Благой Георгиев стана баща за втори път

Футболистът Благой Георгиев и половинката му Христина станаха родители за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Благой Георгиев стана баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе тия футболисти що си не мият простите глАви, та са им все мазни косите ?

ами дали наистина той е бащата ? имам известни съмнения и подозреия, ама не мога да ги споделя тук, тъй като са лични работи

ами дали той е бащата ? имам известни съмения и подозрения, ама тук се притеснявам да ги споделя, лични неща са

Дали ще е Лиана или Бояна ...все ще има някоя усойница,която иска да влезе в леглото на този идиот....жалко за момичето и дечицата те ще страдат,а той ще си чеше крастата....силно се надявам да се вразуми и да си гледа прекрасната жена ,а не малките парцали от заведенията!

Този Благой може и да не е толкова тъп след като все пак си е запазил семейството. Браво и на жена му че е успяла да прости, прошката не е лесно нещо. Честито им радост на хората и да са живи и здрави!

Глупава жена без грам себеуважение.

Това момиче трябваше да бяга от тоя психар и никога да не сеща за него. И да беше махнала още първото бебе, с което я заряза, не сега да му ражда второ...Има да съжалява. Една жена не бива да прави грешката да ражда деца наляво и надясно защото вероятността накрая да си ги гледа сама е реална по всяко време.

Как да го махне като той я заряза накрая на бременноста? Идиот бе. Ама пълен.

ИДИОТА СИ Е ИДИОТ

бихте ли ми казали защо ми скрихте коментара? няма нито обиди, нито цинизми, нито пък накърнява нечие добро име...изразява негодуване срещу чуждите имена които се дават масово на децата в българия в последните години.....

Защото някой го е маркирал с бутончето отстрани на коментара ти, като "нередност". Та покрай протестите се маркират по 200 за минута и кой ще ти чете какво пише - директно се скрива.

БЕБЕТО СЕ РОДИ С ТАТУИРОВКА НА ЧЕЛОТО

Чудиш се сега дали да я целунеш трябва да си пил за да го направиш твоя си е тя, вечната прислуга, но мъжа в теб иска мен. Да я науча ли да гали, да я науча ли да пали да я науча ли да вика както аз. да я науча ли да пипа, да я науча да не пита да я науча да целува както аз. Затвори очи с мене си представяй, че целуваш там, където полудявах нямай дързостта очите да отваряш, че в реалността пак е тя.

Малиииииииииии, чудо.Лиянке, ти ли си, ма.

Мъжа,казва на жената това което тя иска да чуе.Прави му се секс,не иска скандал заради гафа,който е направил,или просто си е лъжец по -природа.Делата ,са нещо друго.Щом не оставя жена си мила,значи за него тя важи повече от теб.Ако беше зарязал жена си,значи ти си по-важна.Другото са приказки ,за да му пускаш от време на време.

Кво се пънеш,бе Лиянке,да не си единственото курве,дето Благо го е чукал.

КАТО НЕ ВНИМАВА ТАКА Е

Браво Благо имаш повече деца отколкото голове

ТЪПА СЛУЧКА. ГОРКОТО ДЕТЕ С ТАКОВ БАЩА.

КИФЛАТА И ТЪПОТО СЕ НАПЪНАХА ПА РОДИХА НЕЩО?

Не ги слушай Благо помпай ги тия банки за сперма ФОЛК пивици

тоя се уля Мойсей не те ли кефи или направо Исус

ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ И КЪСМЕТ НА БЕБОКА. И ДАНО НАИСТИНА СЕ Е ВРАЗУМИЛ ТАТКОТО НАЙ-НАКРАЯ!

Да им е жив и здрав малкият Давид и да е боговдъхновен, като този на когото е кръстен и да го възпитават в Христа. Радвам се за тези хора, радвам се, че успяха да съхранят семейството си, че Благой осъзна глупостта си и се покая за грешките си и големи адмирации за Христина, която успя да прости. Много хубави емоции и щастлив семеен живот им пожелавам!

Присъединявам се и аз към това пожелание.

Да са живи и здрави.

МНОГО ТЪПО СЕ ПОЛУЧИ

Да наистина е страшен тъпак ! Прави милиони от хобито си и се забавлява. Вижда места които ние никога няма да можем да си позволим.

Давид точно, а не например Моше или Шимон!?

А на теб това какво ти влиза в работата?

Кръстил е сина си на Сверти Цар Давид, почитан и от православната църква. Можеш да прочетеш житието му, вдъхновяващо е.

Жалка история.

та този и деца ли може да прави?????

мъка мъка мъка

Ей, не го заряза Христина! Че и две деца роди на този боклук! Лиянчето дали спи спокойно, знаейки какво е причинила на бременното тогава момиче?! Както и да е! Дано са щастливи децата и Христина!

Nina

ако не е лиана, ще е илиана, ако не стилиана... и така до безкраи. когато мъжът е боклук, винаги ще се намери някоя. така че нека бъдем реални съдници - болката я причини не фолкпевицата, а футболистът!

Той я унижи пред цяла България(защото са публични личности,друг е въпросът защо са такива) ,вината си е само нейна - че се върна при него!Ама едва ли ноже да бачка като сервитьорка или магазинерка,за да се издържа-нея и детето...та предпочита унизена и с много пари...Та даже и 2ро му родила!Тъпа патка!И явно диети е пазила,за да излезе такова дребно и малко човечето..Вторите деца(особено момчета) са винаги доста по-едри...ама под 3кг. си е направо бой за "майката"!

Може би си акушер-гинеколог. Родих второ дете -момче 1.800 кг. Седем месеца бях на системи. Всичко, което хапнех връщах обратно. Ходих, като парцал по коридорите на болницата. Получи се дехидратацията на организма. Дали съм била толкова куха КУКЛА и дали съм пазила диети, как мислиш? В момента се радвам на щастлив тийнейджър. Дразнещо е когато във форума се пишат глупости от разни дилетанти, като теб, КУКЛО,

при всеки е индивидуално,много рядко жена 40 кила да роди дете 4 кг...хайде стига си злобяла това че си трол не ти дава право да убиждаш!И Христина с или без Благой няма да работи сервит. защото е от заможно семейство пръсни се от яд!

Говориш глупости,баща и е един от най-големите строителни предприемачи,а почти 3кг за новородено хич не е малко.

Живи и здрави, ама тва име Давид...ъхххххххх

Какво му е на Давид- Бекъм,Ковърдейл,Гилмор...

Да им е жив и здрав малкият Давид!!!На цялото семейство много щастие и любов с тези две слънчица!