Венета, Тишо, Азис и Китаеца във VIP Brother?

Повече от 2 млн. лева ще бъдат инвестирани за втория сезон на VIP Brother България. Реалити шоуто започва в понеделник вечер.

Обратно в новината

Коментари - Венета, Тишо, Азис и Китаеца във VIP Brother? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sramota! Otnovo se opitvate da vkarate pederasa.

Аз не знам за колко умни се мислите, но май трябва първо да научите правописа. Говоря за великия критик - лайф и жизньi (26.03.2007 г. 11:34ч.) пази Боже сляпо да прогледакаква величина,какви випове,ние обикновенните,ще гледаме необикновенните,те от своя страна ще с....... Тъй като той едва ли ще си намери сам грешката,ще трябва да аз да му кажа,че се пише обикновеНо, а не обикновенно. Като завършиш средно образование се пробвай пак да критикуваш!!!!!!

mnooooogo goliama prostotia

mnoooooooogo goliama prostotia

ne se obijdaite no imam 4ustvoto 4e im zavijdate

Аз смятам,че не само отчсечката Симеоново-Кинцентъра трябва да се почисти,но и цяла София от цялата тази помия,която залива телевизии,вестниции списания.Срам ме е,че може да има такова нещо и то в телевизия с национален ефир,която се бори за най-висок рейтинг и използува най-гледаното време да си показва просташките и кичозни предавания.

Направете шоу за почистването на София и на цялата страна. Може да започнете с отсечката Киноцентъра - Симеоново, като мисия за участниците, на които правите реклама и давате парични награди.

Tezi pari4ki da gi bjeha dali za nesto sastestweno. Hljab i zrelista - prost narod sme nie

Смятам,че това предаване може да съществува, защото уж сме демократична държава.За съжаление в България всичко е криво разбрано.Та и сега така.Не може в толкова гледано време да дават по телевизията простотии, хомосексуалисти и разни фльорци, които си нямат друга работа, а си правят евтина реклама. Силно съм притеснена какво ще излъчват защото имам 11 годишна дъщеричка. А понякога вулгарностите и простотията в това предаване на мен ми идват в повече

пази Боже сляпо да прогледакаква величина,какви випове,ние обикновенните,ще гледаме необикновенните,те от своя страна ще се вземат насериозно и ще си повярват колко са велики.КАЛ.

Леле,вие съвсем се забравихте!Що за VIP персони са това?Е нямате срам!

Ако това са VIP личностите на България,то аз съм английската кралица.И от каква VIP величина са тези същества не разбирам?Би трябвало организаторите на подобни предавания да четат всички тези коментари за да видят какво е мнението на зрителите.Нито едно издание не съм гледала на Биг Брадър и смятам,че нищо не съм изгубила.Достатъчно е само да разбереш участниците и ти става ясно колко трдно е да се бориш с простотията и кича.

Боже колко много злоба има у пишещите тук.Чак не им стигат думите - да обиждат и да плюят с такъв хъс сякаш от това зависи животът им, сякаш от Нова им нанасят лична обида. Колко ли са умни, интелигентни и морални- сигурно четат само класици и гледат (какво ли гледат??- само History chanel?) ...Защо като сте толкова умни и добри ви липсва толерантност, добронамереност, изобщо позитивна настройка за живота... Някой тук беше написал, че един умен човек може да открие извод за себе си дори и от такъв формат. А за възпитанието на децата- е моля, не винете тв ефира, освен ако не сте оставили на него тази отговорност... Мили хора, и да плюете и да злобеете- това шоу ще го има, както го има и в други общества... Така че, просто се успокойте и ако искате гледайте, ако искате не гледайте.

поредната тъпотия, а имам толкова работа да варша през това време.. таман с ТВ няма да си губя времето..

Защо всички се хващате за думата ВИП? В БГ няма или почти няма някой, който може да се нарече ВИП.Това просто са известните лица на България, а за това да са такива допринасяме всички ние. Аз ще гледам и не защото всичко ми допада, а от чисто любопитсво. А колкото до това дали ще се дадат парите за благотворителност или не, то това трябва да ти идва от вътре. Останалото е просто поза.

Към amorre_mio - по какво се различават Азис и Китаеца от Елтън Джон и Бой Джордж и Деси Слава от Утни Хюстън? Ха, ха! Ами най-малкото по това, че не са певци, а са чалгаджии! Елтън Джон, Бой Джордж и Уитни Хюстън ги познава цял свят, а нашите нещастници тормозят само нашия ефир! И VIP-овете ни като цялата ни държава! За жалост!

Простотията е очевидна. Коментарите в тази тема я демострират. Оставам с впечатлението, че всички вие се мислите далеч по-умни, по-културни и по-смислени хора от тях. За съжаление не демонстрирате тези си качества, напротив. Масово се демонстрира пръвосигнално мислене, откровенна завист, етикетизиране и беден речник. ВИП Брадър има своята публика, доколкото този тип продукции привличат младежката аудитория. Известните личности, които участват, също привличат зрители, най-малкото от собствените си почитатели. И последната група са тези като вас, те отричат шоуто, гледат го без да са фенове, но ако ги попитате, ще ви убеждават, че дори са махнали НОВА от телевизорите си. Не се правете на по-католици от папата. Дори вие самите не си вярвате.

Който иска ще гледа, който не иска - няма. Ащо се отнася до това какво влияние би оказало това предаване върху децата моето мнение е такова, че всичко зависи от родителите. Ако правилно се обясни на детето то ще разбере. Хора, давайте повече внимание на семейството си - от него по-важно НЯМА.

Призовавам всички не само да не ги гледат, но да не изпращат SMS , защото разберете хора - това са вашите пари. Толкова гладни и голи деца има по домовете , дарете този един лев на тях, на хората, имащи нужда от средства за лечение- това ще бъде най- доброто дело, което ще направите , отколкото да пълните сметките на продуцентите. те и без друго са достатъчно дебели на фона на голямата беднотия на целия народ. Нова телевизия стана присън на простотии и идиощини. Надявам се този призив да стигне до всички вас - нека кажем твърдо не на простотията и докажем, че сме интелегентна нация.

ее писна ми от тоя кънчев. толко ли не може да го сменят тоя хамстер бе?ебати и комерсиалния чичка от стани богат на такава простотия. за пари са готови...

Ей хора,я не се излагайте,всеки може да бъде какъвто си иска,не е ваша работа кой какъв е.Който иска да гледа,който иска да не гледа и това е.А не този е боклук,онзи е едикакъв си,а вие всички помислете първо за вас самите какви сте и тогава говорете за другите.

do coga she ni zalivat s taciva pomiarsci predavania gledat gi malci deca i sana pat ga stanat sashite oligofreni cato geroite im i producentite pedali na tova predavane. Bili vipove gluposti vip-BOCLUCI......./

A kude ostavihte Evgeni Minchev:)))))Ta ot nego po VIP niama.

Tisho beshe uchastnik vuv BIG-brather, ane vuv VIP-brather. Koj Vi dava zaplatite ne razbiram. Po cial den samo neviarna informacia. Vie ne pravite razlika mejdu BIG i VIP.

не ти трябва много време да ти напомнят, че живееш в България...нова е комерсиална телевизия и се опитва по всякакъв начин да ни провокира, те биха излъчили в ефир и чифтосване между слон и комар, грозната мутра на всякакви олигофрени, азиси, китайци, венети и подобни жалки създания, мислещи се за велики, защото медиите имат нужда от тяхната необятна простотия...аз нямам деца, но ако имах бих също изтрил от телевизора тоя канал, сега също ще го избягвам защото няма да ми е приятно да вечерям и да попадна на тая помия. явна е кампанията на бълг. медии : ПРОСТОТИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ, трябва да я приемаме. тоя ВИП не само не ми е интересен, той е направо жалък. ако имах само нова по тв-то щях да си изхвърля приемника с чиста съвест. жалко е за нас, защото се опитват да ни изкарат пълни профани и още по-жалкото е , че често успяват!

Що за хора сте, още не е започнало предаването, а критиките започнаха.Изчакийте поне един ден.

Po televiziata kazaxa,4e e tajna koi u4astnici 6te u4astvat vav predavaneto.Che nikoj do vlizaneto ne znae koi sa.

аз ще гледам предаването.гледаите и вие.сте е забавно.всеки е любопитен.така,4е по-весело.

Добре са ги събрали....остава да ги изстрелят на Луната, та да не им виждам просташките муцуни.

на въпроса защо се уважава и толерира простотията в бг бих отговорил че защото има прекалено много простаци който я създават и подържат,нивото на културата и морала е такова.Питайте на улицата хората до 20-25 години и ще видите че примерно циганина азис е по велик певец от Лили Иванова или пък от Лучано Павароти а маргина,руснака и задника са велики национални герои а кой е Васил Левски не се знае.Трагично е.

Предлагаме ви новата промоция на НТВ: От понеделник всеки ден от 20.00 до 21.00 часа изгасете телевизора и прекарайте един прекрасен час със своето семейство! Браво Поля, браво Станчева! БЛАГОДАРИМ!!!!

Moga da vi kaja o6e edin VIP sakvartirant - KALI .siguren sam 4e 6e u4astva koito ne mi vqrva neka iz4aka do utre .A ina4e sam na mnenie 4e polovinata , ne dori pove4e ot polovinata koito se spomenavat za u4astie ne sa nikakvi vip - personi i nqmat mqsto vatre. Aide 4e stana mnogo dalgo

Незнам какви са випове но половината не съм ги и чувал

далеч по - добре би било да се събират деца от домове за сираци и те да печелят въпросните 100 000 / хем ще станат известни децата, хем и парици ще спечелят, хем и те наистина заслужават поне за малко време да са ВИП/, а не някви помии/ по - горе ми харесаха характеристиките на простакомелачка- мисля същото, така , че няма да цитирам.редно е вече в тая скапана държава да се направи нещо за наистина нуждаещите , а не да задръстваме медийното пространство с един куп боклук

ДАЙТЕ ОПРЕДЕЛИТЕ ЗА ШОУТО ПАРИ НА БОЛНИТЕ ОТ Р А К ! ИМАЙТЕ МАЛКО МИЛОСТ ГОСПОДА СОБСТВЕНИЦИ , ЯВНО СРАМ НЯМАТЕ !

samo prostotiii ste stavat mai v toia vip ako moje taka da se kaje ama vse ste se nameriat i po goliami prostaci ta da puskay sms za tezi i te da sa misliat che sa vipove ......xa ,,,xa ,,,,xaaaa

EDINSTVENOTO NE6TO KOETO MOJEM DA NAPRAVIM E DA NE GI GLEDAME. SAMO OT TOVA 6TE GI ZABOLI, AKO OT NTV IM KAJAT 4E NIAMAT VISOK REITING...A GRATSKATA NTV DONESE VSI4KATA PROSTOTIA NA GARTSIA, KOIATO IMA MOJE BI NAI NISKO INTELIGENTNATA TV VAOB6TE...

abe kato a tolkova VIP za kakvo sa im 100lv, pone da gi dadat na nqkoi dom za siraci ili bolnica... ili sa tolkova VIP kato onazi minalata godina deto se jalvashe che nqma kade da jivee... UJAS!!! Ne zavijdam na tezi,koito mislqt da go gledat puk da ne govorim za tezi, koito mislqt da glasuvat

Този ВИП БРАДЪР се очертава интересен.Целта все-пак е приходи от реклами нали.И не очаквайте много всички са доста добре подготвени по скоро очаквайте театър.

dokoga 6te gledame tezi prostotii!predi s kop4eto za smqna na kanala,mojehme da se spasim ot po6lata tv,no sega...predstoi ne6to stra66noo

Умният човек винаги може да научи нещо,ако не друго то,как не трябва да се държи.Много ми е болно, че българинът критикува зверски и не проявява капка толерантност.

доста популярни личности ще са липснав им албена вулева

А Тишо откога е ВИП персона???? Много ми интересно...а за Китаеца и Азиса, това ще е порнография пред нашите деца!!! Поне давайте тоя ВИп брадър след 00.00 часа!!

НИАМАМ ДУМИ.Това ако са вип-хора,нашата хубава държавица не отива на добре. Отдавна се толерира простотията,но това вече е прекалено.Моля Ви пощадете ни.

хееххе.Хора, ние трябва да се гордеем, че в нашата странна има толкова тъпи, грозни, самовлюбени и жалки личности.

Zashto ne se puska moeto mnenie???????

Немога да разбера защо в Вългаеия се лансират простаците?И що за випове са хора които нямат елементарна култура и въспитание?За сажаление това предаване се гледа и от деца,и лошото в случея е,че те въсприемат отрицателние прояви за героизъм.Даже се опитват да им подражават което е много жалко за българската нация.