Учени: Захарта е най-популярният наркотик

Холандски учени изненадващо обявиха захарта за най-популярният наркотик на планетата, с който злоупотребяваме.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Захарта е най-популярният наркотик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Захрата, Солта и Антибиотиците са ЕДИНСТВЕНОТО ЗЕМНО БЛАГО за Човеците. Затова Сатана опитва да ги забрани и ограничи. А последното води първо до умствена изостаналост у тълпата с последваща дива агресия... Лелеяният от САЩ "зомби апокалипсис". ЧЕТЕТЕ!!! И... М И С Л Е Т Е!!! Истински Учен

Холандски учени изненадващо обявиха захарта за най-популярният наркотик - това е за рубриката Виц на деня.

докато изследвали...пушели..

Е какво изследване ако не си пушил ?

какво са пушели докато са изследвали ? марихуана ли ?

Тъкмо научил магарето да яде камъни, то взело че умряло.

Е то същото може да се каже за водата..Ако я пиеш с лошо качество може да умреш за нула време.Точно както наркотиците.Предизвиква най-жестоката зависимост която неминуемо завършва със смърт.Китайците са я използвали за мъчение...Вдишването на изпаренията и нагряти до висока температура може да причини изгаряния на белите дробове.А е просто вода....При предозиране убива- викат му удавяне...

Проблемът е дори още по-голям. Значи захарта че е вредна, така е. Обаче за нещастие хората ядат много, ама много малко захар. Масовите сладки неща по магазините за подсладени не със захар, а с по-евтиния и по-вреден от захарта царевичен сироп.

Глюкозо-фруктозен сироп, вреден е, да, по-вреден от захарта, но от подсладителите дали е по-вреден? От аспартама, захарина и т.н.?

Нали! А най-удивителното е това, че захарта може като ферментира да се преработи в друг много популярен наркотик с който злоупотребяваме ежедневно: Етанолът! Еййй, че ми се припи една гроздова! Ха наздраве на всички наркомани!

аспартамът "по- безвреден" ли е?

Какво сега, искат да забранят и захарта ли? Кой знае със сгурност какво е вредно и какво не е? Стига с тия тъпи забрани вече!

Захарта има и друго наименование - БЯЛАТА ОТРОВА!

солта също е отровна в големи количества. а иначе, бЕлото е друга дрога. всъщност, само аз ли забелязвам, че са именно ХОЛАНДЦИ??

То и електричеството е опасно, откажи се де.

Браво на холандците. Най после някои официално да повдигне завесата. Потърсете "Sugar The Bitter Truth" ако ви интересуват подробности по въпроса.

Единствената храна,която храни мозъкът е глюкозата.Айде стига сте писали глупости ?????. А много ясно,че всяко прекаляване е вредно.

Ей това й е най-готиното на захарта - за разлика от кокаина, хората не я мислят за наркотик, употребяват я в колосални количества и въобще не мислят за последствията от нея. А ако вие не сте съгласни, че е наркотик - опитайте да се да ядете абсолютно нищо със захар 3 дни. Шапка ще ви сваля, ако успеете.

Говорим за захар в концентриран вид, плодовете, зеленчуците, варивата съдържат достатъчно захар сами по-себе си, за да си донажда човек. Бил съм само на плодове повече от 3 дни, не е трудно, добре се чувства човек, даже твърде добре, след 2-рия ден.

Няма никакъв проблем да не се яде рафинирана захар. Човечеството е оцеляло хиляди години без рафинирана захар. Просто не я е познавало. Естествено всеки сам решава с какво да се самоизмъчва. Просто трябва да знае, че рано или късно ще си пати.

Проблема е фруктозата която се съдържа в захарта

Вредна е, но я ядем - това е.

Най- големите наркомани са турците .

най вече Колумбийската...

Хайде сега тея учени да обяснят на клетките дето я горят тая захар че е вредна и не им трябва. То че не трябва да се бухаш със захар е вярно, ама чак пък вредна...

Готино