Коментари - Калина и Китин кръстиха бебето Симеон Хасан | life.dir.bg
назад

Калина и Китин кръстиха бебето Симеон Хасан

Бебето на княгиня Калина ще носи името Симеон Хасан. Това се казва в текст, предоставен на журналисти от името на княгиня Калина и съпруга й Китин Муньос минути, след като фотографи бяха допуснати да направят първата снимка на бебето, родено в България на 14 март.

Обратно в новината

Коментари - Калина и Китин кръстиха бебето Симеон Хасан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Като гледам народната любов към царското семейство няма да се учудя като изберат 3-4 евродепутати от НДСВ. А ние пак ще го духаме.

Пак добре,че кралят на Мароко на се е казвал например Сюлейман Страшни.... Поредната малоумна изцепка на семейство Кобургови.Става ясно доколко имат българско самосъзнание и уважение към историята ни.Всъщност хубавото е,че много малко хора ги приемат насериозно,слава на разума!

НДСВ битта/свърши/. на бл-тр език

Цялата показност във връзка с раждането на Калина и особено т.нар. представяне на наследството пред обществеността, придружено от нещо като обръщение към българския народ идва да покаже, че Кобургите не са се отказали да царуват още дълго у нас. Ако не беше цялата тази демонстрация не бих си позволил да коментирам избора на име. Добавката ХАСАН аз лично възприех като шамар върху най-светлите ми патриотични чувства и цялото ми почитание към Симеон Велики - най-могъщия, но и най-културен държавник, който сме имали. Така или иначе Симеон Борисов е последният български цар и когато се резили, лично или чрез наследниците си, това е редил и за България. А фактът, че има две дъщери с прекрасни български имена, ми дава моралното право да се възмущавам от изключително грозната постъпка на Калина.

Браво на релиста! ПРАВ СИ !

Браво на cooper. Аз също уважавам Ми-5 и гръцката 17 ноември - истински патриоти!!!!!

ХАСАНЧО, РОДЕН В БЪЛГАРИЯ КАТО БЪЛГАРИН ПОДСИГУРЯВА ФАМИЛИЯТА С БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ ЦАРСКА НАПАСТ ЩЕ ВЛАЧАТ НАРОДА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, НО НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА.

Абе какво се втелявате толкоз. Ние нито имаме цар нито княгиня. Всичко идва от жадните за сензации журналисти, някои от които и задника си биха дали стига да направят събитие. Вера, Вера, колко си проста - ти чист пенис не си ли виждала, какви бяха тия коментари как се събирали бактерии под кожичката. Събират се, да ако си мангал некъпан от месеци. Кретените дето гласуваха за Симеон навремето, сега може би са разбрали как ни оправи. А Калина и детето и нямат абсолютно нищо общо нито с оправянето нито с българския народ. Целия шум остава на съвестта на идиотските ни журналисти. Като се впечатляваме, все едно играем по тяхната свирка. Аз не съм никак впечатлен.

Малииии, на г-н Сакскобургготски направо ми се е изкривила усмивката като е разбрал как са му изкривили името - Сомеон Хасан!!!ВААХ!! Ако на мене ми се случи такова нещо - и дъщерята и зетя на ЗАТОЧЕНИЕ!

Да си го кръстят,Хасан-Китин и толкова. Как така ще се подиграват на цялата нация,тези РЯЗАНИ КОБУРГИ НЕЩАСТНИ!

Вуте чекай само като си доде царо и сичко че се оправи. и че видиш че сите че гласуят за царо. он е истински българин културен честен и образован ама не е интелектуал оти кога говори срича

Бебчето е сладко, да им е живо и здраво, и в зависимост от това дали като поотрасне, се чувства българин, сам ще махне второто си име. В скандинавските страни също си имат крале и кралици, които сигурно поддържат приятелски отнощения с някой арабски двор, обаче не си спомням да съм чувала да кръщават наследниците си с арабски имена. Моите уважения към мюсюлманската религия и избора на име на родителите на детето, но то просто не върви. Доколкото си спомням също, в България не е харектерно да се кръщават новородени на покойници, странно нали? Обикновено детето приема гражданството на майката, обаче в този царски случай, може би то ще получи и мароканско поданство? На всички тези, пък и други въпроси, които така горещо вълнуват народа ни, дали ще имаме честта да получим отговори или ще ни болят главите , лутайки се в неизвесността касаеща бъдещето на едно дете?

Каква е тази реакция? Защо някои наши сънародници се отнасят така злобно към етническа принадлежност, религии, раси...Не мислите ли, че това семейство отдавна са преодолели някои предразсъдъци и по-важното за тях е да се радват на деца, семейство, внуци. Това са най-човешките чувства. Да им е живо и здраво детето. Дали се харесва на някой или не, Сакскобургите имат своя дял в българската история. Чест прави на дъщеря им, че почита и уважава страната ни и иска да сподели радостта на майчинството си с България.

към MN-ако не знаеш какво лошо са направили турците на България,ще ти кажа:1.преди 6-7 века турските орди са превзели и разрушили с огън и ятаган тогавашното българско царство,избивайки населението;2.Пет века са ни държали в най-жестокото робство,като са извършвали масови кланета(прочети историята на България за този период),масови потурчвания на българското население под смъртна заплаха.3.Върнали са развитието на България с пет века назад и т.н.Посети черквата на Батак и ще видиш окървавения пън където са обезглавявани българи-деца,жени,ст достатъчно ли е?

МНОГО ЖАЛКИ НЕЩА ПИШЕМ ЛЕЛЕ ,,,АКО МИСЛЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТАКА ,,,НИСКО,,,,, НИЕ НЕ СМЕ ЗА НИКЪДЕ,,,, Ж А Л К О

АКО БЕШЕ КРЪСТИЛ АБДУРАЛ ИЛИ АМЕРИКАНСКО ДЖЙИМ ИЛИ НИКОЛАЙ МЪРФИ ЕЕ КАКВО ПЪК ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЙКИТЕ ИМАТ ПРАВО

хубава работа пак сме зарибени с името на хасан или асен,,,или симеон,,,голямо чудо,,,,да е живо и здраво бебечето,,,колко сме злобни българите и веднага,,защо е хасан,,, ами ако беше,,арсен,,,пак ли щяхме да сме така активни,,,,всичко е сензация за журналистика ,,,защо не гледаме колко сме социално,,,и ни таксуват като бели роби в чужбина,,, а малкия СИМЕОНЧО е мн добре пука му от нашето мнение за името му щасливо бебе да е ЖИВ И ЗДРАВ

госпожо didi ,и всички подобни на тебе, на които акъла им е в пръстите на краката. НИКОЙ НЕ ПЛЮЕ ПО ТОВА БЕБЕ. НИЕ ПЛЮЕМ НА ПОЛИТИКАТА,КОЯТО СЕ ПРОКАРВА ЧРЕЗ ТОВА ИМЕ. Слепотата на много наши съграждани е очевидна и в този случай,както и през изминалите 17 години.Не се учудвам за печалното положение в нещастната ни държава,но....изглеж че българите толкова могат.

Абе това име Хасан изобщо не седи добре на Симеон. И тази княгиня дето не знае изобщо български, пък искала точно тук да го роди детето?! А защо не е искала да научи както трябва български та да не се излага поне?!? Глупости! Турско-българска коалиция. Абе нямат място тук тези царе и султани - що си не ходят в Мадрид. Сигурно от любов към България, а?!

От 2001 тоя парцал се разхожда по главите ни, краде, яде, червени охлюви го обгрижваха, но сега просто мина всякакви граница. Ако поне малко носим кръвта на древните българи-воини трябва вече да се направи нещо радикално с това управление и тая фамилия лешояди.

Защо се възмущавате та във вените на Симеон да не тече българска кръв, носи само царското име, а тяхно право си е как да си кръстят детето.Стига тази омраза българи,мюсолмани,ев всички сме на един хал.

Много е смешно, но е още по-смешно, когато преди около 6-7 години гласувахте за НДСВ, а пък направо е комично когато преди 2-3 години пак гласувахте за тях и за тоя смешник Симеон Сакса, а отскоро и ХаСанчо Панза.

За бог,цар и отечество.

stariq pru4 se opitva da si digne reputaciqta po toq na4in ma kato vidqh kak du6terq mu sri4a6e v4era silno se sumnqvam

Да е живо и здраво детето! Да носи с чест и достойнство името си, като дядо си, на когото е кръстено!

Да е жив и здрав новия Симеончо ! Много уважавам тяхната фамилия и съм съвсем невръстен,но какво лошо има да се казва Симеон-Хасан???!!! има много добро детство и да радвам своя велик дядо! Жив и здрав,Симеон-Хасанчо !

Да им е живо и здраво детенцето !!!

Моля,бъдете по сдържани, краля на Мароко често спасяваше Симеон от дългове към казината.Само не спаси ордените на баща му и дядо му,Симеон ги продаде за дълг от 200000долара

noli nqma pravo da goni nikogo ot bg. znachi bulgarite mogat da jiveqt kudeto si iskat a drugite ne. mnogo stranno a govorim za demokraciq v bg. kakva e taq omraza kum turcite nqkoy da kaje kakvo sa napravili tolkova losho?

trqbva li da vi podsetq za 1984 godina kakvo stana ili sami shte se setite. to ne e samo da se govori delata sa vajni. i otkude znaete che imeto hasan e cigansko purvo opoznayte horata okolo vas. mislq che nikoy ne gleda ot vas po btv za bulgarite ot kakav proizhod sa...........

Оставете Княгинята намира, като ви са малко гънките и не схващате отведнъж, ами идете в www.escfrever.com за да гласувате за Елица и Стоян, щото докато си чешете езиците тук PR-чета недоучени: гъркинята си върна ПЪРВОТО място в класацията на Евровизията !!!!!!!!

ami da bqha si go krustili HASAN-DOGAN..4e dae pulen rezila.SRAMOTA!!!

Какво очаквате да излезе от дядо самозванец и дупедавеч и баща Мунчо.

Чуйте сега, какво ще ви каже ЮВИГИКАН -първосигнали долупишещи сукалчета мамини, които плюете Княгиня Калина!!! Не сте дорасли да разберете ГОЛЕМИЯТ замисъл и ВЕЛИКАТА мисията на КАНИРТИКУМ СИМЕОН-ХАСАН !!!!! А, това е: Да ни ОБЕДИНИ с ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ, които заменят ТАНГРА с МОХАМЕД! Схвахте ли колко е ВЕЛИКА Княгинята и колко сте прости вие - щото не четете хилядолетната историята на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!?!

А ще му режат ли пишката

Kakav sram! Taia Kalina i balgarski ne moje da chete, moje li takova bezobrazie! A sa krastili deteto Hasan, niama nachin, shtom maja i e marokanec, arabite sa opasni manipulatori, da znaete..

Учиндолският малоумник искаше да я взима тая кукундрела Калина. В такъв случай щяхме да имаме Симеон Славов Трифонов Учиндолски Хасан.

И сотвори Бог този ден та да се роди принц Хасан, престолонаследник на все българи. А те ликувайки си свалиха потурите и тръгнаха към сюнетчиятя да им я мяхне таз кожичка дето ги издаваше, че някога християне са били. П.С. Модерно в ЕС за лето 2007 ще е дамски чатър от български мъжки кожички.

Калина сама си би дузпата.Това,че роди бебето в България съвсем се обезмисля от избора на името.Тя направи лоша услуга на баща си.Малкото уважение останало у българите,след управлението на Симеон, сега окончателно се изчерпа.Симеон Асан???

Срам и позор за целия български народ, че прие, че даде власт, че даде част от богатствата си (под формата на имоти) на тези пладнешки хайдуци! Сега единственото правилно разрешение на проблема е да бъдат иззети обратно имотите на тъй наречения цар и да бъдат изритани от страната ни така, че никога да не си и помислят за България. Нека всички тези, които гласуваха за НДСВ най-после разберат до къде ни доведоха и солидарно поемат вината. Ликуй Догане, още един резняк се пръкна на този свят! Не че сте малко - множите се като хлебарки! Името Симеон е опетнено! Остава и да го обрежат. За да почетат паметта на предците му резняци от Мароко. И да доставят удоволствие на меди доганов и цялата му пасмина! ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ! С КАМЪНИ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯ!

Толкова ли не можа да научи три изречения на български тая жена,толкова се изложи с поведенето си и се чудя има ли нормален човек , който да не се подразни от това

Патриарх Максим да го анатемоса публично!! Тая овца Калина май никога не е чела Българската история. Ако я беше чела щеше да знае,че да кръстиш детето си така това значи ,че обиждаш целия Български народ!!! Смърт за него,майка му, баща му и за дядо му !!! ТОВА ИМЕ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!

ЦЪРВУЛ, БЪЛГАРИН МИ БИЛ, ДЪЩЕРЯ МУ ДАЖЕ И БЪЛГАРСКИ НЕЗНАЕ. ДА БЕШЕ ГО КРЪСТИЛ НА ХИТЛЕР

може Китин да има роднинска връзка с краля на Мароко. да е живо и здраво бебенцето, както и родителите му :)

АБЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ПРОСТИ, КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА КАК СИ Е КРЪСТИЛА ДЕТЕТО? ТА ПО-ХУБАВО ЛИ Е РИЧАРД ГРУЕВ? И КАТО ВИ Е ТОЛКОВА ЯД ЩО СЕ НЕ ГРЪМНЕТЕ, ХАСАН...........МНОГ ВАЖНО

Няма лошо в Англия за подобна идея Даяна взе та катастрофира!!!!!!!! мосюлманин -ХВАЛА!!!!!!

Дядо Симеоне, какво направиха твоите хора,изневериха на традицията за хубавите български имена. Имало е един цар Симеон които е оставил светла диря в нашата история.