”Елизиум”: Раят не е за бедни

Антиутопията "Елизиум" на южноафриканския режисьор и сценарист Нийл Бломкамп оглави боксофиса в Северна Америка, Русия и редица други страни.

Обратно в новината

Коментари - ”Елизиум”: Раят не е за бедни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ги пише тия глупости, бе? Сектор 9 бил "псевдокументален" и ... едноцветен?! WTF? Елизиум пък бил в пълен техниколор?! И тези малоумия са минали през автор И редактор?! тая държава не отива на добро...

Ще ме прощавате, ама толкова тъп филм като Сектор 9 не бях гледала от много години... Ако и Елизиум е същата боза - кажете овреме да не си харчим парите за блудкави манджи.

Същата, че и по-вкисната даже.

Сектор 9 е феноменален филм! С нисък бюджет като за фантастика, ефектите бяха много добри, а историята ... тя беше много добре изиграна от главния герой. Но хора всякакви с различни вкусове, в крайна сметка,

"Сектор 9" не е едноцветен, както сте написали. Въобще не знам как ви хрумна

Статията е пресилена. Това е един филм с уникално тъп клиширан сюжет, който не развива и недоразвива никакви теми. Просто малко ефекти за загуба на време.

Вчера го гледах, не е лош филма. Година е 2159, а не 2054 както пише в статията :)

неща си спомням: "По-лесно камила ще мине през иглено ухо,нежели богат човек да влезе в рая" и "Моето царство не е от този свят"!

псевдоДОкументален се пише!

Има си вече и термин за този тип режисьорски похват - "МОКУМЕНТАРЕН"