Коментари - Абитуриентки и пенсионерки напират за участие в ”Пълна промяна” | life.dir.bg
назад

Абитуриентки и пенсионерки напират за участие в ”Пълна промяна”

Най-възрастните кандидати, които са се записали за новото шоу "Пълна промяна", са 60-годишни пенсионерки, съобщава екипът на предаването.

Обратно в новината

Коментари - Абитуриентки и пенсионерки напират за участие в ”Пълна промяна” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора имат необходимост от корекции , и те не възприемат пластичната хирургия като нещо лошо,нима подобреното самочуствие не внася радост и не помага на хората да се борят с депресията например- най честата причина за самоубийства.От друга страна съм убедена ,че най големия интерес към пластичната хирургия е генериран от страна представителите на вече зрялото или по-възрастно поколение.Това са хора кито напълно осъзнато взимат това решение.Важното е човек да направи внимателна преценка след консултация със специалист ,даже е добре той да не е един ,а да са няколко ,и не на последно място ,въпросния специалист трябва да има диплома на пластичен хирург -това го казвам тъй като не е рядкост в България да практикуват лекари пластична хирургия, които са завършили например стоматология.Човек трябва и да внимава с титлата на въпросния лекар,важно е да се знае че той е специалист по реконструктивна и пластична хирургия,че е член на БУЛАПРАЗ -дружеството в което членува светлата страна на бизнеса ,т.е всички български лекари които имат диплом за пластична хирургия.Последно -не се подлъгвайте по реклами ,тъй като с учудване ще разберете че дори най изтъкнати специалити, нямат въпросния диплом ,те даже са преподаватели ,а списъкът с пострадалите им пациенти е изключително дълъг.Преди операцията е необходима консултация със психолог и анестезиолог за да бъде запознат с потенциалните рискове за здравето си. Въпреки невероятните възможности на пластичната хирургия понякога един дерматолог от център за красота може да свърши същата работа ,така че всяка корекция трябва да се обмисли много внимателно.

Здравейте отново,доколкото знам няма шанс да се запишете за пълна промяна в Нова телевизия вече се знаят кои са те започват снимки през април.И все пак да ви доразкажа за нашата инициатива заедно с Огледала.На изложението,за което ви писах вчера ще участват всички пластични хирурзи от асоциацията в България а те са - Доц.Евстатиев;Д-р Ефремов;Д-р Скерлев;Доц.Георгиев Матеев;Д-р Бояджиев;Д-р Заякова;Д-р С.Михайлов;Д-р Енчев.Както и стоматолозите от Юниордент,ЕО Дент,Дентапрайм,Цвет и др.Дерматолог-Д-р Мая Тачева;фриз.сал.-Дим стил,Джиа;козм.сал.- системс,Дермалайн както и Диетичен център. Рекламната агенция която организира това изложение се казва Пропаганда www.propaganda.bg

Подозирам,че ми е адски скучен работният ден след като изобщо отворих да чета коментари...и едва ли ще го направя пак, просто искам да отбележа, че човек с невероятното въображение да се нарече Кабал и да пише без всякъв опит за пунктуация и с глупави грешки (заради BP-то) просто...не виждам защо тази дискусия да бъде място да си излива глупавото недоволство от живота

Аз съм си правил безброй пластични операции и не знам дали сега ще ме запишат за участие да си направя още една.Трябва да пробвам! А тая Гала много я лансират за водеща,тя ли е най-голямата красавица, та все тя ще води всички предавания! Голяма работа е ! Колкото две малки! Няма други хубави момичета да направят кастинг и да виждаме вече нови хубави лица по тия телевизии! Аман от тия стари муцуни!!!

Ей, (hei), не те знам на колко годинки си, и не ме интересува, но верно благоволи да си ползваш българския на клавиатурката, от еуементарно уважение към останалите, най-малкото. А любимата на (както виждам), повечето Боклук Ти Ви, която е открила телевизията и телевизора в частност, няма какво да ни я пробутваш. Да НОВА могат и да дразнят, но на фона на BTV са напарво като чавдарчета в с. Трътково с 50 жители, опитващи се да се превъплатят в ролята на Тимур и неговата команда. Що си върнахте Слави да си води тъпнята, а? Или останалите олигофрени дето му се изредиха на шоуто като водещи успяха да му сринат и без тва малкия рейтинг?

Ей, (hei), не те знам на колко годинки си, и не ме интересува, но верно благоволи да си ползваш българския на клавиатурката, от еуементарно уважение към останалите, най-малкото. А любимата на (както виждам), повечето Боклук Ти Ви, която е открила телевизията и телевизора в частност, няма какво да ни я пробутваш. Да НОВА могат и да дразнят, но на фона на BTV са напарво като чавдарчета в с. Трътково с 50 жители, опитващи се да се превъплатят в ролята на Тимур и неговата команда. Що си върнахте Слави да си води тъпнята, а? Или останалите олигофрени дето му се изредиха на шоуто като водещи успяха да му сринат и без тва малкия рейтинг?

abe onq mazen travers penio dali se e zapisal ?

ДО(Denis) Аз мога да пиша и на нашият език но явно Вие не можете,защото имате много грешки.Въобще не ми е неудобно да говоря за BTV,за ваше сведение от 02.05 до 04.05.2007г. в Гранд хотел София ще се проведе изложение по пластична,естетична хирургия,естетична стоматология,дермато и стайлинг.Ще участва цялата асоциация на пластичните хирурзи в България,начело с техният председател Доц.Евстатиев от Александровска болница.Патента за това име е на агенцията организатор на това изложение можете да го проверите в Патентно ведомство.И за повече информация все пак ви казвам отново да гледате Огледала от тази събота нататък, всяко издание ще има лекари поканени на интервю и ще отговарят на въпроси зададени от зрители.И ако все пак не вярвате и на това обадете се в Гранд хотел София на Лили Васкова и тя ще ви потвърди.А по въпроса за NTV нищо лошо не се е коментирало от мен относно самата телевизия аз коментирам само предаването.И моля Ви като не сте компетентни по някои въпроси да не коментирате глупости.

Просто съм потресена как може телевизии с претенции че изграждат общественото мнение като BTV и Nova заради пари и повече реклами да промиват мозъците на малките момичета и да насаждат в тях впечатлението че ако синапаравят пластични операции ще са по хубави и няма да имат никакви проблеми. Едва ли не това е нещо полезно и необходимо за да се чувстваш добре.

НА ЗАПАД Е МНОГО ПОПУЛЯРНО.ИЗЛЪЧВАТ ТАКИВА ЕПИЗОДИ ПО ФОКС ЛАЙФ.ИДЕЯТА Е ДА СЕ НАПРАВИ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ НА НАИСТИНА НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ПЛАТЯТ ЗА ТАКАВА ИНТЕРВЕНЦИЯ.АКО ТУК СПАЗВАТ ТОЗИ ПРИНЦИП НАИСТИНА ЩЕ Е ДОБРЕ.ДРУГ Е ВЪПРОСА ДОКОЛКО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ ИМАМЕ В БЪЛГАРИЯ.

Като е жена е 60 годишна пенсионерка, а 70 годишния Шушулов какъв е. Него да го преправят, че плаши хората като се покаже макар и да им обяви, че ще им намали парното.

Само лъжат хората.Аз лично пробвах да се запиша за участие и нищо от никъде.Хората които ще участват естествено ще са пак свои хора не случайни.Някой да знае къде мога да се оплача?

Само лъжат хората.Аз лично пробвах да се запиша за участие и нищо от никъде.Хората които ще участват естествено ще са пак свои хора не случайни.Някой да знае къде мога да се оплача?

Нищо лично, но трапанация се прави на черепи, а това с мозъка е лоботомия.

До (hei) хайде да се научим парво да пишем на нашия си език.после БТВ хмм по голяма Реклама и Позор за БТВ беше да направят концерт за Медиците ни в Либия..дотук добре,но Сашо Диков човека го каза..Не Се Прави такова нещо за да го прекаснеш за Рекламите по БТВ...още повече тези мед. сестри заслужават много повече от това..за инициативата не сме сами го оставям без коментар..та за ВЕЛИКАТА телевизия БТВ трябва да ти е леко неъдобно да говориш..

А дали ще има на живо трапанация на мозъци?! - Много се съмнявам! Там са се записали безмозъчки! Няма да има какво да се извади:))

Q se razkarai s taq reklama na tupoto Ogledala, 4e napravo me napu6va smqh. Qsno e, 4e e zakupen patenta i to otnovo NTV izprevari BTV:P

Реалити връз реалити тази година. Сега очаквам ексклузивно 24-часово реалити от обществена тоалетна. По-лошото е, че се гледат. Масовото воайорство явно е сериозна епидемия.

Tazi pulna promqna koiato pravqt neznam kakva e no te polzvat imeto nezakonno, nqmat patent,nikoi ot asociaciata na plasti4nite hirurzi ne znae za takova ne6to pulna izmama.Pusnaha naburzo nqkakuv izmislen klip s Gala,reklamka snimana na burzi4ko za da se zastrahovat.Istinska Pulna promqna koqto 6te se pravi suvsem zakonno ot na6i plasti4ni hirurzi i dermatolozi gledaite tazi subota predavaneto po BTV ot 10h. Ogledala.

ahahah dosta kompleksari jalko...