Чарли Шийн стана дядо

Най-голямата дъщеря на Чарли Шийн – Касандра роди първото си дете Луна, правейки актьора дядо за първи път, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн стана дядо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятелка от университета? Чарли Шийн не е ходил в университет.

хиспанеца чарли шиин, в живота е сащия като образа, които играе. дори хиперсексуалността му е същата и е обусловлена от хиспанския му темперамент. те са като нашите цигани, промискуитета им е вроден. готови са да се клецат навсякаде и винаги, даже и с помощта на ви агра.

Използвам повода да спомена че и аз станах дядо!

Честито, с пожелания да сте на сватбата на внуците и правнуците си :)

Мартин Шийн прадядо!

пълна какафония - дядо,солиден татко,млад татко,батко;бивши съпруги,бивши любовници,настоящи съпруги и настоящи любовници!сега разбирам как хората стават хаховци без време.стадно племе!

Филмът не струва без него беее.Чарли върни сееее!

Чарли е страхотен, от както го махнаха не гледам "Двама мъже и половина". По-добре да бяха спряле сериала, без него не става. Честито внуче!

Nina

и аз гледах няколко от новите серии, само за сравнение! но филмът е създаден за чарли и чарли е създаден за филма! вече не си струва да се гледа!

Браво, Чарли!!!

по-скоро браво на дъщеря му, а чарли ми харесваше, но ако му видите последните снимки ..., хич не е за "браво"

Мен много ме кефи... И като артист и като човек (наблюденията ми са само от интерюта, разбира се). Не казвам, че е пример за подражание, но поне не лицемерничи като повечето звезди... Живее както иска има една камара деца, а сега и внуче... какво повече може да направиш в този живот... Ааа и радва милиони фенове, като мен...