Мария Илиева: Отслабнах с ”моя си диета” и любов

Мария Илиева сподели в ефира на ТВ 7, че променената й визия се дължи на "нейна си диета" и нова любов.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева: Отслабнах с ”моя си диета” и любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък си ми харесва...

И на мен ми харесва. Като чета коментарите, все едно всички спят с мис свят, или са мис свят. На който не му харесва, няма да си купува списанието, няма да и слуша песните. Какъв е проблема не мога, да разбера.

Талантлива е марчето ама само с отслабване няма да си оправи визията заради ниското окачване.

Не роузЕс, а роузИс!

Жалко, от 100 години едино и също звучене.

Г-жа Аватар. Има нещо много зловещо в нея,малко да поспре да си показва зъбите,може и по деликатни усмивки. И за кво и беше да се снима за Максим ,явно са посвършили парите и от тоя концерт в Португалия не е взела лев.

Аз също съм критичен по принцип, но това момиче е талантливо в пъти повече от всички чалгаджийки и т.н. А че сексът, когато се прави с любим човек, топи калории това е отдавна доказан факт!

Егати --Бг-НОВИНА ?????????????

Диетата на МарчетУ Е ИЗВЕСТНА : ---На повикване съм ---,24часа!

Няма да коментирам визията и,защото човек не си избира как да изглежда.Избира си как да ни я натрапва и не винаги естетично.Но да пишете,че изнесла концерт пред 20000 в Португалия вие ни взехте съвсем за лукови глави! Всички знаем,че един застаряващ естраден португалски певец я викна да мяучи в една тъпа песен,а вие я превъзнесохте до небесата!Нещо много и падна нивото на тая кака с целия този чалга пиар,разсъбличане и прочие.А песните никакви,незапомнящи се.

Тази дива селянка, кога свали галошите кога се качи на токчета :) Муци каквото и да правиш всички знам, че си селско момиче. То ти е на лицето и никога не можеш да го заличиш колкто и да се опитваш. :)

Брей, какъв аристократ имАло наоколо........ Марчето хич не ми е любима, ама такива псевдо граждАни- тоже... Ай, сиктир!

Не е нужно да си показваме всички зъби на снимка. Особено пък за Максим.

Абе вие сте е*и му майката. Стига хейтвали по Марчето, има хубави песни госпожата, и не е ЧАК толкова грозна, колкот я описвате. Хайде стига вече.

maniana

Челото и било голямо, виждали се мъдреците й, ъгъла на снимката бил не знам си какъв.........Хайде спрете се! От постовете ви лъха само на завист и балканска драма. Като ви чете човек ще си помисли, че сте с перфектните зъби, мечтаната усмивка и прекрасни тела, които нямат нужда от корекции.

Не сме, но ние не сме известни, не се снимаме по списания и не пробутваме несъвършенствата си на аудиторията. Когато някой е публична личност, трябва да приеме факта, че винаги ще бъде оглеждан от всеки ъгъл и всички дефекти ще бъдат обстойно коментирани.

до маняна - никои не е перфектен, но когато си публична личност трябва да избереш каква да си- певица или манекенка, или артистка.... а при марчето три в едно, че нито едно - много е слабичка, милата

С този глас и талант, а вече и нова фигура, Мария е истинска заплаха за Адел, ШЕР и Агилера! Поне така твърди майката на Марето! Ама и баба й също!

ОТСЛАБНА УМСТВЕНО

Има толкова голяма уста,че като се усмихне й се виждат мъдреците.

Хубава е но челото и е голямоооооооооооооо. Усмивката й винаги ми е приличала на започваща от едното ухо и стигаща до другото като само се виждат огромни зъби като се усмихне още акто бях на 15 и гледах Лунен сън.

Казва се конски зъби!

КОЛКОТО И ДА ОТСЛАБВА, ЗАДНИТЕ Й ЧАСТИ И БРИЧОВЕ СА СИ ДАДЕНОСТ. А И ИМА МНОГО ГРОЗНИ КРАКА.

и къси.

Първата снимка е ужасна. Нещо в рамото не са уцелили нещата.

Това на снимките е по-скора Илия Мариева :)

kokobrais

Дай та видим къв\а си 'убавица...сигурно си кат камион дЗил...

ОТСЛАБВАЙ СЕГА МАРЧЕ,ЧЕ СЛЕД 10 ГОДИНИ НЯМА ДА МОЖЕШ И ГРАМ ДА СВАЛИШ ПА МАКАР И ЦЯЛ ДЕН ГЛАДНА ДА ХОДИШ

Мария Илиева от талантлива певица се превърна в най-обикновена чалгаджийка.Както с облеклото си така и с визията си.Това,че в един момент си отслабнала не значи ,че jтрябва да показваш само тялото си по всички възможни начини.А къде отиде талантът ти?Жалко!

Никакъв сесапил мяза на мъж

Kalin

От кръста на горе бива ама надолу е като римски пехотинец и там диети не помагат просто си стуктура на костите.

Този дирн.к трябва да е слаб ли???????

20 000 португалци гледат Марето и пляскат в екстаз ;) А дано..! ..ама надали ;)

ама е куха лейка с огромни претенции. Е, от време на време и избива простотията, ама ....

Тя е истинска звезда и освен талант, има звездна визия!!! :) Само не разбрах кога е била закръглена, че се наложило да отслабва?!

Звездна визия-много силни думи за Марчето.

Кога не е била?? Не точно закръглена, по-скоро структура - масивни бедра, груби прасци, груби скли, масивна челюст. Не трябва да се отпуска и напълнява, става груба.

Един въпрос към госпожа Мария Илиева. Как така Ви сте в София а гъза Ви е в Севлиево?

нека си прекарам добре между 2та града тогава а ти си пиши по форумите :))) кой те знай коя си ;)

А то теб,всички те познаваме:))))

Абе то - твоя, твоя, ама пак мъж дава мат'ряла!!!

Талантлива, стилна, интелигентна и една от най-добрите БГ изпънителки, браво! За съжаление, завистта и злобата в БГ и на коментиращите по-долу е ненадмината, но както се казва- "кучетата си лаят, керванът си върви!:. Браво Мария, карай все така!

Едната й ръке се вижда,че са забравили да обработят с фотошопа и като цяло нещо тази снимка е несъразмерна

Страшно превзета и антипатична , че и надута !

Антипатична ми е.

И кой е новият и спонсор, опа нова любов?

Единственото достойнство на песничката е, че е някакво копие на песните на Лили Иванова. Но на Мария не и отива. Чекне се 95% от времето в клипа, но то и какво друго да покаже... глесови данни ли?

Много ми е антипатична

а ако си легне по-рано от "плануваните" 4 часа, повръща ли