Джордан може да роди 10 седмици преди термина

Бременната Кейти Прайс се страхува за нероденото си бебе, след като бе хоспитализирана в европейска болница и лекари й казаха, че може да роди преди термина, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Джордан може да роди 10 седмици преди термина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в колко часа ходи до тоалетната въпросната особа?Много е важно...

Не ви ли е срам да пишете за проблем на личност, чието име 99.9999% от света не знае

ох пак няма да мога да заспя от мисълта за това. боже колко мъка има по света. бедната женица. какво тегло, какъв недоимък. даже и езика им не знае. въх мале и проблем, разбираш ли.

Истината е, че Кейти Прайс е била хоспитализирана в някоя от болниците в гр. Марбеля (курортно градче), в Андалусия, Испания. Прочетох го в yahoo.

Казва се Марбея

Изчетох два пъти тъпата новина, преведена от някой тъп "журналист" и пак не ми стана ясно - в коя европейска страна е обществената болница и кой език не говори Джордан?! Ако тази елементарна работа ви препъва, намерете си някоя по-лесничка!!!

Все пак да бъдем благодарни на г-ца Райна Деницова, че благоволи да прецизира, че става въпрос за болница в Европа, а за езикът, който не говори Кейти Прайс, можем и сами да предположим, при положение, че щом е на почивка в чужбина, няма как английският да е местният език. Уважаема г-це Деницова, прочетох биографията в един сайт и съм впечатлен от солидното ви образование и красивата ви снимка, но мисля, че трябва да се стараете малко повече.

Аз от биографията не се впечатлих, но видях снимката и искам да я клатя Деницова :)

Няма какво да се страхува, ако го задържат 4-5 дни, ще е нормално раждане. В България всяко 10то е недоносено, горе долу по това време родено. А пък и там не е България, да осакатят недоносеното.

На кого му дреме за това?