Принц Едуард и принцеса Софи идват у нас

По покана на президента Росен Плевнелиев на 23 и 24 юни на официално посещение в България ще бъдат Техни Кралски Височества принц Едуард, граф на Уесекс, и съпругата му принцеса Софи, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Обратно в новината

Коментари - Принц Едуард и принцеса Софи идват у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каде е лорд Евгени та товари излиштно Президента . Сега като се спече е нагъне хаивера с лъжичката за чай ще станем за смях на цяла Британска колумбия .

Пастирката е решила да се докосне до хора със синя кръв.

Плевньо зелена, ТОВА НЕ Е ДНЕВНИЯ РЕД НА БЪЛГАРИНА. Проблеми, не по-маловажни, има в много други дейности. ОСОБЕНО В ТВОЙТО АРОГАНСТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРЩИНАТА И ...ФИНАНСОВИТЕ ДАЛАВЕРИ.

Това са паразитите от втория ешелон, или както му казват в България, деветата дупка на кавала.

ясно....отиват в столипеново,мисля че там трябва да им покажат истинските българи,истинската бесепарса кръв,напред другари,сравнявайте се с м...алите и после се сърдете че ви оплюват!

За разходите по визитата ще се бръкне в бюджета, а ако височествата ни кихнат някое милионче, познайте къде ще отиде то!

100% ще останат отвратени от българската действителност

АБЕ ПЕНЮГО МАКЕДОНСКА - КАКВО ЦЕЛИШ С ИВАНЕТО НА ТЕЗИ ОСОБИ В БЪЛГАРИЯ - ПО-ДОБРЕ ДА СИ ПРЕБЕРАТ ВСИЧКИ АНГЛИИСКИ ПЕДОФИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ- А НЕ ДА МИ ГОВОРТ КАК ДА ГЛЕДАМЕ ДЕЦАТА СИ! ПЪЛНО Е С АНГЛИИСКИ ПЕДОФИЛИ ТУК! А ЦИГАНИТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА А НЕ ДА ГИ ОСТАВЯТ В СИРОПИТАЛИЩА И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ??? КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ЧУДО - КЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪЛНЕШ - ЧУВАШ САМО ЦИГАНСКИ! ДА НИ СЕ ДАДЕ ПЪЛНА СМЕТКА ЗА ДАНЪЦИТЕ ЗАЩОТО ОТ ТЯХ СЕ ОТДЕЛЯ ЗА МАНГАСАРИТЕ В СИРОПИТАЛИЩАТА А МАЙКИТЕ ИМ ВЗЕМАТ И ДЕТСКИ! ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА!

За съжаление не само циганските деца са по домовете ,а принцът и президентът не знам какво са ти виновни в случая ,че трябва и да крещиш...

И тук грандиозна новина-още две кукли от коронованата шайка на острова идват да ни "уважат"...

Не е случайно, че ще има такава визита - все пак трябва да обсъдят ключов за Великобритания проблем - емиграцията на български и румънски граждани, които "застрашават" британската социална политика.

Откога принцовете са политически лица,след като дори самата кралица не е?? За тези въпроси си има премиери,министри ,посланици.Принцът идва по тема ,свързана с децата в домовете.

Ще поднесе цветя на загиналите британски войници воювали срещу дедите ни...разпарчетосали Родината ни и създали предпоставки за ТРИ войни...били и са против нас ! Ще минат през ЦИКАНИТЕ и ще ни дадат ценни съвети за интеграцията им!Да ни отпустнат БЕЗВЪЗМЕЗДНО 2 милиарда лири за нанесени вреди!

А ние на страните срещу които сме се били във ПСВ и ВСВ заедно с германците колко трябва да им отпуснем и трябва ли да спрем да ги посещаваме?? Все пак не забравяай ,че и други държави бяха с/у нас във ВСВ.Англичаните поне не ни избиха интелигенцията и не окупираха за 45 години...

Какво добро сме видели от арогантното отношение на англичаните? Благодарение и на тях, ние във всички посоки на света граничим СЪС СЕБЕ СИ.

Защо идват?

Пак не си прочел статията преди да коментираш...

Третия син на кралица Елизабет- голяма новина! А тези сигурно няма къде да отидат?2-дена безплатни разходка,храни и напитки. И ний сме горди с важните особи дето ни посещават?!

Кой твърди ,че е голяма новина?Както виждаш дори не е пуснато в Днес ,а в Лайф.А дали трябва да е горд от посещението всеки сам си решава.Путин като идваше аз не бях особено горд ,но не съм се оплаквал.Не може да се изолираме от света и да спрем чуждестранните посещения.

Ша развиваме добросъседски отношения - ние на тях съвременни роби, те на нас пияндури за по морето. Такива са ни политическите проститутки.

Гордеем се с постигнатото от ГЕРБ и първия истински български президент Росен Плевнелиев!

И ти не си вярваш, нали? Първи април отдавна мина.

kokobrais

На това и родната му майка даже не вярва!

Това ли е приоритетът на президентската институция? Явно сме сгрешили итози път в изборите.

Кой ти е казал ,че това му е приоритетът?Това е една малка част от нещата ,които върши.На Първанов приоритетите лов и екскурзии да Узбекистйн ли му бяха??

Изключително неудачен момент да се канят подобни гости. Поредната излагация.

Те не са му пратили sms вчера вечерта да дойде.Посещението най вероятно е планирано много преди идването на Олигарски ,Доган и Болен и никой не е предполагал ,че ще направят такива простотии и хорана ще нрябва отново да излизат на улицата...

Обикновено след посещение на британска кралска особа България влиза във война. Губеща естествено.

Кога пък е било това?

Президенте,нали се радваш на протестиращите, та си и каниш такива Високи гости-но какво ще им покажеш,а?Колко прекрасно си живеят някои.....