Александра Тюркмен и Евелин Костова на басейн

Александра Тюркмен, голямата дъщеря на Филип Найденов-Фатик, и младата актрисата Евелин Костова прекараха заедно няколко слънчеви часа на басейн.

Обратно в новината

Коментари - Александра Тюркмен и Евелин Костова на басейн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла статия в която не се споменава поне едно известно име! Какво изобщо търси тя в тази рубрика???

Е ... кой колкото може. Нямали са пари за море и отишли за няколко часа на море. Аз пък вчера ядох диня.

Да не повярваш - близо 70 коментара за това как някой си мести нещо по крачолите или му дреме на каквото му дреме. С други думи - каквито са читателите, такива са и новините :(

Момичета като момичета. Изглеждат свежо, кефят си се на плажа и се разхлаждат с биричка. Няма пози, нагласени фотосесии и тунинги. Какво като някой си е решил да пише за тях? Айде стига с този хейт за щяло и нещяло...

Страшна новина. Аз пък вчера се върнах от море

много са грозни горките

Новинка от типа глупости на търкалета.

Симпатяга е това,с тези очички :)Явно мама е била хубавица:)

царе сте на безсмислените новини :)

Що за новина?????

На басейн, къде да е...

Ау,каква новинааа!

имам неудоволствието да познавам фамилиятя туркмен...това е срам,а не нещо ,с което да се гордееш. оставете момичето да се весели и не и спрягаите фамилията толкова често...

МЕСТИМ ГО В ДРУГИЯ КРАЧОЛ !!!

Ауууууу каква новина прочетох че и получих внезапна ерекция!

Абе да са живи и здрави децата и да си живеят живота :)

Мафиотските щерки са за женене и тече рекламна кампания.. А хаирлия да е! Поне наркобос да привлекат или поне Шеф на Младежкото БСП/ДПС по района!

Тюркмен ме кефи! жули яко бири... значи е готина ;-) уруспиите по принцип пият други напитки,,...ама няма да ги казвам да не стане антиреклама...

върха на интелигентността показва жуленето на бири

А ти какво жулиш, че стигна до това "интелигентно" заключение?:)

Опитвам се да вникна в смисъла на "новината"... 2 парцалани ходили на плаж!? И!?

Това май е една от статиите, които нямат никаква информативна стойност, но чиито форуми служат като плювалници, за да се провокира народът да отприщи всякаква помия, без значение от какво и заради кого натрупана. Явно в България това стана практика, с разните риалити и пр., и изглежда от това се печели страхотно. И явно така и ще продължи, защото видно простотията е вътрешно присъща на българите и освен това е в промишлени количества:(

простотията в Булгаристан е в изобилие на връо - крадливи политици и мутри и техните отрочета са все най-големите умници и красавици!

Точно затова няма нужда считащите се за нормални българи да простеят по форумите за щяло и за нещяло.

Според мен Плевнелиев заради тази новина е наложил частично вето. Докато го е 'налагал' това вето, са я пуснали тая новина от дир.бг и е решил да се запознае по-обстойно със състоянието около момичетата в момента. Даже сигурно си е направил труда и да разбере всъщност кои са. Не му се сърдете за частичното вето! Не му е стигнало времето от тази любопитна и интересна новина, просто....

малко хора му се сърдят за ветото. Мнозинството сме му благодарни.

Чета коментарите под тази излишна новина-пълнеж, и съм удивен от злобата на коментиращите. И се замислям за този народ, който дори към собствените си деца е злобен, циничен и груб. И май ще се окаже прав този който беше казал че няма по-прост народ от българският. И за съжаление ще добавя от мен че всъщност няма народ, а сбирщина от глупави, немислещи, нетолерантни тъпанари, с големи претенции за 1300 години история, и с тотална липса на цивилизационни натрупвания. Всъщност това си личи навсякъде в обществото, във всички сфери. Дали не е по умно да закрием България? p.s. от коментиращите изключвам Лили и Тони:)) Май само те са нормални:))))) ураааааааааа

Ти щото хич не си злобен, мани мани....

Къде пък намери злоба?

Много правилно казано от Боян, колкото и да е тъжно!

Александра беше на времето супер гадже и п.чка, само да питам, че ми е интересно, гордее ли се със себе си?

CNN съобщиха тази новина като "мълния"!

Вау, ама наистина ли? И двете? На басейн? През Август? Оооо... А кой ги е снимал? А докога ще ни занимавате с такива "новини"?

Ще се удавите в собствената си злъч, ей! Каквито и да са родителите им, това са си просто две млади момичета, които не са се "изявили" с никакви простотии. Едно на ръка, че е гадно да плюете по едни на практика деца, но поне да не е само за спорта - нека се развиват, рано е да се каже. Все още не губя надежда, че младите хора в България имат потенциал за повече от, да речем, Николета Лозанова.

крушата не пада по-далеч от дървото, мадам!

Голяма заблуда, да не говорим, че има много семейства, в които родителите са добри и умни хора, а децата са "паднали доста далеч от дървото"...

Много деца се развиват и имат потенциал, защо никой не пише за тях? Сигурно защото бащите им не са мафиоти и майките им не са им платили приема в университета? Тук какво развитие наблюдаваме?! Евелин Колева коя е? Щерката Тюркмен е толкова талантлива и е приета толкова 'по реда на нещата' колкото и може да говори. Моля ви се....

Айде да не бързаме да лепим етикети, макар и да си мислим, че много знаем за всичко и всички. Тия моми са на по няма и 20 г., още нищо не е ясно за тях.

Аз преди време ви казах, че няма да ходи с Бахаров на басейн през август, ама кой да ме чуе ...

дира, що пълните страниците с противни и тъпи мутреси?!

Точно тези са по-скоро неизвестни, а дали ще станат противни и тъпи мутреси ще се види по-нататък, от тях зависи. А ако ти се ще просто да нахраниш някого, има предостатъчно "доказали се" за целта персони в т. нар. български хайлайф.

Можеше да бъде някаква новина ако бяха отишли на ски ,но на басейн август месец ....? А пък и те не са известни,че да ме уведомявате къде ходят,едната е известна с името на баща си а другата с минимална ролица в тъп сериал.

Дреме ми на ......................я

За чий ти дреме тогава, че го дириш тук?:))

Днес изядох цяла салата, след малко ще пратя снимки от мястото на събитието, публикувайте моля! Тати не е убит мафиот, а аз не съм бездарна млада актриса, но нали се налага да ви информирам....ей така за спорта!

Моля изпратете инфо и от тоалетната, за да се получи по-пълна новината.

Довечера очаквайте подробна информация относно моята салата и тоалетни приключения. Ще подплътя информацията със снимки. Отново се извинявам, че няма да са чак толкова интересни, колкото тази новина, но все пак и ние простолюдието искаме внимание.

На тази Тюркмен защо й се виждат голите крачка?

А защо не??:)

защото е Тюркмен - трябва да има поне шалвари и кърпа на главата

Е така е, ако баща ти преподава физика никой не те знае, но ако е мафиот си звезда......

Организирах преместване!

Бог забавя, но не забравя и обикновено го отнасят децата на грешниците, имат много грехове и дядото и бащата на тази Тюркмен.

Големи звезди са тези двете!На едната дали й се събраха има-няма 10 минути роля от този ужасно скучен филм, а другата е известна с това ,че се е разделила с къдравия.Ужас!

Светско събитие номер 1 за България: Дъщерята на убит мафиот на басейн ! Браво дир.бг, велики сте !

Имам претенциите, че съм на "ти" със светския хайлайф и че познавам имената на популярните личности, звезди и ВИПове в българското обществено пространство, но тези две особи за първи път ги чувам наистина. В тази връзка, ще помоля, г-ца Райна Деницова да ни спестява подобни никому ненужни новини за тотално неизвестни "VIP" личности или за такива, популярни само в затвореното пространство на кооперациите, в които живеят.

То пък едни големи ВИПове в българското обществено пространство, мани мани!

Aх какво велико събитие! На басейн! Уау! Наистина ли?! Ама и двете?!

Сладурани! Хубави и млади момичета, които се забавляват. Как ми се иска да съм на техните години с присъщата за тази възраст емоционалност и безгрижие. Ако можеше никога да не порастваме щеше да е супер.

Лили, ти си вечната прима на бг музиката, те са преходни!

Като гледам умствено не си пораснала т.е. си инфантил! За физическата част, няма как, природата не прощава. И пластичните хирурзи не могат да ти върнат настъпилата суша!

Много ограничен коментар под може би единственото позитивно и приятно изказване. Чудесно е да оценяваш хубавата страна на младостта, което в никакъв случай не те прави инфантил. Пожелавам всекиму да бъде отговорен възрастен човек , същевременно запазил младежката ведрост и жизненост. Тук последното, за което се говори, е пластични операции, но явно ти за това си мислиш в случая.

Колко сте негативни, ужас. Имах предвид, че искам отново да съм толкова безгрижна и емоционална. Животът на едно дете и младеж не може да се сравни с бремето на възрастните. Какво лошо има да ми се иска да върна времето назад. Вие веднага ме наплюхте и обидихте. Българинът вече е ужасен - злобен, негативен, намръщен и вечно недоволен. Аз пък ще ви пожелая всичко най-хубаво и бъдете по-позитивни!

две ку...та и каква новина е това спер...дки от това нищо не става

А ти кога си им светил/а, че си така наясно ку..та ли са или каквото и да е друго? Айде задръжте си простотиите и повсеместната злоба, като няма какво друго да кажете!