Фолк звездата Кали смени 5 визии в нов видеоклип

За пръв път Кали заложи на имиджов видеоклип. Той е към парчето “Оf-of” от последния изцяло авторски албум на певицата – “Шесто чувство”.

Обратно в новината

Коментари - Фолк звездата Кали смени 5 визии в нов видеоклип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнат да се збабичосват,тва ги побърква и сменят визия след визия,но уви.......

Sladurana e Kali, a i na fona na ostanalite folk pevizi e dosta po estestvena. Haresva mi i kato jena i kato peviza!

Е те жените като кали и тях ги сменят по 5 в месеца. За 3000 и на микрофона визията ще ти смени хахах

Kali sestra na Godji ti nared li si . Tva ne e vqrno

KALI 6e u4astva vav VIP brother

Не харесвам Кали.Като човек не мога да кажа каква е,но като певица никак не е добра-песните й са си чиста чалга с ужасен текст и немелодично звучене.Не знам въобще какво й е оригиналното и различното от другите чалга звезди-и тя се съблича повече отколкото е необходимо и тя се къпе в грим като другите,а клиповете й с малки изключения са толкова пошли и вулгарни,че направо няма право да критикува другите чалга звезди за визията и стила им.Всички са един дол дренки-звезди от ранга на Марая Кери,Кристина Агилера,Кели Кларксън,Джъстин Тимбърлейк са стилни,естествени и оригинални.Разсъблич според мен и пошлостта са опит да се печелят пари от музика като се въздейства на първичните инстинкти у хората,а не на културата им!Сега се сещам за един просташки клип на Кали в който се пее кажи ми да-е супер просташки е.Ама айде ако поне клиповете са просташки поне музиката да става за слушане и да не дразни с пошлия и немолодичен текст-да ама не... аз нещо хубаво за слушане на тази певица не съм чула...Какъв стил,каква естественост, каква певица?!Пълен ужас.......

Кали смени 5 визии в нов видеоклип.Но какво изпя?Всичко можем да сменим визия,нали?

PO PRINCIP NE HARESVAM CHALGA NO KALI E MNOGO ESTESTVENA I NEPRINUDENA I NAI VAJNOTO - ISTISNKA KRASAVICA E A NE NIAKAKVA SILIKONOVA KUKLA...

Много злоба има в тази България..!Мен Кали ми харесва при това много-и като глас,и като външност , и като цялостно излъчване .Говори сдържано и по същество.Една жена, която има за какво да бъде горда и независима.

от тая кали ли е,калинка ли е мисе повдига.много ниска топка ,но явно е супер нахална щом непрекъснато се появява по медиите беа з да има никакви,ама никакви достойнства.

Това на снимките с отворената уста художествен трик ли е или тя просто така си зяпа!?

skoro nqma da si doida v BG!:(( Sram me e 4e sam Bulgarka! tazi li e vajna tolkova ,4e govorite za neq??za6to ne se zamislite kolko deca i vuzrastni stradat bez dom i bez nlqb!??

Narkomanka bih kazala!!!

тая ако не беше сестра на Годжи едва ли щеше да я гримира гея Бони и едва ли щеше да е хващала микрофон

На снимката госпожицата е или пияна като тесла или дрогирана..Единствен й достойнство е ... че е млада!

Absolutno taq Kali e na vsqka mandja mirodiq, ne moze da pee i izlglezda uzasno

Absolutno taq Kali e na vsqka mandja mirodiq, ne moze da pee i izlglezda uzasno

dobre si e jenata, pravi kakvoto i e po silite.pone ne prili4a na drugite

на мен ми писна от тая Кали.Който и канал да пуснеш все нейната физиономия.Все нея канят,голямата интилигентка.Аман от простотии! Пише се индийка.Кой знай от кой цигански катун е!

Д, napravi i ti neshto za da te ima i teb po televiziata

abe vie ddruga rabota niamate li si? Aide kush!!!

Ако ще и 500 визии да смени все си е същата - нищо не става от нея.Жалко наистина че в медииното пространство се въртят едни и същи имена,които по казват колко интелектуално е деградирало българското общество слрд като търпи такива като Кали,Азис и разни там сульо и пульо.

досадна.мисли се за оригинална,интелиген се вре,капацитет.и защо е решила ,че може да пее.?

tazi Kali mnogo me drazni, mnogo e zlobna, nqma nikakva viziq i se nadyva...

Какво си въобразява това същество, че може да пее, както и си мисли, че е много интелигетнта ? Ужас !!!

Ама много обичам думи като стайлинг, шопинг, култов, хитов, дъбестов!!!Красиви български думи.Забележете, те обикновено са наложени от чалгаджии, това е още една от вредите които чалгата нанася на човека.Горкия Славейков, той измислил думата влак , ами не е фешън тази дума!!!!