Празнуваха РД на Джако с концерт пред НДК

За първи път в България се състоя благотворителен концерт по повод 55-я рожден ден на Майкъл Джексън.

Обратно в новината

Коментари - Празнуваха РД на Джако с концерт пред НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

странно защо вие от дира никога не цензурирате обидни и цинични комемтари за наи великия певец всеки би обвинил някои в какво ли не но трябва и да представи доказателства.но вие от вашия скапан саит явно сте фенове на пинк флоид,като ви гледам.

те тия се излагат,изобщо не могат да танцуват.особено тези танци дето трябва повече умения и опит.

Невероятен талант!!!!

когато разбрах че е починал се зарадвах,защото тои просто не е за този лош свят.почиваи в мир маик..

на този свят едва ли има нещо което да се сравни с гласа таланта и музиката на този човек.аз го яресвам от 7 годишна и то не защото са ме зарибили родители или познати а сама видях колко е талантлив и велик.не разбирам тази озлобеност у хората.но това е света сега-омраза!

Как да ти го обясня, мила? Когато го начукаш на 9-годишно дете, света не го възприема добре, колкото и да се кълчиш по телевизията.

те папараците ги намират тея момчета дето го сасипаха.забелязвани са и п1рвият и вторият дето го с1ди...на плая да сабират тен под калифорнииското сланце и да карат весело сурф *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои си ти да казваш кои да е забравен? точно ти ще си забравен след като се споминеш.с твоя характер и омраза никои няма да те помни.помнят се добрите хора.

маик1л е наи голямото име в музиката и винаги ще е..за нещастие на рок феновете които пишат все обиди за него.рок зомбита фашисти расисти и хомофоби.децата умираха за него и преди и сега.не видях негови фенове старци което значи че музиката му теп1рва ще се слуша.а вие злоби се пукаите от...яд

Към пишешщите по-долу,че MJ "бил педофил ,наркоман и престъпник" - преди да плещите глупости се информирайте ,що за човек е бил нистина.Относно гения му като музикант,певец,танцьор,хореограф и творец въобще - това е без коментар!!..Но колко от Вас ,драскащите по-долу знаете,че този човек е един от най-големите филантропи и един от най-щедрите дарители....И никога не е бил осъждан за каквото ида било,за да го наричате "педофил и престъпник"!Даже - напротив - оправдан е по-всички точки!

Пълно зомбиране. ТОва същество, наречено Майкъл Джексън, погубено от американската машина ще се опитва да става пример за поколенията. Нещастният човечец беше упорито използван от хора с много пари, беше ни натресен да го гледаме няколко години. Не можаха да намерят някой свестен мъж, а едно нещастие. Вместо просто да се забрави, сега децата ще се зомбират с това нещастие. Бог да пази децата.

Дебил си ,така е!

Може и да е велик музикант, но като човек е пълен боклук.Хиляди пластични операции, хиляди мании и отклонения, безумно поведение, странно държание...

Сме били свидетели на такова отрвратително зомби представление. Вдъхновителите му са дойстойни за окайване, а участниците - no comments.

Много моля пишещите статиите в дир да мислят за редакцията и за начина по който поднасят информация. Що за заглавие? Досега не съм чул някой да "празнува" рожден ден на човек, който се е споминал. Рождения ден може да се почете или както е написано по-долу да е подготвена някаква проява, но не и да се "празнува". Ограмотете се

Забележи коя "журналистка" се е подписала под всички тези безумни заглавия.

Майкъл не беше ли наркоман и педофил!? Чудесен пример!

АБе паткоо глупава, нема значение че бил такъв или онакъв, той е най-великият певец за всички времена. 2ма са достигнали такава висота - Елвис Пресли и Майкъл Джексън. Точка по въпроса. Няма други. това е.

Е да, Елвис поне не беше педофил. Той обичаше само Снежанка ;)