Ким и Кание кръстиха детето на географска посока

Светската лъвица Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест кръстиха бебето си на географска посока, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Ким и Кание кръстиха детето на географска посока | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за каква свецка лавица говорите,просто е смешно като чета какви ги пишат, с две думи тя се продава за пари, ама и тук са тапи, и това е пример как в ус можеш да правиш пари от реалитъ шовс и сега я ги канят да се покаят в някои нощен бар вав вегас и цената е от 20-50,к ,това е изклучително интересен феномен как вапреки липса на каксвто и да е талант хората се интересуват от тях и това ги правя все по популар, бебето се казва северозапад,забравете северинки и тен подобни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Маймуна с папионка за равновесие.

нелсон мандела мисля че има нобелова награда.

голям смях. достигната е нова точка на падание.

стари новини, нещо не си разбрал/а.

каква северина, името е север. тук в америка всички им се смеят за тази глупост.

Големи коментари за едно име. Както си искат, така ще си го кръстят хората. Баси професорите тука!

Аз пък съм расист и тотално отхвърлям такива двойки.Смятам ги за нещо като кръвосмешение и насилие на майката природа.Примери.Първият човек бил се появил в Африка преди стотици хиляди години.Погледнете съвременните пигмеи които живеят там сега.Не са претърпели кой знае какво развитие от тогава.Америка.Хиляди и хиляди години на прерии бизони и вигвами.И първобитните лък и стрела.Появява се белият човек от християнска Европа и само за 200 год.сътворява чудеса.Да сте видяли негър лауреат на Нобелова награда за откритие в областа на точните науки?Не сте-нали?И аз не съм.Защото няма такива.Забележете-от тоя така наречен смесен брак ще се роди дори не мелез някакъв.Ще се роди почти 100% негър.къде отиваме с подобни бракове тогава.Надявам се че съм ясен.И че и вие мислите като мен.Вече.

Адмирации Синьоре, аз негър шахматист не съм виждал...

не само ,че си доказателство , че глупостта се среща и сред бялата расар, ами си и невеж!!!

*раса

Кръстете я Има-Няма. Да ви еба и циганите.Потрес

Че на Ким парите да не би да са малко ? Богатството само на Ким се оценява на поне $40 милиона .

що тогава мислиш че сас милионите на Kahne се живее по добре!!!!! ама ти не можеш да мислиш ти си тупа ама знаеш че на чужд груп се живее по добре.... аиде стига че ма заболя главата сас теб отврат такава.

Момичето е искренно, което и прави чест. Любов, любов, но накрая всичко опира до парите. И не обиждай, че е тъпа, защотото като ти гледам правописа и реда на мисли ми се повдига.

Тия си отживяха с народни пари.

ами да и ти си жена и учите ти са вав парите а не вав морала може би и ти си порно звезда като нея там парите са по лесни пак и живота не е лош а *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

yест не е участвал в порно.парите му не са от порно, освен ако не мислиш, че музиката му е такава. всъшност ти имаш нещо против такива филми?!

виш сега X ако не знаеш..... ти виждал ли си някога американец да издуржа някого или да дава пари на някои просто така тва и вав филмите го няма още като пораснат децата на 21 и им бят шута в газа да се оправят сами и те от маки знаят колко струва $1...... а това за филмите те са филми и са за гледане....повече от порно филмите са пулни сас отврат може бе на теб тва ти харесва

Доста българки се казват Северина

kokobrais

Ама за северозапад да си чул?

Deteto ne se kazva "severozapad." Familiata na Kanye e West (zapad), a detentseto e North, demek tochno si e SEverinka na bulgarski, severinka zapadniashka. Kane e prav.

а Любов Френска как ти звучи?очаквали ли са хората нещо различно от станно име?Все пак говорим за публични курви, които си кръщават детето.

Така е! По-добре млад, здрав и богат, отколкото стар, беден и болен! ;-)

Неее кръстете я горе-долу

или тук там ......

За миг само влязох-пак ни занимават с кухи лейки. А Ким е водеща и дълбоко дрънчаща...

Младата госпожица ще се казва Кейдънс Донда Уест на името на майката на Кание Донда Уест, която почина през 2007 година. А Кейдънс е по изричното настояване на майката на бебето риалити звездата Ким Кардашиян, която държала да се спази традицията в семейството й всички да носят имена, започващи с К.

mnooo ti e staro infoto, sladurke! S tova ime se spekulirashe predi 5 dena. Imeto na malkata e Noth West. V neta ima dori krashtelnoto i.

Просто не знаете на какво са способни умните янки, потърсете в нета малко и ще видите какви имена могат да дадат на отрочетата си :) Нашите цигани са им обаче жестока конкуренция!

ами северина - нали имаме и ние

е а но севеозападина нямаме!!!

Ееее, ама Запад (Уест) и е фамилията! Все едно - Северина Западняшка ;-)

Хич не е лесен животът на известните. От всякъде ги дебнат папараци да ги хванат в неудобни пози и лош вид. А актьорската игра им става първо АЗ

Тия американци са изкукали...там мъже и жени носят еднакви имена.

Да не съм чула някой повече да нарича Николета Лозанова тъпа! Има в пъти по-зле от нея!

като казваш за разлика от нас имаш в предвид себеси ли.... и да не си живяла сас тях та да знаеш как живеят аааа моо.. си тупа ама мооо като нея си

Не можахте ли просто да напишете, че детенцето се казва Норд. Нормално е да е Уест, защото това фамилията на бащата. Сега може да "генерирате" новина, че ще стане почетен гражданин на Враца заради името.

А може ли да ни разясниш каква е връзката между името и Враца, както и защо би станала почетен гражданин на Враца заради това име? И защо ние от Монтана сме шкартирани, та не може да стане почетен гражданин на Монтана? Може би, за да не бъде монтафонка, а?

Вие от Норд Уест сте страхотни и двамата!

Не се бийте. Детето ще стане почетен гражданин на Мездра. Вече говорих с кмета, всичко е уредено.

Межу катър ( мъжкия) и кобила ( женската) можеше името на някой кър да излезе.

ОМГ!Егати името :DDD

все пак някой ще си обогати познанията по география.Полезна е,санким...

тази черна порно издунка е много тупа не може да каже две думи на круст и стига сте я величали тя е отпадук на запад станала известна от долен порно саит аиде да путува вав гетото

Каква светска лъвица, бе хорааа. Вие добре ли сте? Съвсем тъпа изглежда вече и след като е нарекла детенцето си така. И двамата са мноооого зле!

Добре че не е нещо некомбинативно, като например североюг!

или изток-запад *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо ново под слънцето, относно журналистическите писания. Оправданието "не чети като не ти харесва" е долна измама, всъщност дребнопишещият е умрял от глад! Та чунким българинът няма за какво друго да се вълнува освен за някаква тъпа негърска чалга и някаква околосветска филия... А, бе, "като не ви се харесва - не четете", нещастнико, на мен не ми харесва, на друг не му харесва и други ден си на улицата! Творение Деляново!

Мноооого грубо! Колко по-добре би било South East (Югоизток) ...

По скоро на саут парк.

rubbish!

Nina

помоооощ! ама с тази станахте по-досадни дори и от с николета! престанете да ни занимавате с безмисленото състествуване на разни пвсевдозвезди! ще кажете "като не ти харесва - не чети!" да, но от такива глупави и досадни новини не остава място за интересните.