Даниела: Чочо е първата ми любов

Любимата на Чочо Попйорданов, която сега отглежда сама осиновеното им момиченце, призна, че винаги е обичала големият актьор, който си отиде след трагичен инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Даниела: Чочо е първата ми любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свестен човек малката е с късмет

Е, това ти пояснение е още по-тъпо и от предишния ти коментар! По-добре да си беше замълчала, че още повече се изложи! Жалко, че жена мисли по този начин. Ти защо не си остави детето в дом? Или ще кажеш, че е различно защото ти си го родила пък тя го е осиновила? При тежка загуба неминуемо човек изпада в депресия, но когато си сам и мислиш само за това нещата стават по-зле. Загубата се преодолява по-лесно, когато имаш други мисли и най-вече дете, за което да си отговорен. Да знаеш, че това дете има само теб и трябва да живееш заради него. Живота е несправедлив, но въпреки всичко се дава веднъж и самосъжалението не е решение. Но ти откъде да знаеш това! Знае го само този, който се бори за живота си или за този на децата си.

Все пак съдбата им даде последен шанс да се порадват един на друг, дано намери сили, детето ще и ги даде. Много мила жена, здрави да са с малката.

Добре, ама поне веднъж да беше показала някаква способност за нормални разсъждения, драго дете на природата.

Чета статията,чета и коментариите и за пореден път се убеждавам,че съм си наред.Какво искам да кажа-едва ли всички познават лично Даниела,но са на писали толкова положителни мнения.В същото време надникнах в писанията за Мария (Г)рачкова и се убедих,че хората хич не са толкова тъпи,колкото журналистите ги вземат и усещат кой да плюят и кой не!А агитката от нова телевизия винаги отвръща на удара под всеки негативен коментаротносно тяхните "рожби"(звезди ми е трудно да напиша.Съжалявам ако прозвучи не на място коментара ми,но той е с уважение към читателите и отвращение към опосумщината заливаща ни отвсякъде.Даниела,ако обичта ни към Чочо може да те крепи,пращаме ти я с пълна сила!

Оооо, пак не си разбрала. Това НЕ беше комплимент.

За жалост в реалния живот истинската любов винаги има трагичен край. Дано Даниела преодолее безпроблемно огромната мъка по загубата на Чочо и отгледа с много обич и търпение малката дъщеричка.Желая им от сърце здраве,щастие и много слънчеви дни.

Всяка любов е трагична.Но само който е обичал ,знае че това е милост безкрайна.Топлината в сърцето струва всичко ,което ти праща съдбата.

Огромни уважения към Даниела, и нейното дете.

Желая и на двете ви много късмет, здраве и щастие. Въпреки всичко, живота продължава.

ДАНО ГОСПОД ДАДЕ МНОГО СИЛИ НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ДАМА И НА МАЛКАТА СЛАДУРАНА, А МНОГО СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ЧОЧО ЩЕ БДИ НАД ДВЕТЕ МОМИЧЕТА ОТ ГОРЕ ОТ ЗВЕЗДИТЕ!

Мери от Лондон пак направи поредния си глупав коментар. В живота на всеки човек има неща, за които сам трябва да вземе решение. Така че, Мери, спести ни г... си мнение!

Абе, незнам, но има една Веселина от Малта, която всеки път избива рибата с коментарите си.

Не ме бъркай с другите. Не мога да отговарям за тях.

Даниела е една прекрасна жена. Не случайно Чочо говореше за нея с много любов, а когато любовта е истинска тя остава завинаги в сърцето. Нека намери сили и надежда в дъщеричката им и да я отгледа с много обич.

И като е трудно, какво предлагаш? Да остави детето пак в дом ли? Другите жени без мъже, които гледат и по две деца - как издържат? Последното нещо от което има нужда в момента е съмнение дали ще се справи. Що не си спестявате такива тъпи коментари?

Нека Чочо бди над тях. Светла му памет на Чочо там където е дано има много любов за него, да няма завист и да няма злоба.

Дари

Гледах я в интервю, при Карбовски, ако не се лъжа. Стори ми се изключително човечна и искрена жена. Сигурна съм, че Господ ще й помогне да се справи с всички трудности и няма да позволи този Човек да страда повече. Желая и на нея, и на малката Катерина много здраве и късмет, да се разбират и обичат!

Спомняш ли си в детството за едно момиче Нели, което ти предсказа това.

Разкажете малко повече ?!

ХА НАЗДРАВЕ !

неуспешен опит за шега

Наистина мнооооооого мразя да обиждам хората, но ти си един голям, прост и тъп ПСИХОПАТ!!!!!!!!!!

Да сте живи и здрави с малката, а тати ще бди над Вас!

успех и напред, живота продължава ,децата правят живота смислен.

За съжаление човек не може да избяга от съдбата си, а тя понякога е жестока. В такъв момент са нужни сили и кураж, за да продължиш напред.