Арнолд Шварценегер се завърна в България

Арнолд Шварценегер пристигна в България за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Арнолд Шварценегер се завърна в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя си е пич отвсякаде,в форма е

Арни е велик! Арни, обичам те!:-))

На тоя му стана лош навик да се влачи в Бълхария.

Като го гледам бат Арни е дошъл да се забавлява, много от нещата, които ще свърши ще са добре платени и ще си тръгне с добър хонорар. Ако искате. Вероятно му е все тая за тоя филм, просто му се иска да прави нещо и да се кефи, като му се плаща добре за това. Пожелавам го на всеки да стигне до такъв стадий, както каза някой - не го мислете, все пак той е дошъл с частния си самолет, "паркирал" го е на летището, сега ще изпие известно количество бира и вероятно ще похапне примерно от нашите кебапчета, ще си свърши работата с която ще се позабавлява и ще си тръгне по-богат от колкото е дошъл...

"..бивш сенатор от Калифорния" ааааахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааа

Няма нищо смешно. Просто редакторката ни съобщава, че целият свят се е объркАл и че Арнолд не е бил губернатор на Калифорния, а просто един сенатор, дето е живял там.

Браво, Арни!Бъди винаги на страната на добрите!

Ей, ама като започнете да плюйвате, че чак се забравяте! Деницова била такава, Арнолд пък бил еди какъв си, онзи пък другия не знам що си....Брей, от злобно племе е това българина! Като сте толкова образовани напишете вие статия и те ти готова работа. Комплексари такива! Никога на това дивашко племе няма да се угоди. Все ще намира кусури у другите, но себе се няма да погледне. Като ви чета коментари на тези, които плюете, не - храчите по хората - виждам ви коефициента на интелигентност, но нека има плюнки, то е в кръвта на балканския човек. И най - хубавото викате, че е тиня, ама вие тънете в нея.

+ 100

Беше губернатор, не сенатор.

одартял е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в Перник вече са приготвили винкеуо...

Армолд, Арнолд...какво се е случило с теб. Обръсни се...и изхвърли тези дънки, напомнящи 60-те. Огащил си се като някой клошар. А да - и тази еврейска звзда може да изхвърлиш също.

Ти си гледай своята кочинка. Остави го бате Арни.

Ахаха даваш съвети какво да прави с външният си вид на човек който е пристигнал със собственият си самоле ? Хаххаха халтуро когато имаш и 0.000001 % от това което е постигнал той тогава дигай глава.

та гривната платинена ли е или сребърна - това най-много ме вълнува

Чисто тенеке - от белите :-)))

Не мога да разбера какво има да се вълнувам от предвижването в пространството на разни хора. Ясно е, от известно време станахме известна дестинация за снимане на филми, което е добре. И сега кво, да обявим едноминутно мълчание за всеки актьор ли?

И с това 'се завърна' направо ми се къса сърцето. Щото си е от тука де - комшия ми е в съседния блок.

Не че някой ще го прочете, но Арнолд никога не е бил сенатор от Калифорния, а губернатор. Бъдете точни. Липсата на информираност не ви оправдава!!!!

Най-якият актьор. Той ще е слдващият президент на САЩ.

Писах ти минус прибързано. Извини ме! В първия момент се сетих, че е роден в Австрия и няма това право. После се сетих, че и сегашният им, май не е роден в САЩ.

Напротив, Обама е американец по произход. Роден е в Хавай, който е американски щат. За Арни ще трябва да променят Конституцията, но колко му е. Щом вече имат черен президент е време да имат и натурализиран американец за такъв.

Баси изящния стайлинг!:) На ВИП-а на летището са му липсвали само плавниците Марес на краката и транзистора Блаупункт на рамо (поради липса на ВЕФ).

Даа, ама нещо на невменяем ми прилича, май и на него политиката му е бръкала яко в мозъка.

А ти на мен ми приличаш на умствено изостанал.........

Именно "наболата брадичка" скапва цялата харизма! Ужасно го състарява, или по-точно казано - издава годините му!

По-коректно би било да се каже "прясно набола брада" отколкото "брадичка" тъй като значенията на двете думи не се припокриват. Брадичката е част от морфологията на лицето на човека, докато брадата е окосмената част от лицето на мъжете. Райне, моля те внимавай повече.

Е сега , ако и хвърли един здрав тупаник на Моника и преспи със Сергей .... ще го призная за КОМАНДООООООО

ТОЯ ПЪК КОЙ БЕШЕ?

а как да е облечен,с потури и с пояс?а.да правилно,губернатор,а не сенатор.

Губернатор, не сенатор, моля :)

Прости на студента, списващ тая статия..

Да се отнесем със снизхождение към докторантката-българистка Райна Деницова, предишните дни отсъстваше от дир-а, сигурно е била в отпуска. Доста е разсеяна, ние си я познаваме, нищо поне ни развеселява с нейните бисери.

Е нема толко бездарни и неграмотни журналисти, заклевам се! Елементарни познания от обща култура във сферата в която пишат нямат! И като си представя, че им плащат пари, направо ми става тъжно. Ама то така е, само с чалга не става, трябва и акъл. Разликата между губернатор и сенатор е толкова голяма колкото и между компоти и компютри, както гласеше онзи виц!

какво очакваш? ходи слух, че главният им редактор е "турски" циганин, за това са толкова чувствителни към тази дума. не знам дали е вярно или не, но пасва на профила :)