Телевизията вредна за малките деца

Малките деца, които прекарват много време пред телевизора, когато пораснат имат по-беден речников запас, внимават по-малко по време на уроците в училище, страдат и математическите им способности, съобщи Си Би Си нюз.

Обратно в новината

Коментари - Телевизията вредна за малките деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата под 12 години изобщо нямат работа пред телевизора, какво остава пък за 2 часа!

Под 2 исках да кажа.

облъчването не е толкова вредно но посланията които се отправят се приемат от децата, та дори и от възрастните като чиста монета, а доста телевизии излъчват платена информация и атрофията от обездвижване или неправилна стойка води до гръбначни изкривявания !

"Всеки допълнителен час, прекаран пред телевизионния екран от 2,5-годишна възраст нататък..." На кое дете в днешно време му дреме за телевизия? Те са на Play Station, Wii, на комютъра и тем подобни. И по-големите деца прекарват там по цял ден, не някакви си 2 часа.

Тия хамериканци нещо в друг свят живеят.

"Хамериканците" от Кебек наистина живеят в друг свят от твоя. Най-малкото са по-интелигентни и по-образовани. А това че ги наричаш така ("хамериканци") опит за демонстрация на невероятно чувство за хумор ли е? Знаеш ли откъде произлиза този уникално оригинален термин? Не си ли го гледал по "телевизура"?

Не ги величай тези коне с капаци -тъпа нация е -погледни им филмите ,наистна ще дойде време ,когато всичко ще им се върне тъпкано ,а сега ще черпим принудително от безмозъчния им опит...

Че кое дете в БГ под две години гледа телевизия ? Тя вече телевизията е тотално вредна за деца до 18 години.

Ти луда ли си?

Ей на това му се вика откритие!