За жените най-важно е мъжът да е образован

Британска анкета уточни какъв е идеалният мъж - той е 40-годишен, постигнал е успех, пие умерено, лекар е и прилича на Патрик Демпси, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - За жените най-важно е мъжът да е образован | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виц на деня - Извинете, имате ли картички, на които пише "За единствения МЪЖ в живота ми"? - Да, разбира се. - Добре, дайте ми шест...

И да може да командва явно link

Един мъж задължително трябва да умее да забие един пирон, а не да дава съвети как точно става това .

това казвам и аз по-надолу, но ме нападнаха!

Защитавай се! Някои слагат минуси и на съвсем правилни коментари- просто за да изпъкнат . Примерно на !- пише ,че жените се омъжват,а мъжете се женят. И този коментар има минус. Явно на сложилият минус на такъв коментар му е необходимо обяснение на елементарни неща, но не желая да си губя времето.

Тя може да е много женствена и нежна,но да е със силен характер,а мъжете много ги е страх от това.

Мъжът първо трябва да е мъж . Когато е такъв ,всякакви изисквания отпадат :) Чувството за хумор е задължително! Bryn Christopher-,, The Quest,,

Радо

За кои жени е важно това - българските или другите ? Защото по мои наблюдения през последните 15-на години това качество у мъжете не само че е ДЕФИЦИТ и в отчайващо ниски показатели, но и не е актуално и ''вървежно'' при жените.Сами си отговорете на въпроса: Защо ?

"Британска анкета", ама че там са ненормални това го знаем отдавна! Според нашите стандарти и ценностна система продиктуванта от чалга културата и псевдо ВИП-а ни, желаният мъж, е човек, който има достатъчно пари, за да може да плаща прищевките на кучката, до него.....досато свършат и после следващия...А дали е образован, куц ли е..... няма значение, дажо ако е някакъв вид престъпник още по-добре...! Престъпник ли казах....пардон, бизнесмен исках да кажа

при тях, образования мъж има добра работа и добри пари,а у нас ,че имаш образование не означава че имаш пари.

Баш пък на Патрик Демси, как ли пък не! По-скоро трябва да прилича на Колин Фарел или Джъд Лоу.

глупости, за българката най-важното е отделно жилище и възможност да я уреди на работа.

За българките е достатъчно да е чужденец, за да се омъжат за него. Нищо, че може да е последната отрепка.

да се ожениш за чужденец е проклятие. ти му раждаш деца, които са чужденци. детето не може да е с двоина култура. винаги едната надделява. после ти ставаш излишна и се обезличаваш. е ако наистина само материално е важното, да се наядеш напиеш, да се фукаш в България какво имаш в чужбина , да за това е прекрасно решение, но да раждаш деца които ще са по култура американци, немци и тн. които ще гледат с малка насмешка или недоумение бедната държава от които идва маика им, си е чисто проклятие

Жената се ОМЪЖВА,мъжът се ЖЕНИ.

Глупости. Толкова омъжени за чужденци приятелки имам, до една са щастливи. Не само децата им, но и мъжете им ходят с удоволствие в България и споделят българската култура и обичаи с майките си. За сметка на това пък има много българчета в чужбина, които гледат на България с насмешка. Не ги виня - културния шок е огромен, особено за едно дете. Не съм съгласна обаче с обобщенията ти по отношение на смесените бракове; не може да слагаш хиляди двойки под един знаменател.

Е, някой срещнал ли е идеала си и по-важно живял ли е дълго време с него?

Идеални хора няма, всеки си има недостатъци. Просто преценяваш за себе си кои качества са ти приоритетни и какво очакваш от семейния живот и мъжа до себе си. Компромиси винаги се правят, но когато има любов не е толкова трудно. Важното е да не правиш компромис при самия избор на партньор, само защото трябва да създадеш семейство. По-добре да изчакаш, ако се налага, отколкото да избързаш с грешния човек и да си провалиш живота. Рецепта за щастие няма.

Чакай,чакай ...ама като навършиш 40-ака, да не се разсетиш за "ин вътре" ,врачки ,баячки и т.н.?

Аз го срещнах преди 6 г. Още се гледаме като влюбени ученици. Имаме 2 деца и страхотен живот!

Някои срещат идеала си,но по една или друга причина, веднага или след време се разминават. Едно плюс едно би трябвало да е равно на едно, но все пак сборът е две:)

За мен мъжът трябва да е интелигентен, умен, възпитан, добър и с чувство за хумор. Ако притежава всички тези качества ви давам гаранция , че ще бъдете много щастливи жени, защото ще получавате по-специално отношение и внимание, което няма как да имате от един Бай Ганьо. Разбира се да е чаровен и да ме привлича физически. Това, че ще има висше нищо не означава, ако е глупав, много хора вече завършват. Да, държа да е с добро образование и професия, но то да е подплатено с ум и качества, а не просто с една гола диплома. Аз намерих своя човек, пожелавам и на вас да намерите своята половинка. Но най-важното като я търсите, избирайте чувството, а не парата, защото всеки, който тръгва от самото начало с тънки сметки и търси изгодата, накрая остава много прецакан. Когато нещо не е истинско, то рано или късно се разпада. За съжаление обществото ни е много деградирало. За голяма част от младите хора всичко се свежда до пари, секс, чалга и простотия. Но все още има хора с ценности, затова е важно, когато се търсите мъж за семейство, да имате сходно интелектуално ниво и ценностна система. Колкото силна страст и любов да има, ако тук се разминавате, проблемите ще започнат много скоро. Но и без чувства не става, колкото и да е стойностен един човек, ако не ви трепва нищо, пак не се получава. Трябва да има баланс. Не е лесно човек да срещне истинска любов и човек, с който да си пасва, но който е по-упорит в търсенето ще успее, трябва му и доза късмет разбира се. Успех в търсенето!

Съжалявам че ще ви разочаровам. Вие не сте просто жена.Бих казал че сте една доста умна жена. Успях ли да ви разочаровам? А толкова ми се искаше. Очевидно тоя дето сте го намерили е късметлия.

Благодаря! По-скоро аз съм късметлийка. Хубав ден на всички!

Важното е да си вярваш и да живееш в илюзорен свят.Хубав ден и на теб.

Ти пък откъде си толкова сигурен/сигурна че е илюзорен. Има и щастливи хора това че не си от тях си е твой проблем. Аз също познавам двойка, които са един за друг и са много щастливи и се обичат. Нито са си изневерявали, а са вече 10 години заедно, сега чакат и бебче. Така че недей да съдиш за живота на другите по твоя собствен. Има свестни хора, които могат да обичат, не всичко е курволяк и сметки.

много ми хареса написаното :), а на тоя дето се е заял с теб, не му обръщай внимание, нито си губи времето да му репликираш, явно има нещо друго което му тежи и си го изкарва на тебе, на няколко пъти ти прочетох коментара, ей така, да видя дали пропускам нещо което би оправдало агресията му, но не успях, още веднъж, поздравления за коментара ! всичко добро, от мен!

Явно не си чела внимателно,твоята любимка наистина е дребнава и зла.Виж й репликите.100% е стара мома или нещастно разведена.Поздрави и от мен-щастлива жена.

Преди да правиш изказвания по форумите, вземи се ограмоти!!! Правиш елементарни грешки!!!!

Портуфейля е важен, братия. Тия проучвания не са правени в белия свят, това не ви е америка.

Дали смяташ, че не гледат и портфейла, ако са избрали лекар, който в Англия получава поне 4-5000 паунда месечно?

В Англия висшето е висше, тук в България трябва да си наистина потомствен олигофрен, за да не завършиш нещо си там.

А вие какви жени харесвате? Силиконови коне - травестити, изтърбушени от кой ли не!

Също така от опит казвам, че е много важно да държи на думата си и да бъде смел...единствено това измерва мъжествеността

Абе нищо не разбират тези писали статията. Мъжът не е ли мутра или първа дружка на мутра какъв мъж е. От опит го казвам. Докато бях покрай Жорката , лека му пръст, с кви каки се уредих...

Уредил си се с долни миндили, развъдници на какви ли не венерически болести! Що не се ожени за някоя от тях!

Има много здраве анкетата - аз съм ЖЕНА и моето мнение е друго. За мен е важно мъжът да е кавалер, да не е циничен, вулгарен и Бай Ганьо. Дори ако се старае ... заради мен. Образованието е относително. Може да си с 2 висши ... и да си простак, но може да имаш средно образование и да притежаваш възпитание, етика, култура. И ако има чувство за хумор - прекрасно! Определено с такива мъже е приятно и забавно.

Поддържам - важното е да не е простак, пияница и женкар...............

къф мъш ше е тоя ма?!?

ама защо пишите за англия,та ние нямаме нищо общо с тая прифинтена страна,която експлоатира половин африка и цялата индия за да си живурка добре.пишете за нас-българите,въпреки че тия проучвания са ми толкова смешнииии ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МЪЖ ЛИ Е ЖЕНА ЛИ Е...ЗАЩОТО ИМА И МНОГО ЖЕНИ КОИТО НОСТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ВКЪЩИ ОТ МЪЖЕТЕ СИ...А И НЕ СМЕ НА 16,ЧЕ ДА ИМАМЕ ТАКАВА ИДЕАЛИСТИЧНА УТОПИЯ.ПРОСТО ХОРАТА СИ ДОПАДАТ И СА ЗАЕДНО...ТОЛКОВА Е ПРОСТО.А КОЙТО ТЪРСИ ИЗГОДА ОТ ПАРТНЬОРА СИ СИ ПРАВИ РАЗНИ СТАТИСТИКИ И КЛАСАЦИИ.

Повечето коментиращи явно не са на ясно, че в развитите страни, образовен е равносилно на заможен. Това там не е България, ако си образован и кадърен идват парите ,с тях и жените :)

дрън,дрън, един шофъор тежка категория, в развита държава, с начално образование, получава повече от един учител или среден чиновник, от един програмист, а дори понякога от един лекар. Eдин строител също .

Дрън,дрън,намери с кой да сравнявяш - лекар от развитите страни е друга класа,за пари да не говорим.

B един стар виц една циганка се оплаквала на друга, че мъжа и е немощен сексуално, а другата я успокоявала, че характера е наи-важното, така че може би зависи от гледната точка.

НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ СИ УМЕН НИТО КРАСИВ .. ВАЖНОТО Е ДА СИ ЩАСТЛИВ КАТО СЕЛЯНИН ДИВ

Защо се налага впечатлението от години насам, че едва ли не мъжът е създаден, за да изпълнява желанията и капризите на жената, о поради това тя има правото само на претенции към него, а всъщност Сътворението на човека дава основателния повод да се твърди тъкмо обратното?!

Това е така защото по природа жените са склонни много по-шумно, настойчиво и на всеослушание да поставят за решаване собствените си проблеми (респективно - искания) в сравнение с мъжете............... Те са тези, които много повече време отделят на размисли за избора на идеалния партньор, за създаването на стабилно семейство, за отглеждането на здрави и материално осигурени деца.

Много точно казано.

това ли ви е мечтата ? а за Сътворението истината е следната жената е помощник на мъжа , а жената е част от тялото на мъжа, а всеки обича тялото си..и се грижи за него.

Мъжо трябва да е много богат и много, много стар с многооо болести. Хем ще си осигурена, хем с готини мъже дето са ти по вкуса. А не да търпиш някой млад с многобройните му изневери и простотии. Ей това е рецептата за щастлива жена, хахаха. Хайде, цъкайте ми минусите....

позна ... кроасанче :-)

Кифле, забравяш, че трябва да го държим и на течение..................

Но за любовник? Я ги попитайте отново :-)))))

Ако ги питат за любовник - 100 про ще кажат водопроводчика (фитнес инструктора). За него нема нужда да е образован :))))))))))

аз познавам две много интелигентни,красиви и образовани,но не знам дали те сте те харесат.успех!

Големи глупости :)

Този ,,любовник" е супер просто парче!!!

Да се наблегне на постигнал е успех. Тоест дебел му е джоба

Тая анкета не важи за България!Кой ти гледа образованието!?Айде имай образован мъж,който няма пари и го храни жена му!Аман от тъпотии!

Хайде имай простак с пари,който те бие под път и над път,иЗневерява ти и ти прави живота черен,пък нека те храни.

Че какво пречи и тоя без пари да пие и да те бие-на всичко отгоре-защото се чувства недооценен!какво като има виШо!Май,по-добре е да има пари!

Кое е най-важно за мъжа в жената! - красотата, нрава...темперамента, или и трите?! Да има чиста, бяла, мека и в същото време еластична кожа, тънък глезен, висока талия и ханш малко по-голям от ширината на раменете, които да са заоблени, а не да стърчат (както на много съвременни американки). Въобще претенциите са мъжа са много големи...но оправдани, като се има предвид какво ли не бил направил той за такава жена!...

Ханш по-широк от рамената,да няма да изглежда като метла.Кошмар.

Разбирането за мярката в нещата се отдава на малцина!

МЪЖКА ФИГУРА-РАМЕНЕ ШИРОКИ,РЪСТ ВИСОК ,ТЕСЕН ХАНШ,ЛИПСА НА КОРЕМ И ГЪРДИ.ЖЕНСКА ФИГУРА СРЕДЕН РЪСТ ,ЗАОБЛЕНОСТ,ХАНШ ПО ШИРОК ОТ РАМЕНЕТЕ,НАЛИЧИЕ НА ГЪРДИ И ЛЕКО ЗАОБЛЕН КОРЕМ.АКО ХАРЕСВАШ ПЪРВИЯ ТИП ФИГУРА,ПРИЗНАЙ СИ ЧЕ СИ ХОМО.СЕГА ДАЖЕ Е МОДНО.НЕ ЛЪЖИ СЕБЕ СИ И НЯКОИ МЪЖКАРАНА.БЪДИ КАКЪВТО СИ.Учителя Петър Дънов,и ако на един мъж ханша му е по - широк от раменете,то той е жена и ако на една жена раменете са по-широки от ханша то тя е мъж.

Финес и женственост си пропуснал. Това са много важни качества и се срещат много рядко. Мъжете не обичат силните жени.

Тази статия потвърждава поговорката, че зад всеки успял мъж стои една жена! Аз бих я променил така: Около всеки успял мъж стоят няколко жени!!!

Чийто произход е френски (какъв ли друг би могъл да бъде) може да служи за тема на разговор на отегчени и повърхностни псевдо интелектуалци. до никой велик мъж не е стояла жена - и това е толкова разбираемо, че не се нужда от коментар...

по този въпрос съм пълен французин казват турците;)

Зад всеки успял мъж стои по една жена, която твърди, че зад всеки успял мъж стои по една жена.

Той , Шопенхауер, затова е казал, че в някои страни по света има маймуни, а в Европа си имаме французи!... Всъщност жената е източник на вдъхновение и средство за приземяване на мъжа (от полета на егото му), но онзи, който има да свърши нещо значително и трайно по време на престоя си тук долу, трябва да държи жената на дистанция, защото нейната матрица действа тъкмо противоположно на онова, което е необходимо за изпълнение на задачата му! Нещата не са такива , каквито изглеждат и ни ги внушават...

По въпроса с образованието...Малко хора наистина разбират какъв е смисъла на училищата,колежите или университетите.В общи линии,това са места,където би трябвало да ти покажат правилния начин да достигнеш до определено интелектуално ниво,няма как да ти го наливат с фуния в мързеливата глава!Това,че имаш виШО,съсвсем не означава,че си образован!Примери покрай мен или вас колкото щеш.Иначе за статията...палец надолу,според мен :)

Мъжът трябва да е широк, а жената - тясна.

Ами в България има МНОГО ОБРАЗОВАНИ МЪЖЕ, някои и с по две висши, но безработни, тъй като няма работа, така го прави правителството. Защо тогава жените не ги вземат? Нали искат образовани, те са такива с няколко дипломи и магистратури. Защо гледат пак парите?! Така че тая статия е ЛЪЖА

Много зависи какви са ти дипломите,ако са от някой измислени университети за нищо не стават.Например право във ВСИ....Отделно има професии,които не се корират.

Едната от софийския, другия от великотърновския университет. Двата най-големи държавни. И то изкарани с акъл по честен начин. Нали говорим за образовани хора, а не за такива които само са си ги купили. Но жените не гледат образованите, а гледат парите. А тия дипломи в България никаква работа не ти вършат, защото навсякъде искат опит и стаж, а дори и някоя връзка иначе си вземат техни хора. Много безработни млади образовани висшисти в България са без приятелка. Така че статията наистина е лъжа. Или по-точно се отнася за Великобритания, за тук е не приложима.

"Умерено честен мъж с умерено вярна жена, и двамата умерени пиячи , в една умерено светла къща - ето идеалът на буржоазното общество!"

Кви са тия глупости- образован ??!! Аз знам за едни други жени които търсят някое прасе като детска касичка, да може да взимат пари постоянно... Па и от там щом като е като касичка, прасето започва да им изглежда , хем голям любовник, хем и много красив ... дори и да не може да го вдигне ... Вуте и Пена....

да е доктор за да си играят на чичо доктор

За българките е много важно да е лошо момче. Поне такива мъдрости се сипят от медиите. Ние винаги сме били по-напред от другите.

Е да, образован ... в Оксворд, Харвард,.... след това кариерата е въпрос на малко време... Май няма български университет в топ 100, за осигурена кариера след завършването на български университет да не говорим.... Затова и вкуса на българката се е сменил към мутри с дебели вратове, дали е образован, дали ги бие и псува няма значение... те мутрите не живеят дълго... да си богата вдовица с осигурен живот зад граница е по-важно... За българина - май вече е модерно да си гей... ако те хареса американец може да омъжиш и да имигрираш в чужбина ...

Е,прекалено негативно звучиш.България не е в топ сто,че да и сравняваш университетите.Но и тук си имаме качествено образование.Стига човек,наистина да иска да учи.

За съжаление за хора с пари, дипломите в България се пазаруват на килограм... не е нужно да се ходи на университет... Помисли малко каква прическа е модерна сред младите български мъже...

Важното е мъжът да е образован, няма значение какъв цвят е Ферарито му.

Пич, ти май не правиш разлика между образован и ерудиран. Който не е поискал, той не се е "образовал" в България, но ерудираните мъже са единици. А успеваемостта е субективна единица. Хубаво е, че имаш високи критерии по отношение на жените, но внимавай -- жената, която търсиш по дефиниция избягва мъже, считащи се за притежатели на "перфектни гени". Съветвам те да залагаш на чувството си на хумор, явно го притежаваш :)

Дано да е казал това с чувство за хумор,иначе звучи като стар ерген.Дебелият ,,партуфел" ще го спаси само временно и после ще му кичнат едни рогца,та като ходи да закача тролейбусните кабели.

Българката: Да има дебел партуфел, другото все в гъ*.

Ха,ха партуфел

нарцис

Родил си се в грешна държава, това проучване е правено за щатите. Тук мнозинството от жените са доволни и на нисък, дебел, плашив чичка който ги бие редовно, стига да има пари.

Не е истина,колко си скромен,ако си и доктор,цена нямаш.

Човека написа че е горски... :)

:)))))))

много красив;)

Това изследване не важи за БГ жените! Те си падат по мъже тип Петко Димитров, фейс на питекантроп, поведение - липсва, за сметка на засилени животински инстинкти, и ако може да е забогатял от рекет и мокри поръчки, и тя се подмокря още повече! И след това реве, че я бие и е.е! Е, нали такъв иска, какъв и е проблема?!

Петко е образован.Завършил е зъботехника.

Завършил я с клизма.Тя е една сложна наука...Трябва да си сръчен,не се иска акъл.

не е вярно това. даже напоследък започнах да си падам по мъже с груби професии- строителство, боядисване, влачене-здрави са, с широк гръб и могат да ти свършат някаква работа. това не значи, че са тъпи! айде стига вече с тези изнежените!

"това не значи, че са тъпи!" Всичко е субективно. Явно и те са по-умни от теб :D

Той е гей ,упс Обикновен Педал.

може и да са, на теб това какво ти влиза в работата?

Митове и легенди...

пълни глупости!

Да разбирам ли,че харесваш нискочели мъже с основно образование(max),ражотещи на открито,със селскостопански тен,с яка миризма на пот и гъсто окосмение:))))

Забрави нокътчето на малкия пръст!!! Бива ли така?!

И защо не? Гъстото окосмяване показва много мъжки хормони - ОТЛИЧНО!!! Значи често ще вдига самолета - голям кеф!