Коментари - Люк Бесон даде пресконференция в София | life.dir.bg
назад

Люк Бесон даде пресконференция в София

В изкуството се чувствам преди всичко французин и европеец, не американец, каза прочутият френски режисьор Люк Бесон на пресконференция днес в отговор на въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Люк Бесон даде пресконференция в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Люк Бесон!Слушах всичките му интервюта и мога само да му се възхишавам.Успял е да сбъдне мечтите си без да се води по стериотипите в киното,надявам се да има все повече и по-големи успехи,защото е смел човек и харизматична личност. Възхищавам се много на смелите и талнтливи хора,които не се отказват въпреки трудностите,защото като европейски режисьор никак не му е било лесно да пробие на монополизирания от американци пазар.Като се прибави и това,че не е имал образование в ферата на киното,защото французите не са одобрили неговия нестандартен подход и не са му дали възмоцност да учи Кино.Бесон е доказателство,че талантът е достатъчно условие за да станеш добър в това,което правиш!Първите му филми са направени с толкова малки бюджети и това си личи от съвременна гледна точка,но пък идеите им са страхотни и Холивуд се скъса да ги копира. Талантът си е талант!Много земен и интелигентен човек с чувство за хумор близко до нашето!

Направо е трогателен! Щастлива съм да видя такъв човек, все си мислех, че благородтвото на духа е отдавно забравено понятие. Нека е жив и здрав дълги години и дано помогне на нас хората да станем малко по-добри.

Ивън факта, че е един от водещите световни режисьори, пред чието творчество се прекланям, трогателен е и разказът на Люк за дните прекарани в България, когато е бил дете.

На кого му пука за него. Друго са си Азис и Китаеца!!!

Goliam tvorec naistina......pich!

Super e!

Да, този режисьор е един от малкото, който прави нещо по-различно от американския конвейр за изкуство, опитващ се отдавна да открие клонове и в Европа. Творчеството му е оригинално и истинско. Браво на него.

Браво на човека !