Скандал с полицай провали концерт на Ъпсурт в Македония

В неочаквана ситуация попадна един от най-популярните български изпълнители - Ицо Хазарта от Ъпсурт, когато му беше отказан достъп в Македония преди лайв на бандата в местен клуб.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с полицай провали концерт на Ъпсурт в Македония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея изродени славяно-шиптери. Майната им. Не съм им стъпил в жалката псевдо-държавица никога и няма да го сторя. Шиптерите си знаят работата. Вече са ги наведнали достатъчно, следва решителният ход, рязко движение и сами ще ни клекнат. А ЕС - през крив макарон. Ха-ха-ха. Нещастници!

Не знам как има хора да търпат това лайно хазарта , камо ли да го възхваляват. Намерил се е някой да го сложи на мястото му. То с наглост не се постига всичко.

Хазарта е от НГДК това е достатъчно! Аз съм от НПМГ! хахаха то НГДК са по зле от НПМГ нали??? НО ОТ МЕН ДА МИНЕ завършващите НГДК са умни и креативни!!!

Tea maloumni oligifreni dosajdat ve4e i na makedonzite s psihopatskite si par4eta i bezdarnite si defektni fizionomii Nqma li da proumeqt 4e sa zirei na lizeto na zemqtq

Да живее чалгата а? сладур

Напишете в гутъла известни българи с македонски произход и тогава говорете ако имате очи.На вас всички съседи са ви криви защото избивате комплекси.

И какво ме топли че са с македонци? Колко и шопи и тракиици и от силистра има дето са дали на България много! И какво??? Македония е едни чукари пълни със шиптари! Не си заслужават нервите! Решението е гласуване против присъединяването им към ЕС! Докато те не кандисат! Те и без това са взели здали багажа! Безработица, корупция един електронен подпис не знаят какво е! Всичко минава през НОТАР - нотариус! Смехория! Помня България такава 1996г. Не ни трябват изостанали СЛАВЯНИ нали не били българи! Да си се оправят с шиптарите!!! Сърбите не успяха но оцеляха!!! Македонците са трупове! Просто на шиптарите им трябват 5-6 години да им пораснат младежите дето сега са на 14-5 години! Вето върху присъединяването им в ЕС това е!

загубили сме достатъчно ресурси и нерви заради македония, нито е плодородна, нито има какво да даде, а и хората са .... барутлии но това не помага за нищо. виж тракия е друго нещо. толкова нерви само защото македонците са се изнесли към столицата и постоянно са натискали правителствата. тракийците като са се изселвали са отишли към пловдив и бургас, не случайно там са най креативните хора. От 10 артисти или музиканти, поне 6 са от бургас

Все що е маке е секремент.

Ето затова в Гърция ги лекуват много лесно. На границата като питат откъде сте и ако отговорят "от Македония" следва тъпо гледане в пространството, отговор "коя е тази държава?" или направо ... черен печат. Същото се лсучва и в ресторантите. Затова македонските нещастници са се научили да отговарят - "от Скопие съм"...

В Македония се ходи с лична карта

да му се не види! Откого Македония е членка на ЕС, че ти минаваш там с лична карта? !!!!!

Що трябва да е членка на ЕС за да се "ходи" там само с лична карта?

Вярно е, че когато идете в паспортната служба (поне в моята е така) на вратата е залепена бележка, на която пише, че през македония и сърбия се преминава с лична карта и не е необходим международен паспорт. Има тънка разлика обаче между транзитно преминаване и само посещение в тези държави и не знам дали това е от значение.

Че защо и лична карта за да отидеш в съседен български град!!!!

Македонските селяндури с разваления Български говор. Корумпираните ушеви са на всякъде, бой трябва до като мърдат

паспортите се проверяват от полиция, в случая гранична, а не от служител на митницата. Хайде вече да се понаучим аааааааа ?

Какво се присмивате на македонската азбука бре аланкоолу. По младите никога не са го и учили а старите са изгорили повечето книги където България се е пишело с йота накрая, а до известно време сме имали и ы и сума ти други измислени букви. И точно поради тази причина за да не мислят че пишем на руски или някакъв вариант на сръбски през XX век е окастрена нашата азбука.

langlima

Не си Лингвист, ами си абсолютен ЛАИК! Погледни какво е представлявала кирилицата и какви букви е съдържала! Не съвременната! И още 1 малко уточнение: руснаците са взели азбуката от нас! Аман от НЕУКИ всезнайковци!

да подкрепиме дружно Македония в ЕС....Да бе да, ама друг път....

какавто ще да е хазарта, но е балгарин докато за македонците е казано що е маке все е л...но и е сто процента така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ганьо македонски мрази България, но на опашката за български паспорти е първи ! С което сам на себеси плюе :)

Хазарта си е лай..о, всички го знаете но не смеете да го кажете.А колкото до Македония ,всички известни българи, писатели, лекари, учени ,т.е. елита на България е с македонско потекло.Защо ли тези хора не са от шопските села около София?И ако някой е дал нещо на някого ,то Македония е дала тези хора на България, а ние на тях нищо.Ако не вярвате на това което съм написал проверете в уйкипедия.Сега ви оставям да псувате.

Както винаги гол МАКЕДНОСКИ ТУБАК коментира! Да ти кажа тракииските българи са подобни на македноците! Доста по богати, доста по просветени и доста по работливи! Винаги съм се чудил какво толкоз МАКЕДОНИЯ ТА МАКЕДЕДНИЯ! Загубили сме толкова богата чоаст от БЪЛГАРИЯ излаз на Бяло море! А ревем Македония! Гласуваме против влизането им в ЕС и се насират! на да не кажем дума за БОГАТА и ПЛОДОРОДНА ТРАКИЯ! Македонците са си лайна!

Дали са по-просветени определено може да се поспори.

Това сам ли го измисли или го прочете в някой скопски вестник.Пълно малоумие!!!!

Като Яне Сандански е маЧедонец, защо се пише Яне, а не Jане?

Сплескани глави......... Затова сме на това полжение от Е-кави белодрешковци. Не може при смяна на валута в Банка в Скопие да ми казва на личната карта "Оно не е паспорт"

като гледам и ти й викаш лична карта, не паспорт. Има разлика между двете. Научете се как се минава граница!!!!! Имате нет и не знаете май как да го ползвате и пишете глупости

Научи правописа пък тогава,коментирай историята-УЙкипедецо.

Според теб България само от Македония и Софийско ли се състои? Ами за Северна България чувал ли си и колко известни българи са оттам? А къде са били всички български столици от Първото и Второто Царство? От Македония са дошли само комити и бандити. Като изключим Самуил, колко български царе са от Македония? Тракия и Добруджа са ценните за нас земи. Македония е само чукари и кухи лейки.

Тъпак без хората от шопските села тая държава въобще нямаше да съществува бе изрод нещастен.

Кви братя бе, комплексарите на бивша Югославия кви братя са ти. Подлогите на Белград няма как да са ни братя. Дразнят се само с нас щото никой друг не ги бръсне за слива. Свиркаджии.

А за България черен печат кога?

Та писах по долу,ако го беха фана масур сичко щеше да си е наред..все пак нали редовно оди надоле до Петрич

Македонците са наши братя. Това че са объркани в момента, не означава, че трябва да ги изоставим. Просто да не им отстъпваме винаги. Рано или късно ще им дойде ъкъла и ще ни потърсят. Или ще се слеят към нас, но мисля че е късно за това след толкова години.

Никакви братя не са ни тези! Хайде стига са ни ходили по главата разни простаци! Да ги гонят до дупка!

"От 1 януари 2007 г. всички български граждани могат да влизат и пребивават на територията на Република Македония без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (месеца), считано от датата на първото влизане. Влизането на територията на страната се извършва с български задграничен паспорт, валиден поне шест месеца след края на планирания престой на лицето в Македония или с валидна лична карта без да е необходимо да представят медицинска застраховка. Поради условието, че за редица административни процедури, отнасящи се до чужденци македонското законодателство изисква представянето на задграничен паспорт и препоръчва влизането в страната на чуждестранните /вкл. и българските/ граждани да се извършва със задграничен паспорт." Цитатът е от страницата на Външно Министерство. Четейки Ъпсуртната ситуация, в която е попаднало момчето, а и толкова компетентно обяснява, се зачудих защо до Македония за последните 24 месеца съм пътувал около 50 пъти без паспорт...

Да се чудиш на нахалството им! Една шепа хора.Последна дупка на кавала са! Шиптерите им дишат във врата! А само с нас се занимават!Избиват комплекси Титови! Затова никога няма и лев там да оставям,майната им! Скоро няма да ги има!

За назе не се трепай, ами гледай южните ви братя от Анкара да не ви вземат първо имотите, после и дупетата ибрикчийски!

Luna0102

Абе кой се трепа за вас, вие сами ще се изтрепате. Българина може да е прост (по-малко от вас), но българина може да оцелява, а вие и това не можете, защото сте забравили от злоба как става- също както сте забравили какви сте. И слава Богу, че за мен е обидно ако ме слагат на един кантар с най-големите използвачи на света. Даже и наш мангал има повече положителни качества от един македонец - те се поддържат един-друг, а вие ще се самоизядете!

Мите Мите! Скопие е ракетна пощадка! Минаре до минаре! Загуби ли сте СТРУГА града пълен с албанци! Загубили Дебър така че македеноия е пътник! Като искате бъдете със сърбите! Ама Косово е по средата не знам! Македония е бедна държава с безработица над 30%... както България 1996 на такова ниво е! Та мите пази се от албанците ще и до Срумица могат да дойдат хахаха

Знамето ви японско, езика български, пишете на сръбски....3-4 албанеца могат да ви направят луди, както вече се е случвало. Жалка работа.

Мите, що четеш БГ сайтове? :)

Вас шиптърите са ва онодили хаха

Това БЮРМ не беше ли някаква територия? Сега разбирам, че имали митници. Тия държава нямат, пътища нямат ама виж разбрали, че от митничарите далавера има.

хахааа...прав си!

Браво на Макето-митничар! Не му пускат ... ама и той НЕ Пуска! "Братята" - макета са готови за ЕС. Пазят надеждно и непоколебимо държавните граници. В тази връзка се сещам за едно интервю-шедьовър от преди няколко дни, изказани велики мисли от Кр. Вигенин: "България ще бъде истинска и реална част от ЕС едва когато и Западните Балкани участват в ЕС. Едва тогава ще могат да се разгърнат в пълен обхват и ползите от членството в съюза - когато целият регион ще може да бъде разглеждан като един общ пазар, една икономическа зона с общи правила. Когато подкрепяме Сърбия и Македония за членство в ЕС, това е не само формално, не само заради тях, но и ЗАРАДИ НАШИЯТ СОБСТВЕН ИНТЕРЕС. Цялата тази мисъл може да се редуцира до простото изречение, че България ще стане истинска и реална част на ЕС едва когато Македония и Сърбия влязат!" ... До къде я докарахме, рапарчето Ицо Хазарта "терорист" - заплашва националната сигурност на Р. Македония! Опа ...и ЧЕРЕН ПЕЧАТ! Все си мисля, че точно тогава това ще е НАЧАЛОТО на КРАЯ НА ТОЗИ ЕС. Сами няма да можем (както и да се опитваме), но "задружно" по балкански ...българи ... македонци ...и сърби няма да ни се "опре" и този път най-после ще го съсипем този ЕС . -:))

Прав си. Да му мислят европедерастите. Сърбите и те не искат да влизат в тази антибалканска организация.

И какво ще правиш без ЕС бе смешник?

даже много искат. а и оттиди да видиш как постепенно започват да се отличават от България даже, кяото е на опашката в ЕС. Без ЕС на балкатите би било тъжна картинка. Само глупендери са се зацепили като магарета на мост, но реалността е реалност. Вярно има хора, на които безаконието и циинизма им е вътрешно състояние на духа. Те са против ЕС. вярно е и че са повечко на Балканите такива. Но това не променя фактите.

Във Виница ни сум видел афиш за концерт,каде и да е било.Посмали мало Ристе.

Не си защото ...ония не четат! Вестите и новините в македония се обявяват от вестоносци и селски глашатай на мегдана с биенето на тъпан ... стара Римска традиция!!

То Виница едно село бе! Малко селце без някакви забележителности! Беднотия! Малко дърводелци имат нищо работа! По малко е и от Ябляница да кажем! Виница си е една дупка един вид! хаха

Абе с една дума, намерил си майстора. Хората си спазват законите.

А Ицо кой закон е нарушил!?

Тръгнал Ицо за Македония, направил се на интересен, че е знаменитост, кифлите се разкрещяли... е как да не му биеш черен печат. По интересни новини няма ли, че започнаха да ни занимават с тоя?

Браво Ицо! Гордея се с достойните българи. Ако имахме достойни политици, такива помияри щяха да си свият опашките. Не бива да си патят обаче обикновените хора, а да се търси сметка за всяко посегателство върху българите от България и Македония. Но сигурно политиката на Николайчо Младенов продължава, щом няма никаква реакция от МВнР.

Така е защото ние не им отговаряме по същия начин на тия помияри. Като спрат утре на границата три рейса с бивши югославяни и като ги питат накъде а те кажат към илиенци да се почва покажи билет за вход и тогава влизате в България и ще се оправят нещата.

Ицо Ицооо и вие тръгнахте на концерт в най измекярската и измислена държава на балканите.

Макетата са тъпи и не познаващи историята си копеленца и не заслужават да са нация, а провинция на БГ, ГР, или Сърб.

Нещастници,мислят че всичко им е позволено!НЯМА ЛИ кой да им потърси сметка за своиволията?Къде е Външния министър и Външно?Кой защива някакви си българи?

Албанците ще ги оправят тия т. нар. македонци изплющяци! Помияри измислени!

Ъпсурт пък намерили къди да правят концерт - в най-тъпата балканска дупка БЮРМ обитавана от фиромските павиани с огромни претенции. От почти всички балкански държави в които съм бил Фиромия е най-скапаната.

В интерес на обективната истина, във всяка една държава, дори в ЕС преди да паднат ограниченията, всеки гражданин който отива да прави бизнес трябва да носи доказателства в себе си. Безвизовият режим засяга единствено частните пътувания. За всичко останало си трябва специално разрешение, а в случая с Македония - виза. Грешката си е изцяло на Хазарта и мениджмънта му. Дори аз ако съм на полицая ще го съдя за обида, тъй като ако полицаят не е казал в прав текст, че иска пари, обвинението в корупция е безпочвено. Той е в пълното си право да изиска доказателства на място при влизане в страната и ако такива не бъдат предоставени да откаже преминаване на границата. As simple as that. Преди години тук във Великобритания отказаха работна виза на Крис Браун, заради криминалното му досие в САЩ (покрай побоя над Риана) и макар, че той има право да дойде тук като турист, нямаше право да изнася концерт и да влезе в страната с цел изнасяне на концерт. Има си закони и те си важат. Колкото и да са нагли македонците, каквито често са - в случая едва ли са нарушили закона.

Полицаят дори да е казал в прав текст, че иска пари пак може да каже, че Ицо лъже, така че да не изпадаме в безмислени разсъждения.Примерът ти с Крис Браун не е коректен, но няма да ти обяснявам.Стой си във Великобритания емигранте!

ще си стои ми, защо да не си стои...бах ти и злобарите имало

Минавал съм над 100 пъти българо-македонската граница. Изключително любезни са македонските граничари. Много по-любезни и възпитани от българските. Току-така няма да бият черен печат. Държал се е арогантно. Особено обидно е, за който и да е човек да му кажеш че няма да му дадеш пари без да ти ги е искал. Изпросил си го е. Възгордял се е. Голяма работа, щял да пее в дискотека. Митничарят наистина има право да му поиска договор и да се съмнява в целта на пътуването. Такъв е закона. Трябва по-скромно и с уважение към другите хора, особено хора на служба. И няма да има никакви проблеми - ще има бизнес, песни, танци.

С Българските граждани може да се ебава всеки,който и когато си поиска,тъй като ние си нямаме управници,тия само лапат,тоест да крадат.

Пет години съм пътувал по два пъти месечно през Македония и безброй пъти съм бил просто на екскурзии и нито един път не съм имал проблеми с полицаи или митничари. А Хазарта явно са го помислили за сутеньор-балерини и проститутки изглеждат еднакво.

миналата година патувахме през сарбия за германя...аз,баба ми(на 75),маика ми и брат ми.на границата ни разфасоваха багая и след като не намериха нищо си поискаха 50 евро еи така,без причина.след като брат ми се заяде и не ги даде,нарекоха мен,маика ми и баба ми ....к"""ви,а брат ми бил сводник.представятели си горката ми баба на 75 години жена да чуе такова нещо.мрусна долна паплач са тия митничари!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си говорим честно. Македония си е част от България и трябва да си я върнем обратно.

За кво ни е?

Била е искаш да кажеш. Днес е резерват на болни мозъци и албанци. Не ни трябва.

Не я щем! Населена е с малограмотни идиоти. Но шиптърите ще я вземат. Или некой самурай заради флага. :))

Трябва да се въведат визи за Македонците най накрая, по тъпи от техните митничари просто няма

lu4ka

Да ги затриват албанците, а ние трябва да спрем да им даваме гражданство. Когато плащат по 5 години данъци тук - може.

Този защо е с гола глава - хич не вдъхва доверие, прилича на мутра. Затова са му били черен печат. За да пресечеш 1 граница, малко от малко трябва да приличаш на човек.

Основно важи за границите на Албания и Македония.

Много тъпо изказване.Не всички голи глави са мутри и не всички мутри са с голи глави.И аз съм с гола глава,косата ми опада затова се стрижа нула номер,но не съм мутра.Най-жестоките серийни убийци имат вид на зубъри в гимазия.

Тези умници македонци не знаят какво правят,не виждат ,че скоро албанците ще ги затрият ,както е тръгнало тогава ще ги питаме къде ще се наврат на майна си .ГЛУПАЦИ ..............

Дори албанците да ги затрият, то си е тяхна, македонска работа. Всеки има право да извършва своите собствени грешки.

А нас кой ще и затрие - циганите и турците ли? Нали наскоро писаха по нашите медиите, че мюсулманите в Бг са 1.5 мл. Защо все в чуждата паница се опитваме да бъркаме???

Мюсюлманите в България са около 600 хиляди, така че това са глупости.

тази пропаганда, че турците са над милион и циганите над милион , цели да ни накара да се чувстваме още по-нищожни и безпомощни и да отстъпваме все повече и повече, да не си търсим правата. Циганите е са повече от 500-600000, същото е и с турците, така че тези приказки да ги приказват на други

Ице, причината, брато, е че си нагъл. Това е.

Антъка,ебавайте се с България!На малоумните бизнес гадове,които ни управляват не им пука.Ако стане обратното смятайте ,че мАКЕДОНИЯ ще писне на следващия ден.Ама на нас к'во ние.Бизнеса върви богатите-богати,бедните-бедни.Българския интерес не е важен.Само манджата на комунистите е важна тука.

да се задеиства наща малоумна \"дурява\" и да поиска обяснение. да затворят границата за всички мацедонски граждани и гласуване на против за еу, ама като ги знам наще малоумни гузолизовски управници нищо няма да се направи, точно заради това ме е срам да се нарека булгарин понеже сме подобие на дурява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като те е срам да се наречеш българин - стой си никой от никъде тогава...

АМАН ОТ КОРУМПИРАНИ МЪРЗЕЛИ! И ТЕЗ ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ ИСКАТ В ЕВРОПА?!

В Македония се ходи само с ЛИЧНА КАРТА. Не ти трябва паспорт.