Актьорът Джулиано Джема почина след катастрофа

Италианският актьор Джулиано Джема почина при тежка катастрофа във вторник през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Актьорът Джулиано Джема почина след катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замина си моят любимец!Така е който не се е родил той не е умрял,но тази смърт е неестествена,колко жалко ,голям симпатяга беше Джулиано Джема на млади години,и сега гледам филмито му за незнам си кой път по Ютуб.Лека ти пръст Джулиано!

Колко тъжно и жалко! Светла му памет!

Голям хубавец беше, лека му пръст.

Спри да гласуваш с палчета за себе си, комуняче, развали всичко, както винаги правите. Лека пръст на един талант!

Според уикипедия той няма син, а само дъщеря. Пак там пише, че в колата са били някакъв мъж и неговия син... Не знам откъде dir.бг черпи инфото си.

Защото някой си е оставил пръстите там. Има син и дъщеря. Светла му памет!

СБОГОМ, ГРИНГО!

Поклон пред паметта му и пред изминатия богат творчески път!

Наистина е адски гадно когато си отиде хубав човек пък бил той на 75.Докривява ти.Бог да го прости.

Още една легенда си отиде! Тъжно!

Сбогом, Гринго! Почивай в мир!

"Доларът" се проби. Жалко, много голям симпатяга беше, нарежда се до Мастрояни. Високо ценен и оценен дори в Холивуд. Наистина жалко и нелепо. А колко още можеше да даде и направи... Лека му пръст.

Много го харесвах, но не съм съгласен с твоя кометар - "колко още можеше да направи" - ами на 75г каквото е направил, това е... Едва ли можеше още много, айде да не се правим да по светци от папата.

Да не би да слагаш италианското кино под холивудското?

О, много жалко. Лека му пръст. Дано роднините му се оправят.

Голям актьор! Почивай в мир!

Джулиано, сбогом амиго, ти ни даде в детството ни удоволствието да те гледаме във филми, които нашите комунисти не одобряваха и с неохота ги пускаха по екраните, защото салоните се пълнеха до дупка заради теб!!! Бог да те прости, оставаш си легенда в най-качествените уестърни!

Е като не са го одобрявали, как така са ги пускали по кината, бе джанъм. Значи примерно аз не ям ряпа, ама всеки ден изяждам по едно кило... така звучи твоя коментар. Къде пак ги набъркахте горките комунисти, дето са ви виновни за всичко в тая държава. Утре на някой жена му няма да му пусне и пак ще са му виновни комунистите...

Ами то Като с бананите бе, джанъм...Хем ги обичахме, хем се редяхме на опашки за тях, хем уж маймуните само ги ядяли...

Сбогом Джулиано. Бог да прости.

... в италия челния сблъсък, внезапното удавяне и други инциденти са твърде съмнителни.... от към чужда намеса.... например на някое "семейство" с кръщелна гледна точка... де мек на некои кръстник...

Сбогом, Гринго! Почивай в мир! Оставаме с прекрасните спомени за теб и...за жалост с американските и турските помии...

спомням си циганчетата на парвят ред в лятното кино как викаха ,,внимаваи бат гринго, внимаваи...!!!,,лека моу праст!!!един от лубимите ми децки герои и незабравим актиор!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Велик актьор и велик човек, имах честта да го срещна на живо през 1991а когато снимаше филм в Пловдив на Гребната база, все още паза афтографа му. Наистина много тъжна новина, лека му пръст! Завинаги остава жив на лентата и в нашите спомени.

Отиде си един от кумирите на световното кино. Колко жалко,че по такъв начин ни напусна. Дано не е страдал в последните си часове. Поклон и сбогом, амико. Ще те помним.

Вечна му памет!

Велик актьор! Спомените ми от дете включват и ролята му на полицай в сериите "Награда за опасността" (мисля така го превеждаха филма) по 1ва програма и как едва устисках да не заспивам и гледам епизодите преди Студио Х. Страхотен!

мисла , че филма се казваше крадци на шедиоври, лубим мои серял. почиваи в мир!

Вярно така беше - "Крадци на шедьоври". Тук никой не се намери да спре и се изправи срещу иманярската мафия ... а какви музеи и експозиции можеше да имаме.

Лека му пръст! Направи и страхотна роля в "Един мъж достоен за уважение" с Кърк Дъглас.

Късмета ми се усмихна веднъж и даже го видях на живо преди доста години в София , пред хотел София .Изглеждаше по същия начин , както го познавах от филмите , чаровен и неподправен . Всъщност малко му завиждам и заради начина по който си отиде ! Другия вариант е по-тъжен , струва ми се . Бог да го прости !

Годината е била или 1971 или ...2 защото и аз го видях до " Кристал", ако така се е казвал тогава.

Сбогом, гринго! Лека му пръст!

Поклон! Великите не умират, а Джема е епоха във филмовото изкуство!

При катастрофа се загива, не се почива! Езикът е инструментът на вашия занаят - овладейте го, некадърници! Светла памет на великия актьор!

В случая човекът е починал СЛЕД катастрофа.

Ми СЛЕД, то няма как преди.. но да не разводняваме темата. RIP.

Категорично сте прав! Но и критиката трябва да бъде уместна !

Обичан от всички велик актьор.

Сбогом, гринго! Беше голям и неподправен!

Харесвах го! Мир на душата му!

Голям чаровник. Всички момчета му подражавахме. Гринго, ти поне остави хубави роли и спомени след теб, за разлика от други, които оставиха само купчини лайна след тях. RIP.

Nina

и всички момичета го обожавахме!!! почиваи в мир, гринго!

Нелепа и ненавременна смърт.

Почивай в мир Джулиано. Бе превъзходен в ролите си и остави много спомени в сърцата ни.

Харесвах го като актьор. Сбогом, Джулиано. Харесвам италианското кино и изобщо европейско. Жалко, че отсъства от телевизиите, които са поклонници на всичко американско и турско.

Изключителен актьор! Поклон пред паметта му!

БОГ ДА ГО ПРОСТИ.ДЪЛБОК ПОКЛОН.БЕШЕ ГОЛЯМ АКТЬОР. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ.

Rosemary

Сбогом, Гринго :-(.

Вечна памет за този велик майстор в киното! Беше ми един от малкото любими актьори, във "Сбогом, Гринго", "Един пробит долар" и "За няколко долара повече" остана в сърцата на редица българи!Сбогом благодарим ти за удоволствието да те гледахме на екрана!!