Дариха Симеон-Хасан със 150-годишна мартеница

150-годишна мартеница, наричана пискюллия, подари на внука на Симеон Сакскобургготски - Симеон-Хасан, сопотчанинът Петър Беляков, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Дариха Симеон-Хасан със 150-годишна мартеница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тая злоба, бе хора! Как не ви е грях, със същата ли тази уста се молите на Бога за себе си и близките си?

Само мартеница му липсваше,горкото :)

На хи хи защо ми взе думата от устата бре.

Прави са предходните.... Жал че Петър е от Сопот... Ако го беше чул Вазов....

Българин - с име ХАСАН ??? Хехе .. айде стига с тоя цар - историята ще го отрече него - не му стига че си взе имоти за стотици милиони от труда на българския народ, а сега и Хасан турчин ни докара! Нахалството му край няма !!! Да не би да си мисли че народа е забравил турско присъствие отзад де ...

И аз мисля,че това не ни интересува нас българите.И защо те?(калина,Муньос и Симеон)се мъчат да се направят по-българи и от нас-на кого е необходимо това?!Не беше ли тригикомичен жалкия опит на Калина да признесе няколко думи на български,измъчено сричайки от листче?Най-малко от уважение към България,в каквато се мъчат да ни убедят,от царското семейство,не би трябвало да слагат име на сина си Хасан!Българите са много чувствителни на тази тема,наистина тях това не ги касае и могат да слагат каквото си сикат име на детето си,но дане ни занмават с това-не ни интересува!

Предлагам журналистите да спрат да вдигат ненужен шум около поредния внук на Симеон - по добре да приканят всички от тяхното семейство да се измитат час по-скоро от България !

Подкрепям ххх

Към предишните два коментара,мога само да допълня,че българина си остава със стадното чувство и нищо не може да го промени,за жалост... Погазваме и паметта на Великите ни българи...

Напълно съм съгласна с ххх.Искам и да добавя ,че името е пълна пародия.

Да го бяха кръстили Симеон-Доган...

От такива като Петър-мартеницата мъкнахме 5 века турския хомот. Нямам нищо против детето.Да е живо и здраво, както и всички останали деца, които се родиха сега, но зо които не се казва и дума, понеже са деца на плебса. Хасан българчето е велика гавра с българското, с националното. Фамилия грабители и унищожители на България и днес грабят от залъка на бедния, на отрудения и измъчен българин... И страна, препълнена от дупедавци. Може ли достоен човек с българско-национално съзнание да става депутат от партията на някакъв си неграмотен тип от Мадрид!/ Ако някой ми възрази, че е мадридският тип е грамотен да посочи какво и кога е завършил. Не е завършил нищо, освен едногодишен курс в американско военно училище/. Но уж българи щяфа да се изпотрепат да станат негови кандидати за парламента. За да лапат. Българите би следвало да ги презрът! Но голяма част от тях им дадоха гласа си и ги вкараха в парламента. Така че няма да ме изненада и публикация от рода на:роди се бъдещият български цар Хасан-Симеон. Евала!

Трябваше да го дарят с 150 -годишен фес , наречен чалмаллия, по ще върви на името му,мартеницата щеше да върви ако беше само Симеон, ама тоз Петър сигурно е глух и не е дочул, че отрочето има още едно име...

Нямам нищо против бебето, да е живо и здраво на майка си и на баща си, ама това събитие няма нищо общо с БЪЛГАРИЯ, защо е цялата тая лигоч! Нито Калина (ще намразя покрай нея това хубаво българско име!) , нито г-н Муньос имат нещо българско и дори български не знаят. Все едно да ни оповестявате раждането на всяко англичанче, китайче или негърче на територията на България! Само дето тук се намериха царедворци да напълнят гушата на Сакскобурготската фамилия с имоти! А те са виновни пред България за 3(три!!!) национални катастрофи и нямат място тук!