Синът на Нели Хаджийска проходи

Детето на водещата от "Търси се" вече върви само, разкриха от "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Синът на Нели Хаджийска проходи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито бебе! Да ви е живo и здравo прекрасното дете и много, много радости да ви носи!

МОДЕРНО ЗВУЧИ-ИНВИТРО.ВМЕСТО ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ Е СМЕНИЛА КОЧА ХА ХА ХА!

добре де толкова ли е важно това пишете нещо по интересно който иска да и чете фейса още малко остава да пишете този пръднал онзи.......

много добра женичка. евала на баща и!

и въпреки всичко само ани салич и юксел кадриев!!! на черното не можеш да кажеш бяло.

здравейте всички отново! плажът беше страхотен, макар и малко облачно от време на време, но мнооого жега, разтопих се като шоколад! от време на време лягах върху водата, гледах небето и си мислех за безкрайността. после играх волейбол за 5 минути, но се отегчих...а сега е време за 4-то мохито. салуд от барселона!

Поздравления на Лолита, мисля че Гру полудя.

Не е нужно да грухтиш, знаем че си Грух,хайде марш в кочината.

само ани салич и юксел кадриев!!!

Хайде реши Иван ли си или Лолита,че вече взе да имаш раздвоение на личността.

1111плюс 333 е равно на 1444

раздвоение на личността имаш ти и то се нарича шизофрения.

Апелирам против Свинщината в медиите!

?!?,,

,,Интелигентната" Лолита е неграмотна,проста и ограничена.Явно няма личен живот и затова се занимава с живота на другите. оставете я да пасе, та е достойна за съжаление. Победител е този,който отстъпи и не отговаря на удара с удар, но затова се иска акъл

това, което пишеш важи с пълна сила за теб, имайки предвид жлъчта, която изгаря малкото ти плоско мозъче и се изсипва тук във форума под 5 различни псевдонима!:)

Иска ти се,скъпа ниско интелигентна госпожо.Просто изказвам мнение след прочитането на заядливите ви постове. Я излезте навън, може да се намери някой заблуден и за теб. Желая ти успех, но трябва да си прибереш змийския език.Иначе и най-големият баламурник няма да ти върже.

Думата ". Интелигентна" я спомена вече 1о пъти. Какъв ти е проблема бе Грух!?

само ани салич и юксел кадриев!!! казах! ;)

истината за броя коментари е, че след такова заглавие и такава важна и потресаваща новина трябва да си дебил , за да не реагираш!!!

който наистина не го вълнува не отваря и не чете! който го вълнува- чете, - пише ли, пишееее дни наред

аз чета всичко-от новини на български, английски, немски и испански, до художествена и научна литература, през фантастика и детски книжки. така че който иска да е информиран и да има гражданска позиция се осведомява какво става наоколо(иначе ще си неадекватен), но това не значи, че харесваш всичко, което четеш.

Пишеме защото сме Отвратени от това което се случва по медиите. Ние сме сдружение Антисвинщина.

Хаха като Хаджийска и ррр пРасийска

лелее-мале, колко се занимавате с Нели - браво! това е една от малкото новини, която се коментира дни наред - очевидно ви е важна много тази дама!

напротив, никой не се интересува нито от нея , нито от предаването и. спорът е на личностно ниво, най-вече подклаждан от някаква скрита лимонка смешник, наричащ себе си "хаха". основната линия на "хаха" е, че всеки, който не харесва нели е стара мома, жиголо, тъп, грозен и самотен. правете си извода за каква жалка личност става въпрос. а изборът на платена новина от нели говори за липсата на креативност и мисъл. само ани салич и юксел кадриев!!!!

Жалка си Лолита - ако никой не се интересуваше нямаше дни наред да пише тук, да реди обиди по неин адрес и то толкова жалки и комплексарски. Като не Ви харесва - гледайте себе си. Направихте й страхотен рейтинг със стотиците коментари. А щом 24 часа, дир и хиляди сайтове и списания пишат за нея, очивидно това се търси...и вие сте доказателство жалки драскачи...

Лолита е жалка?!?!? Защо бе грух така мислиш?

да, още малко и ще си повярваш, че много ни вълнува хаджииска! господи благодаря ти, че нямам такива ограничени същества около себе си като този специалист!

Аре не ми се прави само ,че си друг човек..Груууууууух

радвам се, че хаха се разгърна и развихри до такава степен. това само дава още по-ясна представа за типа фенове и зрители на водещата хаджийска. извинявам се на гостите на предаването, които му придават по-интелигентен образ.

Да го * :)

Е това знам,че ти е занаята,споко.

дори така да е, това не прави хаджийска интелигентна и приятна за гледане водеща.

а при теб тъжното е това, че не можеш да си позволиш да си нито от едната-нито от другата страна, т.е. нито жиголо -нито да си поръчаш жиголо! самотните ти и дълги часове изпълнени с мокри сънища за хаджийска хахахахаха

Хайде , до скоро от мен ! Ще направя няколко колажа на въпросната и ги пускам във мрежата!

абе ти явно си луд - как може да хабиш толкова време за някоя, която уж ти е противна. защо имам чувството, че явно не ти се е отворил парашута някога при нея и си останал коплексирано човече цял живот...хахах - колажи щял да прави - смотльоо!

До ха ха ха.ТИ не ги критикувай бе,сигурен съм че и ти грешиш.Такаче ако напишеш още само една простотия никой няма да ти отговои,сигурен съм.

Кирчо, Иване ,Лолитке-3 в 1, хайде скрий се вече,че ставаш жалък:)))

от цялата словестна диария, която ни поднесе до сега (наричаш хората стара мома, живеещи самотно, жиголо) си правя извода, че всъщност това са твоите лични проблеми и състояния!!! описано е в психологията. противоречите си, злобеете и се гърчите в собственото си лично нещастие. препоръчвам ви жиголо(за което си мечтаете9 и психиатър. съмнявам се обаче, че можете да си позволите финансово което и да е от тях. така че не остава нищо друго освен да се опитате да се изкъпете, обезкосмите и да излезете навън-може нещо да ви върже муахахахаха само ани салич и юксел кадриев. казах!

Много сме Глиги И ще направиме сдружение Антисвинщина!

Опитай се да изпозваш свои думи. макар че знам,че си елементарна.

Айде стига вече с тая грамотност! Като не ви изнася нещо и почвате да турсите под вола теле! Грух Грух

Турсим,турсим:))))Радвам се ,че проговори на майчиния си език:)))

техническа грешка не може да се сравни с изключително тъпите и вече отчаяни опити за оригиналничене.

Когато решите да поучавате някой и да се пените по темите, пишете грамотно. Вашето мнение не е меродавно, за да ме интересува. Напротив, много е примитивно. Запазете го за себе си!

Лолитке!

единственият човек, който поучава тук сте вие!

явно ви интересува мнението ми, защото веднага се разпенихте! как пиша си е моя работа, сега се уча да пиша всъщност на 7 съм!

На 7 си била преди полвин век, сега си нещастна стара мома.

А на Хаха коментарите по темата ли са?!

Каруцарски е изказът , защото прасетата ги водат с каруца за продан и разплод, поне в моето село! И като темата е за тази водеща- каруцарският език е Баш на место!

Да, личи че сте личен селянин.То са хвалби, то е чудо. Явно сте възпитаник на ВИФ ,това личи по манталитета Ви. а това ,че сте били жиголо у нас и в чужбина, не мисля,че е повод за гордост. Също не значи,че сте красив. А по-голяма трагедия от дребнав и самовлюбен мъж, няма. Не знам, защо си мислите, че поставяте хората на място, по-сигурно е ,че те ви посочват мястото в ъгъла.Живеете самотно 100%.

Мисля , че бях ясен! Извиних се , че ще говоря за външния си вид и заявих , че това е Недостойно. Съобщих го по повод вашите изказвания , че съм грозен и Тъп . А спортът учи на дисциплина и ред . Баща съм на три прекрасни сьздания ! Самотата ....... Не я познавам. И защо решихте , че съм бил Жихоло?! По първичните и наивноглупави изказвания които правите ме навява на мисълта , че или сте същата като Г- жа Хаджийска или сте Самата г- жа Хаджийска!

Не, пеосто съм нормален човек,позитивен и не съм хвалипръцко.

Пеосто

Защо на хахаха пускате Неадекватните коментари а моите ги режете?! Да не би вие самите да пишете?! За какво иде реч?!

До Ха ха ха. Професори и доценти са оценили качествата ми с отличен и много добър. Не е възпитано и дори е жалко да говоря сам За външния си вид , но в този момент ще наруша правилата. С лицето и тялото си съм си изкарвал прехраната години наред - както в Бг , така и в чужбина( съжалявам ако звучи като хвалене, но случаят го изосква) . А това , че въпросната водеща предизвиква у мен Погнуса( вече изброих защо) е мое лично мнение икоето имам право да изразя. А за дребнав , може и да съм! Казвали са ми го и друг път хора на кото съм махал маските - И не им изнася!

Господине, аз съм потресен, колко злобен и дребнав може да бъде един мъж! Отвратен съм от изказванията Ви, от каруцарския Ви изказ. Нели е много позитивен и приятен човек. Предаването й е едно от смислените в ефир. Предполагам,че след като толкова сте отвратен от външността й, вие сте един Аполон с коифицент на интелигентност равен на този на Айнщаин. А дано, ама надали. Приятна вечер и не превъртайте каналите, за да не се отвратите пак,вредно е за здравето Ви.

Коментарът е до Иван или Ибан.

човекът"иван" си изказва мнението под потресаващо безмислена статия за детето на почти неизвестна и посредствена журналистка. всички зрители, които плащат месечни такси от мизерните си бг заплати очакват да гледат нещо качествено и ако не е имат право да си изкажат мнението под статия, която ни се навира в очите като светска новина в реномиран новинарски сайт. и както винаги ако мнението е отрицателно човекът се заклеймява като "злобен", "незадоволен" или "не добре изглеждащ", което е доста повърхностно и злобно само по себе си. няма значение дали "иван" е красив, грозен, нисък, дебел или два метра, дали е ходил на училище или има докторат по ядрена физика. той си изказва мнението като зрител и това е най-важното, което трябва да се вземе под внимание. хубаво би било ако всички можехме ревностно да защитаваме мнението си без притеснение, защото само така се раждат нови идеи и нещата вървят към прогрес.

толкова и е смислено предаването, че половината пишещи във форума не са и чували за нея. това, че на вас ви харесва тази водеща не значи , че на всички останали трябва да се хареса и е смешно да определяте интелекта и за толкова висок, че само аинщайн би бил на по-високо ниво :) за вънщност няма да говоря.

Страхотно детенце! аз пък я харесвам и смятам, че предаването е е дно от най-смислените в Бг ефира. Адмирации за Нели!

Адмирации се правят когато човек има качества. Това ,че детето е красиво , казвам браво. Раждат се хиляди красиви българчета всеки ден. Това , че предаването има смисъл и добра идея- Браво, и аз съм съгласен. Но да ми казвате , че се възхищавате на Хаджийска, без да се обосновете защо е доста лекомислено.

Херсвам я, защото познавам историята й - тя е много борбен и позитивен човек. Познавам нещата, които пише - ако сте прочел нещо ще разберете колко дълбок и мъдър човек е всъщност. Харесва ми и подхода й към гостите позитивен, но в същото време именно тя вади най-искрените признания. Гледам я още от кабелните тв и за това имам много какво да кажа и за нея и за Меги

еехоооо красотата ще спаси света! само ани салич и юксел кадриев!!!

Изключително проста и нетактична жена.Брутално прекъсва събеседниците си с тъпи вметки, хили се като зелка, не се готви за разговор с гостите си, ами кара като някоя крава през ливадата.А за визията й просто нямам думи- впити роклета, които опасват мощното й тяло, заплашително изхвръкнали от деколтето цици- просто селска кръчмарка...

Браво!

Самата Нели Хаджийска ми е в ТОП10 най- противен човек. Тъпа, нагла, стръвлива, фалшива усмивкатъп поглед , прекъсва грубо събеседниците си, беден речник и грозна-,Пълен комплект.

Господине, и Вие попадате в класацията на хората гадняри-пълен комплект. Това е мое мнение и имам право да го кажа.

кефат ме такива създания като вас - като ни ви харесва - не гледайте и не коментирайте - щом сте изхабил време да наблюдавате дрехите й, поведението й, да прочетете новината за нея и да я коментирате значи ви е много значима. що не отделихте време за някой който ви е в топ на харесването!

Е новина ще е ако кажат , че на годинка кара самолет или , че говори английски и китайски на три. Много важни новини. Браво. Впечатлени сме. Искаме още инфо от ПРОЩАПУЛНИКА.(последната дума не сме сигурни как се пише.Моля да бъдеме извинени).

Е, защо е това плюене?! Защо българинът стана толкова лош? Само негативизъм и злоба, така ли се чувствате щастливи?

Случаят е за плюване госпожа 1111. Няма да говориме за птички и пчелички. Веднага мога да ви изброя стотици имена на медийни личности от коите се възхищавам, действат ми позитивно и се прекланям пред интелекта им. Но тук, аз изказвам своята позиция ,че създания като Нели Хаджийска са пълен фалш и комплект от простотия и Некадърност. Имам това право!

Ето един истински щастливец. ,,Позитивен,супер умен,кадърен и красив, без грам комплекси". Браво

На кого му дреме на ...

Жълти келоти!

И аз мисля, че предаването им е добро, но те не блестят в него, а дължат гледаемоста на гостите си.

а коя е тази нели XаджиJска

Мис Пиги да си беше подредила дома за снимките.Така всички видяхме, че е мърлячка.И впитите рокли хич не й отиват- с тях прилича на морски слон.

Коя е таз кифла ???. И само нейното дете ли прохожда. ......

егати неподредената к1ща.поне за снимките да беше подредила малко известната ма1ка....голямото сабитие,само то прходило, всички на неговата в1зраст не могат...

Всички ние също имаме личен живот. И той не е по-маловажен от вашия, на т.нар. известни.

А пък аз пръднах. Защо никой не пише за мен?!?

Браво!!!!Суер!!! Сега мога да умра сокойна,това е велика новина за България!!!Абе коя е тази Нели?

А също така и се оригва редовно след хранене!

kokobrais

И ака твърдо:-)

Хубаво детенце, да е живо и здраво! Ама коя е тая майка му и дали ще ни информират и кога ще ходи до т.......а евентуално?! Докога с тези дълбоко неизвестни и с нищо не допринасящи за културното развитие на страната ни!

Дълбоко неизвестната е водеща в най-гледаната тв от повече от 5 години. И щом е там явно доста хора я гледат. А въпроса е ти коя си??????????????????

Е, щом и след такива възможности за прослава е останала дълбоко неизвестна, че намесваме и децата, само и само да си занимаваме хората с глупости, смятай колко струвате. Ти, тя...

5 години и за пръв път чувам името на тази? представям си колко е добра като водеща!

КОЯ Е ПЪТ ТАЗИ НЕЛИ?

А като започне да ака в гърненце ще може ли да информирате? Ако може със снимка. Благодарим доземи

Отдавна Дира не ни е информирал за близначетата на Йоана Буковска! Преди време ни съобщавахте по кои улици ги разхожда, а сега нещо ги забравихте. Ама така си е. Изгря новата звезда Тод.

харесвате или не, това е най-коментираната новина на сайта, значи просто жената си прави рейтинг