Люба Кулезич: Бях сляпа след побоя

Журналистката Люба Кулезич, която беше пребита, смята, че поръчителят й се е почувствал унизен от нея и затова е решил в отговор да я унизи.

Обратно в новината

Коментари - Люба Кулезич: Бях сляпа след побоя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖАЛКО, ЧЕ ОЖИВЯ ТОЗ МАМУЛ

Люба, мисля че сега си по-силна !Желая ти здраве и непреклонна твърдост пред тези които се опитаха да те унижяат!

Такива като нея не трябва да работят в телевизията, това е нищожество което петни професията журналист, тя е един употребен парцал и ако продължава така ссноро предишните и покровители и поръчители ще я ликвидират

САМО БОЙ ЗА ТОЗ ДЪРТ МИНДИЛ

повечето коментаръ показват какво е нивото на българина. ето това е причината да сме в тозъ бакат. простотията е залъла всичко и вместо да се ограмотяват, те още повече лаят. интелигензяята е на улизата и няма да ви търпи повече, невегъте да се ограмотяват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Баба едно време ми казваше "Език кокали няма,но кокали чупи".Един журналист трябва да бъде безпристрастен и да отразява събитията такива каквито са,а да остави изводите за зрителите.След като г-жа.Кулезич си позволява да унижава хора от национален ефир ще яде бой.Не може да нападаш и да очакваш,че срещу теб ще стоят и ще гледат.Аз я гледах малко след като я бяха понапляскали и да ви кажа освен окото тя нямаше нито една синина,така че почвам да си мисля че е ползвала някакъв грим,за да подсили ефекта и всичко е било реклама,защото предаването и е в събота относително рано,а и дразни с авторитарните си коментари и предполагам,че няма рейтинг.

Уважаема госпожо Кулизич, с настоящето искам да Ви задам няколко въпроса. 1.Ако действително сте била пребита както твърдите как тогава водехте на другия ден предаването си? 2.Ако сте била временно невиждаща, тоест сляпа как тогава водехте собственото си предаване на другия ден? 3.Ако смятате, че сте унижила вашия нападател, то смятате ли че това ваши дийствие е съвместимо с журвалистическия а и с човешкия морал? 4.Ако смятате, че наистина сте добър журналист защо постоянно ви гонят от всички телевизии в които бяхте телевизионен водещ до сега?

Уф, много съм смотън. Сигурну придаваниата са били на запиз.

Нежните женски костици на лицето , не могат да издържат и един ритник ,още повече от як мъж!Според мен старата дама си прави ефтин пиар , за сметка на зрителите !Когато я качвахме в линейката , тя настойчиво говореше в камерата .....просто уникален репортаж на собствения и побой !Не и прави чест, бих я уволнил незабавно!!!

МАЛКО СА Я БИЛИ ЩОМ ОЩЕ ШАВА ГАДИНАТА

тая като води предаване мънка,държи се като псевдо-елит,не можеш да я разбереш. Едно просто нещо разтяга...супер дразни. като и чуя ганадния глас ,директно сменям канала

не е за вярване нито слу4илото се с журналист ,които отстоява позицията си ,в пове4ето от слу4аите без оглед на обекта на журн. разследване,нито на коментарите.....за пореден пьт се измества акцента от основното сьбитие ... Г/жа Колези4,желаяа Ви скорошно оздравяване и успех за напред,дано правовата дьржава за която ме4таем да си изпьлни ангажимента и открие и накаже порь4ители и изпьлнители !!

К'в е тоа димозавър бе? Теа не измреха ли в мезозоя? Били я отупали! Ами като не става за друго...

бож пази булгаря!!!! на госпоя луба кулезиц желая здраве и барзо да се оправя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тук простотията и злобата балканска нямат равни на себе си -затова хората напускат българия -да се спасят от тази простащина , която залива от тук, повечето са злобни долни и мръсни души без грам култура и мозък-типични тъмни балкански субекти -пълни нещастници

Виж се ти първо колко си злобен(а) пък тогава критикувай другите!

Кулезич е една от най-злобните душици, които са се появявали на екран. Пребоядисана потомствена червенюга, завършила в СССР/ха познайте кого пращаха да следва там/,стана върла седесарка, герберистка и каква ли още не...Чудя се тази знае ли какво е пребит човек?Шибнали и един шамар и орева света, прави се на интересна. Ослепяла...ами що не взе да онемее?

Не вярвам, че е имало нещо сериозно. Всеки, който по някаква причина е участвал в сбиване, е наясно - в най-добрият случай дамата сериозно лъже, наричайки побой ошамарване. В най-сериозният. А в най-вероятният това си е платена сценка с актьор.

Що си вярва?

не я показвайте, че ми се плаши коня

горката тя,щом е прогледнала значи не са я били много...

Едната версия е че хирурга на лифтинга нещо не си е харесвал работата.......а другата е неговата конкуренция че да ходи този път при тях........ Г-жа Кулезич се е взела доста насериозно, а всъщност е една стара, грозна и озлобена ......старица.... Хубаво е човек като остарее да го озари повече доброта и мъдрост, а не злоба......

Да бе, да!

Боклук

нещо се изроди журналистиката! Преди акцента беше върху госта, или интервюирания, а сега като гледам Любица, а и други се чудя защо въобще канят някого? Ами да вземат микрофона и огледалото и да си водят предаванията! Между другото, ако съм на СЕМ, ще забраня слушалките в ушите на водещия! изглеждат много умни като им подсказват!

Много ерудирана и умна! Видяхме я срещу Даниел Вълчев! Разби я блестящо! Тънко и с усмивка!

Лошо е да се бие жена! Още по лошо е да се бие Стара жена!

От кога дъртата чанта започна да обикаля врачки? Нали мелеше глупотевини точно на тая тема.

Люба е смела и достойна жена! Възхитен съм! Бог да я пази!

по коментарите ще ги познаете - жалко, че са мнозинство и стават само за масовки в лош филм.

Добрите журналисти не показват политическите си пристрастия. За съжаление в България тази професия е принизена до подмазване и нагаждане, затова и се предлагат на определени политически субекти. Люба Кулезич не е единствената, но при нея най-явно си личи.

Кузелич, мисля, че яко послъгваш и си правиш реклама също като Боко Боклуко.

тая дърта чанта и противна герберастка подлога пак малко са я натупали...

Дърта ,ама лачена.Така че не завиждай простако.

Мачкан лак!

господа,...ето ви визитната картичка на балканджиите! стара била, грозна, от друга партия, сръбкиня, рускиня, евреика... а вие като сте българи и се ежите на беззащитни и слаби...вие сте благородни кавалери... за жалост -бих казал : чисти простаци.

Торо,не си прав. За всички балканци незнам или по-точно немога да съдя,но българите винаги с уважавали жените.Да посегнеш на жена,камо ли да удариш това е не нормално.За мен Л.Кулезич просто не е качествен журналист,обслужва тези които и плащат повече.Изперкала е,но това не е причина да я бият.

сори ЛУДА КУКУлезич

Барбара Уолтърс се оттегли от TV екран на 83 години и никой не и каза и една обидна дума за възраста и,какви са онези хора в САЩ ,оа какви сме ние.Е щом сме толкова прости парчета ,заслужаваме си и мизерния живот,заслужаваме си комунистите и мутрите,всичко си заслужаваме.

А стига бе! Ти сравняваш муха лайнарка и орел! Верно е само ,че е двете летят!

Някои умни глави са казали,че жената не бива да бъде удряна и с цвете-много съжалявам,че г-жа Кулезич е преживяла този ужас и че е била сляпа след инцидента,но с цялото ми уважение искам да й кажа,че за някои неща си беше сляпа и преди това.

ЛУДА колезичл

Всеки от нас е в известна степен пристрастен по която и да е тема, остави пък в тези смутни времена, които настанаха...В тази връзка искам да кажа, че абсолютна безпристрастност не съществува дори в журналистиката. Не става дума за водене на дебат в определена посока, което е съвършено друго, а показване на лично отношение по темата. Такова, според скромната ми персона, е даже задължително за един журналист и човек изобщо...Не искам да коментирам журналистическите прийоми на Кулезич, защото не ми е работа, но със сигурност мога да кажа, че е прочела в пъти повече книги от много т.н. политици, да не сравнявам с тук пишещите.И не само е чела, а може и да ползва прочетеното по предназначение...Относно визията й-ако беше на 25г. щяхте да й намерите косур, че е много млада и глупава, па макар и хубава, примерно. Сега като е над 50 била стара и "опъната" като мумия...ох, сбръчкана пак нямаше да ви хареса, па макар и умна, макар че това няма общо с възрастта...абе няма угодия. Тя била с тая или оная партия, ту с тая, ту с оная...а вие тук сте СРЕЩУ всеки, който не е мижитурка и е способен да изкаже мнение, да защити позиция и да покаже, че и малтретиран може да си върши работата, а да не мънка. Какво правите ВИЕ в ежедневието си питам? Имате ли гражданска позиция или да си чешете езиците е далеч по-приятно занимание?! За да видиш зад фасадата не е необходимо да заобиколиш през съседния квартал...ако имаш поне малко от оня багаж, който носи Кулезич...И последно, за да няма препратки към някой от фамилията на журналистката, за съжаление, нямам представа как изглежда на улицата дори, камоли да я познавам лично.

ЛЕЛЬО МА НА АМАТЬОРИ СИ СЛУЧИЛА,ТА ТИ Е МАЛКО.ВНИМАВАЙ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МОЖЕ ДА Е И ПО СТРАШНО ЗА ДЪРТАТА НИ СНАГА.

Срам ме от такива като тебе,хем няма какво да кажеш, щото една книга не си прочел,хем мучиш тъпо,аман от неграмотници.

моля психиятрията да си прибере изпуснатата лелка. Тя е уж се пише журналист, а умните и версии идват от ясновидка и астролог!? "има две версии, самата Люба също две. Ясновидка й казала, че побоят е поръчан от партия и са дадени пари, а астролог видял как това, което й се е случило, е било написано на звездите."

iq oosh

браво на луба - остана на твърди позиции - в после дно време не съм сигурен це я разбирам но като цяло се държи - което не може да се каже за много мъже с вид мъжки характер (сещаите се какво е то)

Стига си лъгала, седерастко комунистическа к*во.

Интелигентна жена, с широк поглед и култура, за което е положила много старание през годините! Но в последно време се държи като следовател, а не като журналист в предаванията си, все пак трябва да се изслушват гостите. Крайните й възгледи, черно- бяло са странни предвид интелекта й. Тя мрази всичко руско, так че не е рускиня. Което ме радва, защото нямаме нужда от тази омраза. Залита по външния си вид и зато си направи пластични операции на лицето и сега е като кукла без мимика. Човек трябва да старее изящно, чарът умира с тялото на човека. За съжаление, тя няма харизма!

"Интелигентна жена, с широк поглед и култура, за което е положила много старание през годините!" И според статита ходи на ясновидка и астролог да и кажат кой я е набил... ти нормална ли си бе?!

защо мрази русназите? след руската гимназия в хасково тя уцеше на даршавна издрашка в москва. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си си сляпа по рождение, ма, сръбска издънко!

ТАЗИ ЖЕНА Е ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЩЕШЕ АКО НАИСТИНА Я БЕШЕ РИТНАЛ САМО ВЕДНЪЖ А ТЯ ЛЪЖЕ ЧЕ КОЛКО ПЪТИ Я РИТАЛ ПО ГЛАВАТА ЕГАТИ КОРАВАТА ГЛАВА ОТВРАТИТЕЛНА ЖЕНА