Жерар Депардийо остава без шофьорска книжка за шест месеца

Жерар Депардийо беше осъден да плати 4000 евро глоба и да му бъде отнета книжката за шест месеца за шофиране на скутер в Париж в нетрезво състояние през ноември 2012 г., съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Жерар Депардийо остава без шофьорска книжка за шест месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този като го гледам на снимката може ли още да се движи или с крик го вдигат и слагат на масата и в леглото? Наистина си намери родина по мярка и нрав. Да му е честита.

Този дебел и силно изтрещял дъртак с вече излинял талант доказва само едно: Огромното си ЕГО. Дали не Ви прилича "малко" на негово "величество" Стоичков?

ALEKS

Ако беше в България няма начин полицаят да не го пусне срещу една 50-тачка... Още повече, че е шофирал скутер, а не кола... С този скутер едва ли може да направи кой знае какви поразии и предпоставки за ПТП... Жерар Депардио е актьор с уникална кариера... За какви глупости французите предвиждат затвор... а тук можеш да убиеш човек и да се разхождаш на свобода...

алкохолика депърди вече си намери истинската родина, страната на колегите алкохолици-мужици, където не глобяват, а награждават за пиянство. сега колкото повече пие, толкова повече ще е известен и уважаван: "я другои такои странъи не знаю где так волно дишет человек'

тъп, но за сметка на това много ограничен. ти не гледай руската паница, там не канят на гости комуняги и педали... пардон, социалисти и хомосексове.

На Жоро Депардйов Путин ще му даде нова руска шофьорска книжка ...

Комунягите в Париж няма да му простят.

Дааа и за самолет, танк ще му направи книжка с личен путинов автограф, която ще важи в целия свят.

И то световна звезда! Евалла на френското правосъдие!