БГ звезди се събраха на синьо парти край морето

Гери Дончева събра на тематично синьо парти в хотел „Мида”, Слънчев бряг - Румънеца и Енчев, Влади Шаган, Устата, Владо Димов, DJ RUBEN и Ани Сарандева.

Обратно в новината

Коментари - БГ звезди се събраха на синьо парти край морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големи глупости

А бе, какви звезди, какви пет лева!? Кои са тия световно неизвестни нещастници, които искате да ни натрапите като звдезди?! В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗВЕЗДИТЕ СА САМО НА НЕБЕТО!

Тази Гери Дончева е голям боклук. От град Плевен e, а докато учеше в Софиа я мина половината" hight life". Държанка е на някъв грък който я прави на смешна.

Всички сте за растрел презадоволени плужаци!С какви пари си веете смрадливите задници по морето? Може би ви се харчат албумите които не издавате ,некадърници скапани!!!!!

Голяма трагедия. Просто нямам думи. Ще дойде време да ги разследват, дори и да се опитат да избягат от България ще ги намерят!...

Само не разбрах барбарона за какво е.

А мен защо ме пропуснаха?

ПОВЪРНЯ!!!!!!!

Какви са тия и за какво се борят?

Как пък един/една не се е облякал/а стилно?! :Х

Да накичиш някого с титула "звезда", предполага тази личност да е известна. От списъка с имена, с малки изключения, почти всички нищо не ми говорят. Може би е редно да уточните и звезди на кой небосклон са.

И на мен не ми стана ясно кои са тези хора. За първи път чувам имената на повечето от тях. Явно само те помежду си се познават и са си въобразили, че са звезди.

Без майтап от всички имена само Румънеца и Енчев ми говорят нещо! Кои са останалите?! Какви ВИП-ове са? В чия мида или слива са се събрали?!

Румънеца и Енчев приличат на Слонец и Хопопотамчев. Голямо лежане и пиене е паднало; толкоз с идеята за БГ шоу-бизнес.

Кои са тези хора, а Мерлин Арно какво е ????

То едни звезди....

беше тая гери дончева, че така упорито ни я натрапват от година-две насам?!

А в каква връзка е организирала пратито?

ЗАТОВА ЛИ МЕ БОЛЕШЕ ГЛАВАТА?ПСЕВДО ЗВЕЗДИ!ТИЯ МНОГО СА СИ ПОВЯРВАЛИ. ЗАЩО ПАРТИТО НЕ ГО НАПРАВИХА В РОДНОТО ИМ СЕЛО?АМАН ОТ ТАКИВА "ЗВЕЗДИ".