Теди Велинова и д-р Ангел Енчев станаха родители

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев станаха родители, съобщи ексклузивно Hello! България.

Обратно в новината

Коментари - Теди Велинова и д-р Ангел Енчев станаха родители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кон и гол охлюв - горкото дете - какви гени/ако са в тази комбинация/Плужека поне нещо върши и печели яко, но павианът с обратната захапка - уеуеееееее, с целия си акъл се титулова модел" и дава акъл на конскурси.Коньо, как да даваш нещо, което нямаш!!!

абсолютно вярно!

Имам подозрения, че тези двамцата са дебнели Принца да се роди и хайде хоп, веднага и те.Сега чакам новина как Теди не е напълняла по време на бремеността, даже е отслабнала и как си е сменила силикона. ПП:Новината за Ролекса кърти

За Тедка по-важен е Ролекса!

Да им е живо и здраво! Докторе, веднага се захващай да го оперираш, ако прилича на майката. Само не прави грешка с нейната физиономия. .... Що ни занимавате с "таквис" хорица????

Що бе, тази брада си има и практични цели, с нея може да оре например, или да я ползва за кирка или лопата!

Аз уж се мисля за сериозен човек но сам не мога да разбера откъде идва тая моя слабост към Лайфа.Наверно защото само той може да ме зареди с тая положителна енергия и чувство за хумор която така ни липсват напоследък.Благодара за плюсовете които сте ми писали на предишният коментар.Но те са комплимент не толкова за мен отколкото за самите вас.Защото аз съм само вашето правилно огледало.И когато то казва че всички вие сте прекрасни значи че това наистина е така.А голямото удоволствие от общуването с себеподобни си остава за мен.

Не виждам защо си хабите мястото за такава световна "новина"! Толкова ли няма какво по-интересно да ни кажете? А,дир.бг?

ами детето така без пластична операция ли ще остане? Дано родителите му не го прекарат и него горкото под ножа...

Няма да остане, скоро ще му удължат пениса като на Азис!

Доктора да и делни брадата да не плаши бебето и да и оправи захапката за да не и влиза вода по време на дъжд.

Ми той касапина ще да е бил без цайси, кога таз е била при него. Или пък е страхотна врътка, та си я държи до задника. Иначе не се вижда причина да са толкова близки. Ма то пък, де да знай на какъв са акъл. Ако са на един - що да се не са заедно. Той ще реже такива като нея, тя ще харчи мангизите. Сичко си ляга на място.

Какво от това? Тяхна си работа.Защо ни го съобщават?

Преди време са и правили пластика на мозъка и без да искат го махнали напълно.

Кои, за Бога, са тези? Какво са направили та, да са в общественото пространство. Доктор (един от многото) и к...а (една от многото). Кой лансира подобни псевдо звезди? И най кошмарното е, че те милите си вярват, че са такива.

Тая с голямата уста каква беше?

Лапачка.

Боже,трябваше да роди в психиатрията ! Ебаси мислите преди раждането...

Теди Велинова не беше ли преди една от 100-те манекенки на дядо Христо Сираков?

На тази д-р Енчев да вземе да й оперира брадата. Толкова е издадена, такава очебийна обратна захапка има, че чак се чудя как е станала модел или каквото там е станала. Определено отблъсква. Д-р Енчев вземи да я издялкаш малко!!!

Честито. Да им е живо и здраво. Но се учудвам на мислите и плановете на майката. Аз преди да родя а и след като родих, все си мислех как ще си гушкам, храня и къпя бебето, как ще си се разхождаме. Грам не съм се замисляла, дали ще си върна формата и увредя бюстя. Ами върнах си формата с много разходки, а бюста ми въпреки че понамаля, дори сега на тези години си е перфектен, все още на тези години получавам комплименти за него от половинката. Това без да го мисля съвсем естественно си се получи. Бива ли преди да си родил още да мислиш как ще си коригираш фигурата и бюста, ми те може и да нямат нужда от корекции. А и да имат нужда с времето нещата може да се оправят. На етапа с малко бебе, хич не трябва да се разваляш щастието с мисли за такива неща като фигура и бюст. Това е като някакво болестно състояние.

Нали затова се е омъжила за пластичен хирург...

Като се замисля... по-добре за Катрин да пишете.

kokobrais

Дори и за Тоца конкурса:-)

Тодор Велинов и д-р. Енчева

Да е здраво,умно и щастливо бебчето!Дано има тялото на мама,лицето на тати и да няма техните мании!

Голяма завист и злоба, затова държавата ни е в такова положение.Каквито хората такива и управляващите. Да им е живо и здраво детето и много да ги радва.

аиде стига с тая завист, бе. и все към държавата ни препращате. точно за това ни е такава държавата, а не заради комунистическите отрепки, които вече 70 години и трето поколение не се наядоха.

абе докторе, пооправи физиономията на жена си мммммного е страшна! детето ще сънува кошмари като я види горкото

Малко да и позашие устата, че ще го изяде

ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО !!!

Я, откога и мъжете раждат ?? пак съм проспал някой скок в еволюцията ...

Много грозна тази женица. Ужас!

ДА ТИ ДАДЕ ЛИ НЕГОВИТЕ ОЧИ ЗА ДА Я ВИДИШ ОТ НЕГОВА ГЛЕДНА ТОЧКА ... "КРАСАВЕЦ/ЦА" НЕЗЕМНА ....

Жалко че не може да си подмени и слабоумния мозък...

Аз лично тоз немога да го дишам,ама има си сноби,човека им цоца паричките,да им е живо и здраво детето,жалко само че ще отрасне в някаква психарска среда,ама такъв му бил късмета на хайвана.

Да са живи и здрави!

Знаете ли какво обединява всички написани до сега коментари независимо от това дали са положителни или отрицателни.Обединява ги това че всички са писани от интелегентни хора.Това е нещо много хубаво защото тоя тип хора напоследък са на изчезване.По какво съдя че са интелегентли ли?Ами по това че използват в коментарите си иронията която е оръжието на интелегентните.Прочетете в политическите коментари да видите колко цинизми и простащини пишат.И това ми било политически диспут в който трябва да има аргументи и нови идеи.Освен това мисля че авторите на Лайфа нарочно ни подхвърлят такива новини за да провокират чувството ни на справедливост.И в резултат коментарите надхвърлят с много качеството на самата статия.

пръднах. аре пишете журналя! на тъпия търговец с грозното до него, мога да пожелая освен здраве и МНОГО, МНОГО РАЗУМ И ЧОВЕЩИНА!

Оооопппсссс, и аз току що изпуснах парата,...чакам си статията, от продажните мърши - журналята- ментални проститутки

Стига бе хора! То бива омраза, ама това вече е прекалено. Не знам, колко от вас го познават лично този човек? Заедно с брат му на Ангел (Невен) се познаваме от 1988 година, мнооооого преди да станат доктори и мога лично да ви гарантирам що за хора са. "Да си направил тест за бащинство". Това пък беше най-гнусното от всички изказвания. Ако аз съм жена и мъжа, от който имам дете ме накара да си направим тест, няма да го погледна повече!

Бебета се раждат всеки ден, защо не пишат и за тях?А това,че ти е приятел, не значи,че и ние го обожаваме.Заряза красива жена заради кон.

Flower

Нищо лично, само че този доктор е вреден с реклами от рода на - Твърде съм красива,за да работя....и в съобщението за бебето се планират пластични операции на майката. Този човек опошлява и стремежа към красота и медицината и пластичната хирургия в частност. Трябва да си смени Пи Ар-а и ако има интелект да се държи на положение. А детето да е живо и здраво, никой не казва нищо лошо за него.

Още една българска оплодена яйцеклетка.В крайна сметка по- добре родена от нискоинтелигентна българка, отколкото от "Бай Мангал".До там сме я докарали, под 7 милиона сме вече.

Датски професори бяха доказали в изследване продължило няколко десетилетия, че има зависимост м/у интелекта на майката и нейното дете.Колкото е по-интелигентна тя, толкова и детето е с по-голям интелектуален потенциал.

като се пише за родените в този ден деца нека и аз се похваля защото знам, че жорналята няма да отразят раждането на Асанчо ,защото Фатмето не е показвана по телевизията нито веднъж,а и моето бебе е родено по същия начин както детето на този доктор

Ролекс е търговска марка и се пише с главна буква.

стига се заяжда па ти! на пазара до нас го има с малка хихихи

Браво,бе-д-р за манекенка!Жалко,мислех ги за по-умни д-рите!Парите играят тук!

Не разбрахме какво е подарил принц Уилям на Катрин,но затова пък знаем тия двамата. Предполагам,че просто Уилям няма толкова пари :-D .. или няма подход към жените хахах Страшно ми беше важно да разбера. От цялата статия само това ме вълнуваше.Боже Господи!

Да, това е най-важно за манекенката - материалното и джуките да са надути - отврат. Да им е жива и здраво детето, но и него виждам след 2-3 години като разменна монета и като инструмент за висок доход на манекенката.

Да пробуташ в информация за родено бебе реклама за пластични операции!?! Е това е шедьовър. Напомня ми вица за габровска вдовица на починал лекар. За да икономиса пари за надпис на нагробната плоча, сложила табелата от кабинета му: "Д-р Пенчев преглежда от 08:00 до 16:00 часа всеки ден без събота и неделя"

колко вълнуващо, преместих си го два пъти!

турнаха ли силикон на младенеца

Баси глупачката, да се омъжи за някакъв грозен кьорав мухльо.

Не бих казала, че докторът е грозен, още по-малко кьорав! Снимката е правена, когато небезизвестните рамки на Том Форд излязоха на мода. А и тя не е никак глупава - парите му най-вероятно компенсират всеки порок :) Да са живи и здрави и щастливи! Само не искам да рекламират като нещо нормално постоянните пластични операции, това не е толкова нормално. Иначе другото им е наред, симпатични са дори и богати , в което няма нищо лошо и грешно!

Този доктор "клъцни-срежи" май изпробва нови методи на любимата жена и ефекта е направо потресаващ.Той и вика:Красива си!А тя му вярва.Определено обратната захапка е отворила портфейла.

горкичкото и то ще научи истината, че не можем да избираме родителите си!

Всъщност, може и да не е така :) Точно те могат да се направят каквито искат :))

В лицето могат да се направят, но в акъла - никога. То пък и едно лице й е направил - УЖАС.

Ау колко важно! Защ о не намирам нищо в нея и в него? Празно душички взели се насериозно.

Много си страшна сестричке, мен ме кефиш, но дано не уплашиш бебчето като те види.

Честито, да им е живо издраво бебето, а тъкмо е време и на доктор Енчев да вземе да порасне.