Божинови: Нашата приказка завършва с хепиенд!

Нови снимки от ваканцията с любимия си Валери на Сейшелите показа Николета Божинова във Facebook.

Обратно в новината

Коментари - Божинови: Нашата приказка завършва с хепиенд! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама свършва ли вече приказката?

Жалкият е Валери, че се оставя жена му непрекъснато да го режисира в някакви общи снимки - това никой нормален мъж няма да позволи.

...Най- накрая Валери се влюбил в Ники Михайлов, а Николета приклещила Алисия....Любовта им била бурна и страстна, достойна за многохиляден латиносериал.

Много точно казано!

Божинов опънал Николета във ваната- голяма новина!Ако намерите някой, който да не опъвал тази парцалка, това ще бъде новина!

Трудно мога да преценя кой от двамата е по-прост....

И двамата са еднакво прости.

Като дойде жив,световноизвестен художник в София-мълчина!!!! Като наградят голяма оперна,българска прима в Милано-пак никой не казава нищо!!!! В момента тече София Дизайн седмица-НЯМА КОМЕНТАРИ...обаче.. Това,че едно същество със средно образование, при това не много умно, говори " заучени фрази"..бам и в Дир-а!

За съжаление това е горчивата истина. Отразява се почивката на жена, която не работи на пълен работен ден, както се казва много се е преработила, милата. Явно бг журналистиката счита за престижно да си пълни страниците с разни к*и и ежеседмичните им фейсбук изяви.

Като им тегля голямата тривка, ще си спомнят с умиление за благия ми характер !!!!!

Ако клатенето на селски прости пластмасови фльорци във вана с цветчета е приказака , моля, оставете ме на мира. Не искам никой да чете за мен и синеоката фея, нито за татко Джепето. Забавлявайте се с тези дебили на снимката

МИЛОСТ! САМО ЕДНА СЪБОТА ИМАМЕ ЗА ОТДИХ,МОЛЯ ВИ,ПОЩАДЕТЕ НИ! САЛ ЕДИН УЙКЕНД БЕЗ ПЛЕЙМЕЙТКИ И ДЕБЕЛОВРАТИ НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ НИ ОСТАНА,И НЕГО ЛИ ИСКАТЕ ДА НИ СЪСИПЕТЕ? МЕРСИ.

Къде свършва?Във ваната или под някоя палма?Бъдете по- точни, информацията е непълна.И тъй като няма какво да правят тези тъпунгери, по цял ден свършват ли свършват...В един момент ще свършат и парите.

Тия двамата са ми безкрайно отвратителни.Незнам защо медиите продължават да им отделят внимание.Когато двама влюбени постоянно тръбят колко е голяма любовта им значи нещо не е наред помежду им.

Няма по- големи ексихибиционисти от тези двамата.Болни, примитивни същества, които живеят единствено да се снимат разгащени за някои жълти списания.

Прекрасни са ! :))))))

Жалки позьори!Снимат се по гащи или по без гащи, пратят снимките на някои булевардни издания и блаженстват в някоя мърлява пяна като свини.Гнусноооо!

куртизантките, разбира се

Много изтрити коментари.Не спирайте всенародната любов!

веси, остави я николета да се прави на велика, ние всички знаем колко струва едно едно недодялано селско к.рвенце - по повод болката в ухото ти - изцеди си няколко капки затоплен, не горещ праз в ухото, ще те облекчи, дано да ти помогне веси, изцеди си няколко капки от праз в ухото - леко затоплен, не горещ - ше те облекчи, а колкото до николетка - остави я да се мисли за велика и да се ежи в простотиията си

И когато любовната история започнала да свършва, тя толкова бързо свършила, че Парцолета дори не успяла да забележи новия принц в междукрачието си...Божин Валериев избърсал мръсната пяна и бързо се метнал на новата кобилка...Приказка без край!

Ще повърна!

Според мен всичко е ден до пладне.Дано не съм лош пророк,но след някои ден ще пише че Валери си има нов баджанак и краи на сериала.

Тези снимки изглеждат всичко друго, но не и щастливи и спонтанни. Позите са абсолютно режисирани, скучни, сковани и с излишна поза, при това зле изиграна. Къде е ваканцията в случая?

Боже,какви важни новини.Ритнитопковчето най добре да се прекръсти на Ной,защото в междукрачието на любимата му има генетичен материал за няколко ноеви ковчега.

Все се чудя как такива жени като нея имат такова завидно самочувствие. Вместо да те е срам, че си една държанка и кифла, която не е способна да се справя сама в живота, тя демонстрира огромно самочувствие. То да е само тя, пълно е с такива момичета. В днешно време толкова жени се справят по-добре дори от мъжете в работата, съчетават я и с домакинство и с гледане на деца, и с поддържане на добър външен вид. Други като нея за нищо не стават. Тя има едно дете само да гледа и това я мързи да прави, само се чуди къде да се начекне. Но както една от Златките беше казала, че не може всички жени да работят, що да няма и такива само да чакат на мъжа си, какво лошо имало. Но какво да чакаш от момичета, които не са кадърни да правят нищо, освен да си отварят краката, но за това акъл не се иска. Но това самочувствие е толкова смешно, вместо да ги е срам, че са едни паразити.

Винаги обичам да чета коментарите за нея. Освен, че са много, повечето са доста духовити, посмях се от сърце. Давай Ники, пускай нови снимки, а ние ще коментираме. Ти нали това искаш, да не тънеш в забрава...

Едно влизане във ваната и какви мъдрости е родило "любовта, лошите, световния мир". А аз имам само душ, няма място за вана, няма мъдри мисли, мъка...

Аман от тая шаврантия, отвратителни са и двамата....

Елементарната ми тя, ако е толкова щастлива - защо все гледа да напада другите....аммм.

Добре, че има и поза - ПОВДИГАНЕ НА ПРЪСТИ, за да може малко повечко да и се удължат краката! Иначе нищо по-различно от масата български момичета, които се потдържат визуално!

Думата е поДдържат.

Иска да каже, че като го държат, го изпотяват.

Просто да повърнеш.

Като започнеш от цвета на лака на ноктите...

Имах предвид пошлостта на "новината", не цвета на лака.

какво имаш против стила и - стил на накипрена простачка, какво толкова

Уж нито тя има акъл , нито той може да рита топката , а пък си живеят като Симеончовци. И знаете ли защо? Защото такива като нас го правят възможно чрез проява на интерес към нещо без стойност.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОЧНАТА ФОРМУЛИРОВКА!

точно казано.Но за съжаление след всяка статия с нейна постната във Фб снимка или преписана от тийнейджърски лексикон "мисъл" коментарите извират като гейзер.И винаги са над 200.Затова ще ни я навират - нея и себеподобните и златки още дълго време,за съжаление.

Прочетох всички коментари нарочно и стигам да следния извод: 1.Николетка явно е доста недолюбвана у нас и затова да не си дава много зор със снимането-нема нужда. 2. Има 4-5 фена , е и това е нещо , но толкова енергия да хвърля заради тях- не си заслужава усилията.

Хубаво е човек да пътува и да се снима , но тук снимките не са за тяхно удоволствие , а най-вероятно да наранят някой друг... жалък , жалък животец...

Ясно ни стана вече , че Николета не е прежалила Ники и използва Валери , за да го ядосва....и така ще обикола света напук , фръц , фръц , но нещастна!!

Не знам кои кого да забрави ама тия читиримата трвбваше да си направят една четворка коя бълдаза кои баджанак да вземат да се изплющат по веднаш и да мирясат :)

Ще вземат Валерката и Михайловото да се хареса, та отидеха спонсорите тогава.

Дира вече съвсем се оля, за пореден път ми паднаха в очите, а мисля, че не само на мен.

Божинов, Божинов разбирам да беше интелигентна жена,днес и бабите си правят пластични операции и изглеждат с 30-тина години по-млади, ама с Курволета да ни се показваш всеки път- изглагаш се, скъпи!

То пък интелигентна жена с него ще се хване. И двамата не могат две изречения да кажат,пасват си идеално...

Горкия, от есента като няма къде да играе и му свършат парите, дали ще има щастлив хепиенд приказката. Ще му бият дузпата веднага

Не им остава още много, все пак от Спортинг търсят начин да му бият дузпата, а после няма други идиоти да му плащат Малдивите и Карибите. Как не го е срам, шефовете му са недоволни, а на тоя не му пука.

Важно е да можеш да се продаваш добре, пък за купувача на кой му пука. :)))

Ох ,милите , пак са чели нещо,но не са го дочели......Да се снимаш навсякъде където ходиш и непременно да го навираш в очите на хората говори че е поза ,че не са си достатъчни двамата.

Тези "родители" май имаха дете.Не го видях на нито една снимка

Не са длъжни да показват детето си.Разграничавайте малко нещата.На злобари като вас ли да го показват?Да го урочасате с мръсните си очи.

Къде по форумите ще го урочасаме с мръсните си очи.Ти очи тук виждаш ли?Умна си колкото идолката си.

Толкова кухи и некъдърни млади хора, че нямам думи!!!!!!!!!!!!!

Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла Яла любе довечера ще те чакам на пенджера. Няма мама, няма тате, няма кой да ни се кара яла любе до вечера ще те чакам на пенджера. Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани. Краката съм си изтрила със Чирпанска керемида хем са бели, хем дебели хем са слънце невидели. Яла любе довечера ще те чакам на пенджера.

Нито Валери е някаква футболна звезда, а четвърторазряден футболист, нито Николета е някакъв обществен фактор, освен една жена, която се натиска да бъде винаги под светлините на прожекторите. И кои са лошите герои, и коя приказка завършва с хепи енд, така и не разбрах? Ясно е, че жената сама си плави реклама, къде е ходила и какво е правила. Тази двойка не са обществен фактор, като други прочути семейства, н-р Илиана Раева и Наско Сираков. А колкото до приказката дали е приключила успешно, ще поживеем ще видим, имат още много хляб да изядат.

Би ли обяснила какво е н-р Илиана Раева? Съкращението н-р?

Че как така свършва приказката, бе, Николетке? Парите ли не стигат или не останаха острови за обхождане? Или трудно се намират воайори с фотоапарати? Какъв хепиенд, аз съм си поръчала сага тип "Дързост и красота", поне от няколко хиляди епизода! Ако трябва, да ви съберем някой лев, барем до остров "Болшевик" да ви изпратим за една фотосесия през юли! Пък после ще ви го пишем за политическа активност- един вид участие в протестите от последните дни!

Такива са и така им е добре . Само да не се натрапват

Нарцистично личностово разстройство...

Във най-интимните моменти винаги се намира и фотограф под ръка. Абе хора, правете секс, а не фотосесии. Николета получава орг...м, чак когато си публикува снимката във Фейсбук и Алисия я види.