Диана Алексиева отслабна 26 кг след раждането

Няколко седмици след като роди Кая, второто дете на известния актьор Захари Бахаров, Диана Алексиева е в перфектна форма.

Обратно в новината

Коментари - Диана Алексиева отслабна 26 кг след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя жалее ли нещо, в траур е сякаш и стоя изтръпнал фейс. Личи си мн е гладна

На всички разплути трябва да им дреме ,щото родят по едно дете и заприличат на крави!

Тази пък никога не съм я виждал, а дори не съм и чувал за нея. И с какво е известна - с това, че е известна ли? А това, че на тази крехка възраст е обиколила една камара предавания (и още толкова легла) едва ли е кой знае какъв успех...

На кого му дреме за това?

До кога, питам Райна Деницова ще ни залива с неграмоност и простотия! Огговорните хора от DIR не четат ли мнението на потребителите под всяка дописка на това "светило"? Бе, разкарайте я тази. Дразни!!!!

Ако бях на мястото на Диана, никога не бих одобрила тази снимка за корица на списание. Ако не бях прочела, че е тя, нямаше да я позная. Просто не прилича на себе си. Фотошопа е добър способ, но да промениш изцяло снимания субект, е страшна подигравка и непрофесионализъм.

Прилича на лелка.. този Захари има проблем с очите

Е Захари мяза на дедо....

Това е ОБОБЩЕН образ на "водещите" - значи принципно е прав !

тази има глисти 100%.

quetzy

:)

..а кой я е карал да качва толкова..?

А пък корицата на мен ми е много меланхолична и мрачна за септември - все още сме лято!!! Те от това списание са много сбъркани, или публикуват една след друга подобни морски корици или посред лято ще ми треснат зимна такава, абе само не знам кой им дава самочувствието на тези "модни редактори"!!?!!

Хора, давате ли си реална сметка какво ни казва г-ца Деницова с тази новина?26 кила по- малко за няколко седмици, едва ли не дни!Здравословното отлабване е 4 кг. на месец.Другото е една голяма лъжа или тъпа реклама.

тя роди в края на март,значи за 5 м.по 4 кг са 20,Т.Е СМЕТКАТА СЕ ВРЪЗВА,ТОВА ЧЕ СА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 2О НЕ ЕПРОБЛЕМ

А бебето къде го забравихте? И то влиза в тези килограми! Аз веднага след раждането бях свалила 15 кг, 4 от които бяха дъщеря ми.

"водеща" е може би новата кодировка на "лека жена". може би се има предвид воденето на сексуални занимания. води се куче, слепец, стар човек, но не и здрави и нормални хора. престанете да криете гювендиите зад името "водещи".

От такива като теб ми се повдига...

Красива жена.

Слаба,дебела -голем праз!

АКО отговаря на истината, за което много се съмнявам, 26 кг за няколко седмици е абсолютно противопоказно да се свалят. Още повече, след раждане. Като ги пишете тези работи, давате ли си сметка какъв пример давате! Докога жените трябва да се съсредоточават, върху факта колко им е голям задника след като родят, а не дали те и бебетата им са здрави и спокойни. Подобно отслабване отделя толкова токсини в черния дроб, че поне се моля, детето да не е кърмено.

Напълно споделям!Не се отслабва така след раждане и може би кърмене.И в името на какво се прави?Детето или корицата на списанието?!

в дир.бг нещо са се объркали, абсурдно е да се свалят 26 кг за няколко седмици, сигурно става думи за 6 кг....

Диана не е хубава, симпатична е. За приликата с Ума Търман - няма шансове. Може би е свалила 6 кг, останалите са за шокиране на населението, което чете тук. Захари с гола глава става, но с коса - коренна разлика, чичка и половина е. Абсолютно средно статистическо семейство.

Много правилно казано quetzy. Цялата ситуация щеше да бъде комична, ако не беше трагична. Иначе ако съдим по внушителното и дългогодишно образование на момичето, тя дава сериозна заявка за добър журналист (за справка погледнете биографията й в интернет). За съжаление хубаво момиче, но твърде разсеяно за тази работа.

Какво да кажем - грозничка.

Тази дама я видях в една болница със съпруга й 2 месеца преди да роди. Та тогава си говорехме с приятелки, че едва ли е качила повече от 5-6 килограма и искрено й се възхищавахме. Откъде ги измислиха тия 26 килограма. Ако не бях видяла с очите си нямаше да повярвам.

След "Прнка", "ДневницАТА на вампира" и "поппевица", "химията на кръвта" от статиите на г-ца Деницова от миналата седмица, бисерите от тази седмица направо бледнеят.

Не разбирам бременните, които качват толкова много, но щом е успяла да отслабне (при това бързо) браво на нея!

Може би най-лошата корица на Elle. Диана, която иначе е красива и фина жена в този кадър изглежда кисела с перука, а за "стайлинга" нямам думи... :(

Дайте една снимка без фотошоп, да видим колко е така:)

"Диана Алексиева демонстрира във фотосесия фотосесия за корицата на ELLE." Думата фотосесия се повтаря два пъти в цитираното изречение. Също така, правилно е да се изписва "Форт БоАяр".

Стига сте ни натяквали, как след раждането за 1 седмица трябва да си влезнем в дънките от 10-ти клас. Това не е полезна за никой, неестествено е ....ако забелязахте, дори Кейт Мидълтън не бърза да го прави.

Цялата "новина" е с цел реклама на новия брой на списанието, другото е пълнеж.

Неестествено е да качиш примерно +30 кг, като се тъпчеш и утешително си повтаряш "ям за двама". Ако качените килограми са малко, наистина не е проблем и няма нужда да се бърза.

Откъде ги вадят тия личности, тц, тц, тц...

Работата е там, че има твърде много медии на глава от населението. Вече взеха да се настъпват. И понеже да речем в/у изхождането на Азис притежава екслузивни права медия А, медия Б си търси нови "звезди"...

Лоши хора, много сте лоши, бе хора....

Новината е супер! От много време и американският народ се вълнуваше и не спеше по цели нощи за тези кила. Е, най-после си отдъхнахме.

Красива е жената - факт. А мъжът й е висок, строен, с харизматична външност и много талантлив актьор. Чудесна двойка са. Да са живи и здрави и те, и дечицата им!

Красиви???? Иди на очен лекар!

Ами да, красиви са. Но теб злобата те е заслепила...

Дияна да спре да се напъва за това онова - видно е, че е грозна пък и не е умна.

maniana

А ти най-вероятно си красив и доста умен. Праха й дишаш на Диана......

Следващата,всеки ден минимум по една ...няма край. Явно въпросът с рейтинга на предаванията им не е по начина по който се представя.Гледах единият опосум в едно предаване твърдеше,че са най-гледаните но зрителите не могат да го осъзнаят понеже са прости.

А коя е тази ? известна чалга звезда , псевдо светска звезда или поп икона може и рок ? Да не е журналистка и ли водеща я някоя Пеевска телевизия ? ДИР БГ продъжлава да ни занимава с жълти простотии.. направете едно крае за ЖЪЛТИНИ и само там тъпчете пошлите празнотии и глупости.

Аз сега се изтропах у 00 и сигурно също съм олекнал с 15-20 кила...

на тези снимки много ми прилича на Ума Търман.

Сравнението ти с Ума Търман е вярно отчасти.На тая снимка Диана изглежда покоряващо.Такива неща с фото шоп не се постигат.Една класическа красота съчетана с някакво гордо и недостъпно излъчване.Ума ряпа да яде пред тая нашенска свежест.Останало са подробности.Ако Диана прочете това нека тая снимка я постави в рамка.Струва си.

Тази има някакъв проблем на гръкляна, виждал съм как и стърчи адамовата ябълка, като на мъж.

Luna0102

Има проблеми с щитовидната жлеза и затова слабее лесно.

Брех, да е.а

Ццццц...цццццц...цццццц.

Когато започнат да изреждат толкова много "реализации" за даден човек, започвам да си мисля, че за нищо не става и го пробват "до дупка" белким му намерят място! Нищо, че фразата е: Човек си тежи на мястото! Ама с тия 26 кг много тежи, та затова е трябвало "спешно " да ги свали и да "заработи" някой и друг лев с фотоси за ELLE.

Страшна новина. Свалила кила. От раз, голям праз.