Део се разплака за Лора, иска да си я върне

Деян Славчев - Део се разплака неудържимо за бившата си изгора Лора Караджова в предаването на TV7 „Жените говорят”.

Обратно в новината

Коментари - Део се разплака за Лора, иска да си я върне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Део, в случай, че Лора е стопроцентова дама, крехка, но здраво стъпила на земята жена, никога не трябва да ти даде шанс. Пропиля тези 8 години за нищо. Не беше професионално нито от твоя страна, нито от страна на кифлата-денс. Да беше скрито-покрито ОК, но ти направи показ и унизи Лора пред цяла България, дори и бабка си включи, а сега плачеш.

Део несе предажай карай напред и Умната.Нека гожориат какжото си искат.УСПЕХ.

Да е мислил преди. Увлича се тук и там, пък после реве.

Не мога да спя от тая потресаваща новина! Дълбочината и общественати и значимост не ми дават мира! Ама как точно са му уцелили предаването - "Жените говорят"! Това симпатично бившо момче, бившо прилично барманче, останало си на това ниво е крайно време да проумее, че вече е във възраст, в която нормалните мъже са направили нещо с живота си. А то тоя инфантилник все реве покрай някоя мимолетно изгряла девойка.

Ами така е интереса клати феса. Горкото момиченце, изпозва го да си освежи връзката с Лорчето -голямата певица.

Аз съм само един юноша бледен....

Този Део, освен с кокаина, с друго не се сещам да го свързвам. Той, обаче, е един от редовно присъстващите в рубриките за светски живот в наше село. Дръг такъв е Иван, Лечев, който някога свиреше в ФСБ, а сега е станал татко и това трябва да вълнува половин Европа поне :D :D :D

Защо го свързваш ти само с кокаина? Заедно ли смъркате?

Няма да гледам предаването, щом той ще го води, няма ли други , не го искам този

Образът на инфантилната и пошла култура.

проверявате ли "ВИП-овете"(??) дето ги каните за употреба на "забранени" средства ? На подобен тест трябва обаче да се подложат и тези, които са му подготвили ново предаване на маминия "важен перхидролчо", да не умре от глад и мъка ?! Да се смееш ли или да плачеш ?!

съгласна съм с това , да се проверяват водещите за употреба на наркотици и той ли ще е пример , та ще го дават по телевизията

е Део, нали знаеш, че в природата празна дупка няма?

На много хора не им пречи че се излагат, щом ще се домогнат пак до кокала. Део е един от тях - човек без достойнство.

Део се разплака в предаването "Жените говорят"!!! Каква новина!!! Потресен съм!!!

Много важна новина

"Каква поредна футболна драма!"

Тези "новини" ги чета само заради коментарите- където се намират много БИСЕРИ-този е най-сладкият до тук

стига с тия дрогирани човечета

Kalin

Ни сте разбрали той е плакал от радост че се е отървал от нея

Гомньо,преди известно време пак ни го показахте този мърльо-за какво ,дреме ми да наркофизиономията му -да си съдере задн. ка от рев ,все ми е едно -лигльо.И сме длъжни да четем за него -напишете нещо смислено ,поучително ,актуалн...

Още за пробутваните хора. Кой ни пробутва певицата Десислва Добрева като ТВ водеща и като политик. Не питам кой я пробутва за певица, защото сякаш може да пее. Но пък от друга страна, освен изявите и в шоуто на Трифонов, не се сещам за някаква нейна песен като самостоятелна певица.

Това всезнаещо плямпало пак се уреди за водещ. В кое ли шоу не е бил. Голям "талант", освен водещ, пее рап, играе във филми, даже главни роли. Кой го пробутва навсякъде този въздух под налягане и какво печели от това?

Лорчето има невероятен глас, за външност да не говориме... няма такова сладко миньонче! Е, на повечето тук им е "кисела" де!

quettzy

По-скоро е вкисната :))

Хайде махнете го най-после -писна ми да го гледам от сутринта ! Няма ли други водещи -пак ли ще го гледаме ? Едни и същи , едни и същи само се хвалят и награждават едни други !Гледам я Теди Кацаровата тази вечер по БТВ - ама къде без нея ! Направо няма какво да се гледа по тези телевизии !

Извинявам се за въпроса,ама този какво е завършил,че така се гмурна в ТВ музикалната гилдия. Пее,коментира ... аз го намирам за инфантилен наркоман. Знам,че дядо му е генерал от преди,ама то пък чак толкова наглост има ли?

Майката

Део , братле , ако ревеш за лорка , значи наистина я заслужаваш. Имах по-добро мнение за тебе ...

Май си заслужава излагането, а го мислех за свестен...то не беше Лора, (преди нея поредната любов на живота му, Петя), то не беше последната...доста неориентиран човек, а вече гони 40. Точно за една фрапантна лигла като Лора да мислиш като за жената на живота си...ами, не звучи никак добре. И след нея, пак не показа добър вкус. Верно си го заслужава, сам си го прави.

и аз плаках....после аках

Това момче е доказателство че словесната диария може да носи пари

Не ни занимавайте с този палячо.Да почне да работи ,а не маймунджелъци само.

Деяне стегни се бе.

Тия го докараха на латино сапунка.

Део ли ще е водещ? Ще започне пак едно пелтечене, едно забравяне на имената на изпълнтелите...Като в предишния Х фактор. Направо се измъчвах докато каже едно изречение

Радио Ереван пита: Какво може да направи жена, ако е забременяла без да иска детето, или е забременяла от не този, когото иска ? Отговор: Може да направи- аборт.

лигльо...

Този наркоман за какъв се мисли.харесват го докато го видят надрусан и ако не успее да ги зариби го зарязват и се спасяват,Боклук на боклуците.

Тоя олигофрен от снимката, няма телефон, не може да пише, не знае къде живее дебеланата или Ви плаща, за да публикувате простотийте му?

Кой е тоя Простотий, някой император ли ?!?

Ей, не се научихте.. простотий е от Менделеевата таблица, веднага след фотографий..

Процесите на затъпяване в България текат с пълна сила .Кои са тези Део и Лора? -видни лекари ,инженери,творци .Или Николай Михайлов и Алиисия или Валери Божинов и Николета Лозанова .Защо бе журналя ,защо ни унижавате по този начин,като ни занимавате с креватни истории.а ДИР .БГ е най голямата клюкарка и мръсница.

Део ми се вижда свестно момче

В живота бутон "undo" няма пич :/

Део плаче за щяло и не щяло, което е нормално при наркоманите. Защо му обръщате внимание въобще на това лекенце?

Този нещастник с публичната си изповед за зависимостта си от наркотици, направи някакъв опит да се мобилизира психически с голямо морално задължение, та ега успее да се пребори със зависимостта си! Май, нищо не става!

Део,а аз си мислех,че си свестен. Не вярвах,че може да си такъв подлец!!!

Жалко човече си дейане.

...На че плачеш! Ех, жена си! За жени е плачът даден, за жени и сиромаси - ти не си ни бос, ни гладен!...

Няма смисъл,по добре да си намери мъж.

Евала баце! Точно това си помислих и аз! С Дичо правиха спаринг на ринга, трябвало е да го продължат в спалнята!

Стига с тоя Део и тая Лора - то нема сайт , вестник ,предаване - от всякъде се показват Део и Лора - то бива бездарници и втръснали хора ! Омръзна ми от това жълто човече !Така беше с Рачков и Рачковица !Писна ми от тия безвкусни и тъпи реалита , конкурси - и накрая какво -от толкова истински таланти пак слушаме Лора , Графа , Теди Кацарова !

Най-после да бъде написана и една истина.

Браво! Чудесно изказване! Успокоих се, че не само аз като пусна телевизора и ми идва да го счупя. То навсякъде е неповторима боза, с участието на едни и същи ухилени зомбита със съмнителен морал, които се опитват да ни занимават с жалкото си съществуване.

А вие кого искате да слушате и кой, по дяволите, ви пречи да го правите?!

Човека ви е отговорил: истинските таланти които участват в Гласът на България, пънат се да пеят децата и после изчезват от публичното пространство, никой нищо не чува за тях после..