Кали чака трето дете

Фолк дивата Кали призна, че очаква трето дете. Изпълнителката, която вече има двама сина Жорко и Марк от различни мъже, отново е готова да стане майка.

Обратно в новината

Коментари - Кали чака трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая фамилия стана дело на творчески колектив . много автори - много нещо

как ще износиш бебе с тоз силикон скъпа???

Здравейте, Прочетох статията за Вас и искам да изпратя моита поздравления за Вашата смелост и решителност!!!!! Желая Ви искренно мнооого здраве и успехи с близките Ви хора и радостни безценни мигове с децата Ви!!!!

Хубаво, ама що си натряскала по 5 !!!!!.Да не заповядваш нещо?

ОТ КОКО ДИНЕВ ЛИ Е??

ниска топка си скапа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дечицата са й страхотни сладури. Лека бременност и раждане.

И аз не харесвам особено Кали, но няма да я съдя. Циганка била - искам да ви видя вас тея дето я убиждате на циганка как изглеждате. За половината от вас да изглеждате като нея ще си остане само мечта. А пък децата нещо много бели и хубави тея циганчета.

Циганин скъпа е състояние на духа и манталитет.Както и проститутка.Цвета на кожата не определя,морала и ума-пример сегашния президент на САЩ.

На сто процента за мен цвета на кожата не е определящ, но явно за повечето тук е. И селянин е състояние на духа и манталитета - убиждайте я на селянка. И оправи малко правописа.

Как можа да дадеш Обама за пример, не ми е ясно. Дори демократите и либералите започнаха да го мразят. Мисля до края на мадата му ще започнат да го наричат най-лошият американски президент.

В ДИР САМО С К...ВИ НИ ЗАНИМАВАТЕ. ЦИГАНКИТЕ РАЖДАТ МНОГО ДЕЦА ОТ ЕДИН МЪЖ, А ТАЗИ МНОГО ДЕЦА ОТ МНОГО МЪЖЕ. ПРОПАДНАЛА РАБОТА.

Най-после ще се отървем, поне за известно време, от медийното и присъствие! Отврат!

Циганска и работа-раждат, та се късат,затова Б-я ще стане наистина циганска държава.Жалко!!!!!!!!!!!!!!!

Абе ти в ред ли си? Въобще погледна ли снимките на дечицата й? Как може да кажеш, че са цигани? А и Кали не е легнала на социални, за да ги отглежда. И на училище ходят, и са възпитани деца. Не стига, че се топим като нация, ами дай сега и деца да не се раждат. Евала...

Който се е оженил за фолк певица не е прокопсал.Само може да му създаде повече проблеми, но не и спокоен семеен живот. А Кали, явно е решила да направи футболен отбор с много спонсори и да им пее "Нашта система 4;4;2" !

Страшен боклук.

Таз мъжкарана ще излезе голяма жена

Снаха ми се раздели със сина ми от гогото има две деца. Сега живее с друг и роди от него. Виждам, че деца на сина ми са нещастни и тя вече съжелява, но няма какво да се прави-грешката е направена. Кали прочети всички тези неща - не бъди егоистка мисли за децата си - не ги обричай на нещастие. Вземи мерки и не допускай това дете да се роди.

стига сте писали глупости бе ,какво искате от жената ,да са й живи и здрави децата.

Искаме и да помисли за децата си, не само за сексуалното си удоволствие.

голям праз.

Хубава работа,ама циганска!Развъждане на копелета!

време да си затвори касичката, щото казват - една пробвала и родила , пак пробвала и пак родила.пита се в задачата кога ще се научи да се е...е

ами да, гледам, че до момента и се получава...

Както е тръгнала,що пък да не дойде и моят ред!

Върви по стъпките на Меглена Ангелова - от всяка "тръпка" и дете.Поне втората не вие чалга.

Раждай чедо!! Поне са българчета!!

марк и жоро -българчета ????- ама да са живи и здрави

Ха Ха"Българчета?"Полубулгарчета са-Джуревци им казват,или катъри!

дерзай КАЛИ,НЕ ПРОПУСКАЙ И Коко Динев да те ,,опраши,,

много приказки и все в грешна посока.жената е жена на място и не дава да й се качват на главата разни вманиачени съпрузи.и не само е жена,но и смела майка.по-хубаво и по-похвално от това няма, драги госпожички и господа.

Вашето дневно напомняне да НЕ спите с жени, да НЕ се жените, и да НЕ правите деца на жени. Защото днешно време те са напълно откачили. Откажете се от жените и си живейте живота. Те крадат от вас собствените ви деца. Ако пък искате дете твърде много, ползвайте услугите на сурогатна майка, или си осиновете такова. Благодаря на сова, че за пореден път доказа в какво са се превърнали съвременните жени.

В какво са се превърнали съвременните жени? В неудобни за несъвременните мъже? Да, така е :)

Най- добре си смени сексуалната оринтация, ако още не си, и повече въобще не се занимавай с жени. С мъжете ще се разбираш къде-къде по-лесно и по-добре!

Кали, като дойде и моя ред ми кажи да се приготвя. Тогава ше правим 23-тото.

Защо спорите изобщо? Всичко си има обяснение - тя просто си е ЦИГАНКА и това е нормално за етноса и.

бъркаш я май с Бони. Но като чета с тези деца всяко от различен - и тази ми боклучее нещо

Три деца от три различни мъже е малко прекалено. Едно е да не си паснеш с някой и да се разделиш с него, да сбъркаш втори път - ок, ама на трима подред да раждаш деца, тва на машина за бебета прилича. Явно тази само за разплод става.

да е жива и здрава ! обаче : просто не мога да приема насериозно жена която има три деца от трима различни мъже ! две иди дойди ама три ?!? но може би не съм прав ,защото явно ще има и четвърто детенце от някой друг ?

Е добре де после на празник събира три бащи три деца, всеки различен, то като детска градина.....ами на самите деца кво обяснява, ти си с тоя тати, ти он оня.........мале мале......... Ма жено кат ти се прави секс, прави ма то има и противозачат., то твоита циганска......

лицемерните моралисти да мълчат. 21-ви век е - нормално е връзката да трае, докато е жива любовта. а не на 25-30 да се ожениш за някой, който изобщо не ти пасва и после цял живот да търпиш, че да не те оплюе еснафа, пардон, средностатистическия и средноинтелигентен член на обществото. каката явно е от по-ебливите, лошо няма - хора всякакви...

Верно,чадо ,обаче това е ,ако не създаваш деца.Като си сам,писне ти от някой дигаш гащите и тръгваш.Детето иска дом ,стабилност ,то има нужда и от грижата и обичта на мама,но и на тати.Още повече ,че децата на Кали са момчета.Аз имам син на 9 години.Вече с мама се гушкам,ако се удали идва при мен,за храна,за ласка.Но тати е по-важен за мъжките работи,коли,игри с карате и борба.Той вече предпочита да излиза по-мъжки с тате.Кой от синовете на Кали,ще има това.Цялата китайска култура се базира на почит към предците.Поднебесната империя е на 7 000 години.Синовете на Кали,са обречени да са нещастни.А и в живота има ситуации,когато наистина само кръвта говори и те спасява.

Нека да се раждат повече българчета. Какво лошо има в това?? Били от различни мъже- е и какво от това? По- добре ли е да е с един мъж, но нещастна и децата да страдат, отколкото да е щастлива и това да го усещат децата. Тя си гледа живота и се кефи на живота, а много от вас не могат да си го позволят, защотото най- малкото са зависи ми. Аз мразя чалгата, но като и гот да прави нещо, нека си го прави. Нито вие ще и ги отглеждате, нито ще е на помощи? Лошо било, че се раждат повече роми, ама явно, за някои от вас, е също толкова лошо и че българчета се раждат

Както може би знаеш Кали е циганка. Кой знае и кои са биологичните бащи на децата, та за "повече българчета" и дума не може да става. Роят се циганчетата.

Както казах, мразя чалгата и за тези певици не знам почти нищо. Щом казваш, че е ромка, може би е такава. Аз за първи път го чувам това. Потърсих в google преди да пиша сега, но нищо не пише. Истината е по средата ;))))

Тая чу, че Станишев ш'а увеличава детските и юруш да ражда...че да не изпусне 50-те лева...

А ако утре ако хареса четвърти- с цялата детска градина ли ще се принесе при него- и хоп четвърто....и ние трябва да казваме-браво!!

А какво трябва? Да я овъргаляме в катран и пух ли? Решила е, направила го е. Нито е незаконно, нито ти ще и храниш децата. Лицемерни моралисти.

Не всичко опира до храната и дрехите. Мислиш ли , че едно дете ще е щастливо и спокойно ако ден през ден му сменят човека , с когото живее- и нов и пак нов!

Кали е женския вариант на Коко Динев! :D

Свидетел съм на такова семейство, при което майката има две деца от първия си брак и трето дете от втория мъж.Ситуацията никак не е цветуща.Първите две деца са ужасно потиснати.

Това е до човек. Който мъж не иска чужди деца - ами да не взима жена с "багаж"!

Трябвало е майката да стои при първия си мъж. Нищо, че е бил алкохолик и ги е пребивал всеки ден. примерно.

Това са пълни тъпизми.Срещата ти с определен човек с определени недостатъци не е случайна.Тя е кармична.Затова думите с примера от живота са верни.Истинска история.Жени се млада,ражда 3 деца.Той е алкохолик-развежда се.Жени се втори път ражда син.Той става алкохолик.Сина от втория брак стана крадец,лежи в затвора.Дъщерята от първия брак ,роди извънбрачно от женен ,отиде в Германия ,претърпя страшна катастрофа,прибра си детето при германеца,с който живее.Карма.Жената,майката е лежала в психодеспансера.Живота,не е лъжлива демократичност и слободия.

Интересно кой ще е четвъртия, дето ще я вземе? С три деца, всяко от различен мъж. А четвърти ще има със сигурност и то няма да се чака дълго.

е тая па вече прекали, толко е жалка

четвъртото да е от Коко Динев

До спорът мъже срещу жени, който се разрази малко по-долу в коментарите - разберете, че има лоши и безотговорни ХОРА, както мъже, така и жени. За законовата страна на нещата не мисля да коментирам. Явно е, че има неравноправие между половете в съда, но мястото на тази дискусия не мисля, че е тук. Нека си кажем нещо важно - тези от нас, които са запазили морала си, способни са да обичат, да носят отговорност, и живеят в хармония с половинките си, трябва да опитаме да насърчаваме подобно поведение у другите. А не да се караме като първите селяндури тук мъжете ли били по-добри, жените ли били по-добри. Лош пол няма, има лоши хора...

не и ли писна да я треска кой я хване :-))

Не - откъде-накъде ще и писне? Вие не искате ли да трескате, която ви падне? Ама за вас може, нали? Да, ама не!

просто става жалка и смешна . кой мъж би приел насериозно жена която има три деца от трима мъже ??? или може би ти и завиждаш защото нямаш много мераклии ???

ами ако се наредя на опашката кога ще дойде и моя ред да съм баща на нейно дете??

значи всеки може да има дете от кали

Тъжна история. Разбирам желанието на някои жени да имат много деца , но това не трябва да става на всяка цена и със всички средства. Чувствата на децата също са важни, а са лишени от правото им да живеят и с двамата си родители. Това ги учи на нови житейски модели, които ще повторят в своите бъдещи семейства.

Последното Ви изречение буди респект и е много вярно. Бавната и тежка деградация на съвременното общество, в което семейните ценности вече не значат нищо. Много жалко. Следваме западната тенденция...

МАСОВА ЦИГАНИЗАЦИЯ-

ЕВАЛА НА ТАЯ МАЦКА. МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ, РАЖДА СИ ДЕЦАТА И СИ ГИ ГЛЕДА. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЖЕНИ ИСКАТ ДА СА НА НЕЙНОТО МЯСТО...

Аз пък днес ходих по голяма нужда. Едно евала за мен ще има ли?

Направо си за завиждане,на мен днес не ми се получи.

10 деца от различни 10 пръча, колко яко, а!

Разбира се - така има биологично разнообразие! Що пък трябва да са от едно и също скучно мрънкало!

Тя не иска да има много деца според мен, просто не се пази. Иначе кой знае и първите 2 от кой са... уж от официалното гадже, ама по заведенията какво и с кой е правила и тя не знае. И ти можеш да си като нея - не се изисква кой знае какво - малко визия и да не те е гнус от тоалетните по заведенията.

Много и е трудно да си събере краката за малко!

Как може да се възхищавате на тази безморална циганка?!Това е типично само за техния етнос.

И всички от богати бизнесмени.Хитруша е.В бъдеще ако закъса за кинти ще се метне на гърба на някой от тези как му гледала потомството пък той дори не иска да и купи ферари.Гладне няма да остане ;)

Няма лошо, ама напълно се е вживяла на "оливудска звездъ" май!!!

ххаахахаха-циганска душа свободна