Мат Деймън: Брад Пит ми завижда

В скорошно интервю Деймън заяви, че Брад му завижда ужасно много за спокойния живот, който води.

Обратно в новината

Коментари - Мат Деймън: Брад Пит ми завижда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кво бре Матю? За по грозната ти жена, или за по малкото ти пари?

В друго свое интервю Мат Деймън се оплакваше, че го смятат за "посредствен" актьор и му е омръзнало да е в сянката на "звездите". Като пример даваше "Бандата на Оушън", където публиката даже не си спомняла, че и той играе (наред с Брад Пит, Джордж Клуни и Джулия Робъртс. Да им имам проблемите!

точно, така че с това изказване показва, че иска и той да изпъкне с нещо и по-специално да е с нещо повече от брад пит.

По-стара снимка не можаха ли да публикуват.

радвам се и за двамата много добри актьори. И без папараци те си снимат, кога добри, кога не дотам добри филми но са готини хора на средна възраст и без злоба и комплекси а просто точни и реални.Брат Пит си работи , снима и е много хубаво, че ги има да им се радваме и да ни развличат и забавляват.

Как е успял да се отърве от всеобщата омраза към "звездите". Аз съм класически злобил, но ето, за него или добро или нищо.

Къде е Брат Пит, къде е Мат?!

Боже Господи - И пари да имат- пак са комплексари!

ние па кат нямаме пари :) нямаме и комплекси :)))

Мат Деймън според мен е много по-земен и по-готин от Бранджелинко. Този човечец не знам защо се води толкова по акъла на скумриестата си половинка...То не бяха осиновявания, то не бяха имитации на идеално семейство. И си много прав за славата и папараците. Я да вземат два-три месеца да не пишат нищо за тях,да не ги снимат, сами ще тръгнат да се навират във фотоапаратите и камерите, че и ще си плащат даже.

Това, което може да се каже за изказванията и мненията по повод личния живот на някого (без значение от кого и за кого), е много да се мерят.

Аз пък им свалям шапка, че осиновяват деца. Има твърде много хора с много пари, които могат да създадат деца или да осиновят за да ги гледат много по-добре. Ти определено не знаеш за какво всъщност си роден/а и завиждаш по лош начин:)

Леле, колко глупости само в 5,5 реда :D

Всъщност, Братко Питко оплаква ли се или се хвали?

Нито едното, нито другото.

ми, като се замисля и аз му завиждам, обаче май мат не се е притеснил особено...

Хем дават мило и драго да са известни, хем им пречат папараците... Пък и какво им пречат - не знам, да си снимат там... Ама друго е да те снимат как ругаеш детето например, а не само как се усмихваш...

Дари

Оххх, тези стряскащи заглавия. Не можех да повярвам, че Мат Деймън ще се изказва като фолк певица. И слава Богу, човекът наистина не говори за завист.

човекът е човек, дори и звезда да е. този беше давал акъл и на някой друг известен относно дженифър лопес, че не била подходяща за връзка.

Мче много прав е бил за ДжейЛояна.

Да, имаше нещо такова, за Бен Афлек ставаше въпрос. Дано и преди и сега тези изказвания на Мат Деймън да са изопачени от пресата, но ако е вярно - не му прави чест на Мат Деймън.