАЩОТО: Я НЕ САКАМ Я ДА СЪМ ДОБРЕ. Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ.

Добре де, защо им завиждате толкова, че са заедно? Срещнали се, влюбили се. Радвайте им се, за да изпитате и вие това щастие с някого.

О,НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЯ СРАМИШ ДА СЕ НАЗОВЕШ ЗЛОБАРИН? КАКЪВ СИ БЪЛГАРИН АКО НЕ СИ ЗЛОБЕН И ЗАВИСТЛИВ? ЗАСТАНИ ЗАД БЪЛГАРСКОТО - БЪДИ ЗЛОБЕН ДОКРАЙ,ЗА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ,Т-Е.ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.

От кое село е Део?

Тя и раздялята идва внезапно.

раздялата...сори:)

Какни са ми хубавички и ако си намерят някой да ги оправя - ще бъдат още по-усмихнати !

егати маймуните

Аз не съм гледала шоуто, нямам други впечатления, но така като ги гледам на снимката не си пасват и ни си отиват въобще, ако ще и чисто визуално.

ИЗБОРА НА ЕЛЕНА НЕ Е УДАЧЕН. ИЗОБЩО НЕ СИ ПАСВАТ И КАТО ВИЗИЯ. КАК МОГАТ ДА ХАРЕСВАТ ЖЕНИТЕ ТОЗИ ДЕО, ТА НЯМА НИЩО МЪЖКО В НЕГО.

И обратното - няма нищо привлекятелно в тази кифла. Да не говорим за мозъчният й капацитет. Още проклинам денят, в който реших да ги гледам двамата в "стани богат". Хаххаха

кисело-о-о-о...

Коя от двете е Елена? Блондинката ли?

Много ви харесвам толкова сте сладки бъзхишавам ви се бог да ви пази.

Дано щастието им не свърши до следвашият сесон на шоуто. Зависи от партньора, който ще и се падне, те толкова издържат-до следващият. Иначе им пожелавам успех, сладки са.

И двамата са готини поотделно...не мисля, че си пасват като двойка и ако се разпаднат, то със сигурност Елена ще е печелившата...

Стига с тоя наркоман ДЕо..писна ни, престанете да го пробутвате навсякъде......пресолихте маянджата, толкова ли няма достойни красиви и успяли млади хора в България та въртите до втръсване едни и същи нешастници..за да се препитават от това, защото не страват за нищщо друго....

Тия предавания по ТВ защо не вземат да ги прекръстят , загорял си търси партньорка или стара мома си търси млад жребец. В това предаване всичките се обвързаха а ние хората от село да им гледаме сайра.

Елена и Део: Любовта дойде след една доза бяло вещество Позитивни, усмихнати и много надрусани - Део и Елена позираха за първа си съвместна фотосесия като бройка. Предаване събра двамата пред камерите, а те продължиха ролите си и в реалния живот. Всичко се случи в процеса на работа, опознавахме се ден след ден и се преоткрихме - двойка наркоманчета, разкрива Елена пред OK!. Грозната танцьорка вече е запознала Део с родителите си, но те не знаят още за това. Той пък от своя страна споделя, че любовта се е появила внезапно, без да я очакват, но някак естествено след многото часове прекарани в скатаване и пушене. Бяхме в такъв период от живота си, в който имахме нужда от халюциногенни вещества. В следващите месеци Део ще се заеме със задачата да запали Елена по своята най-голяма страст хероина. Вярвам, че и на нея ще й хареса, тя също е голям екстремист, казва нашмърканият Део.

Злобни комплексирани твари, които немогат да се зарадват на нищо.

Липсата на социален живот и най-вече общуване с противоположния пол води до това....което аз наричам 100% чиста злоба.Гадно е да оплюваш някой, който не ти пречи с нищо.

сладки са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как се озова с тая дива селянка бе пич приятелите ти сигурно се скъсват да я майтапят. А Лора със сигурност те гледа със съжаление и се чуди как може да си изпростял толкова много, че да се лепнеш за селска тедка....

Ванка, Део нали й мачка ц.цките всеки ден. Боли го дали я майтапят или не.

Девет души, които харесват селското излъчване и 100 тона грим са ти дали минус. Боже къде изчезнаха жените с малко грим и естествена красота. Добре, че все още виждам малко такива по улиците,че....

Всички имат цици за мачкане, но не всички имат евтино излъчване на фолк певица и говорят на селски. А Део принципно е пич и не ми е ясно къде му е акъла. Освен разбира се 8 години Лора да му е късала нервите и сега да иска да е във лесна връзка без много мислене.

Да не е летен грип?

Красиви,позитивни ,лъчезарни.Какво повече от това? Просто не изпускайте момента.

ВИНАГИ СЪМ ГИ ХАРЕСВАЛ. ТЕ БЯХА ЛЮБИМАТА МИ ДВОЙКА В ШОУТО,КОЛКОТО И ДА НИ СЕ САМОНАТРАПВАШЕ ЕДНА ДРУГА ДВОЙКА С ЛЪСКАВИТЕ СИ ВИЗИТКИ.ПРИ ДЕО И ЕЛЕНА ,ПРЕД ОЧИТЕ НИ БЕШЕ ИЗГРАДЕНА ЕДНА НЕПОДПРАВЕНА,ЧИСТА И ИСКРЕНА ВРЪЗКА.НЕКА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ.

Поотделно - и двамата хубави, заедно - някакси не стоят добре ...

ПЪЛЕН ТАШАК

Дано,дано.......Нека са щастливи.

Аз на това момиче така и не успях да му видя нормално лицето, е гати бретона, егати прическата. Струва ми се, че Део е на принципа клин клин избива....

Що си мислиш, че като на тебе не ти харесва прическата, значи на всички не им харесва.Мене ме кефи.

Благодаря на продуцентите. Ето малко PR и за мен. За днес в Dir вече сме едно на едно с Лео.

Дошли са внезапно секса и химията бих казал:) Като поотшумят след 1-2г. ще стане по-ясно. Имат и голяма възрастова разлика, не ми изглеждат като хора един за друг. И това не е с лоши чувства, просто съм видял доста подобни връзки в живота

Г-ца Елена Добрикова, завършила 32-о СОУ "Св. Климент Охридски", отличничка, владее прилично английски език, нормален млад човек, редеше се на лавката в междучасията както всички останали, примата на Клуб "Данс-Дъга", весела и толерантна към всички. А да бяхте видяли и майка й....Бизнес-дама, има си школа и прочее. Два бисера, необачвано намиращи се в такава държава. И да почерпите, чевате ли, хей, вие двамата! Ели, знаеш кой пише.

И по какъв случай да черпят? Да няма нещо..............

да са живи и здрави, Део изглежда пичага, мацката е симпатяга.