Коментари - Тервел ухажва Лияна, жена му й се присмива | life.dir.bg
назад

Тервел ухажва Лияна, жена му й се присмива

Отношенията на Тервел Пулев и Лияна стават все по-разгорещени. Двамата са участници в поредния сезон на ВИП Брадър и отношенията им събуждат все по-голям интерес.

Обратно в новината

Коментари - Тервел ухажва Лияна, жена му й се присмива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лияна определено е красавица, тук няма сравнение

Жена му изглежда много добре на снимките.

колко ли пари са взели и двамата,за да играят тази игра,като излязат всичко ще си остане по старому.

Лияна е българската Анджелина, много е якааа.

Не Лияна, а Тервел е к..вата. Той е този, който изневерява, тя е свободна. Но всички сте свикнали все жената да ви е виновна. Това, че мъжете ви са боклуци, ви кара да злобеете срещу нея.

колкото грозен толкова и тъп български селянин, силен и тъп символ на ДС

На тая певица, Лиана ли беше, играта може да й разкаже, но нито Тервел, нито Кубрат, а само хан Аспарух

От 10 километра ти личи, че си селяк с малка пишка.

Тервел и жена му са много готини. И детето е много красиво. Интересно е само, че и двамата са чернооки, а детето е русо и синеоко...А певицата има шанс, но само за флирт. Тервел няма да развали семейството си.

Вече го прави.

лошо няма ако и двамата .са свободни, ама да не се правят на невинни, че не била охкала, защото всички видяха как му даде да и бракне. и после реве , а пак тои се хвали как обичал жена си. глупости..

Те това е въпроса баце - свободен ли е Тервел?

Тя не е кифла, тя е филия намазана с "Томми"

Само си говори, вътрешно сигурно беснее. Какво като имат дете, това не е пречка да я изрита

Лияна не е за ритане, а за работене. Какво е това възпитание?

Когато имаш дете трябва да си още по отговорен към действията и постъпките си.

ЛИЯНА Е СУПЕР ГОТИНА. ТИ ДА ВИДИШ ПОВЕЧЕТО ДНЕШНИ МЛАДИ МОМИЧЕТА КАК СЕ ДЪРЖАТ ПО КЛУБОВЕТЕ И КАКВО ПРАВЯТ, ЩЕ ОБЯВИШ ЛИЯНА ЗА ДЕВИЦА. АКО ЛИЯНА И ТЕРВЕЛ СА СВОБОДНИ, КАКТО КАЗА ТОЙ И ЗА СЕБЕ СИ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ЛИАНА Е НАИСТИНА МИЛО МОМИЧЕ КАТО ГЛЕДАМ.

Ох, Попова, щом критерия ти за мило момиче е Лияна....

А на теб кой ти е критерия, к..вите ли?

Жалко.Наистина.Аз съм гледана от бабите си.Така беше при социализма-6 месеца майчинство.За да не съм на градина при бабите.Едната ми баба беше с носия,която включваше и кърпа.Първите 7 години.Завърших гимназия в женска паралелка.Учех езици.На абитюренския бал от 35 момичета едва ли 2 да имаха приятел,не нещо повече.Сега е страшно.Лияна е боклук,такива винаги ги е имало.Но са били 10 % от нацията.Сега са 95% и младите се стремят към това.Тупарев покажи,истината.Децата са обречени.Злия път ,завършва винаги зле.

Ей, българке за какъв зъл път говориш бе. Такива жени винаги е имало, но всичко си зависи от мъжа. Не мислиш ли? Колкото и жени да се навъртят такива около един мъж, той ако държи на жена си ясно и категорично ще ги отпрати, колкото и да са нахални ще намери начин да ги разкара

Права е, такива жени и мъже винаги е имало, но днес са в пъти повече. По-голямата част от младите хора не стават, дай им само чалга, пари, разврат. Неграмотни, невъзпитани, нахални, с тотално сбъркани възгледи и липса на ценности. Но тук виновни сме ние - родителите, или по-точно тези от нас, които са изпуснали децата си. Голяма част от нас са се провалили като родители. По това какво е детето може да съдите за родителите му. Всичко тръгва от семейството и примерът, който то дава на децата си.

И за мъжете си имаше израз - к..вар. Навярно им се възхищават само мъже с проблеми с простатата.

Абсолютно вярно.Но малко са и тези мъже в днешно време.

Аз не виждам нищо лошо в това, че се харесват - млади, чаровни и свободни. Неприятен е начинът, по който го показват. Когато са насаме е друго, но когато ги гледат толкова хора, най-вече децата им, трябва да се спазва прилично поведение. Как би се почувствала дъщерята на Лияна да види как бъркат под полата на майка й, в училище да я бъзикат, че майка й е к...Когато имаш дете тези неща се мислят предварително. Има си място и време за всичко. Че и двамата не са умни е отделен въпрос и първичното е водещо. А за тези, които обвиняват само жената ще кажа, че мъжете не са животни, както се опитвате да ги изкарате. Едва ли не те със слаби ангели и не могат без секс. Няма такова нещо - един интелигентен, сериозен и стабилен мъж няма да поддаде толкова лесно, ако обича и уважава жената до себе си. Това различава умния мъж от простака - той мисли с долната глава и водещ е само нагона. Същото важи и за жените. Хора сме и можем да контролираме емоциите и импулсите си, това ни различава от животните. Но затова се иска да имаш мозък в главата, интелект, възпитание и ценности. В крайна сметка всичко тръгва от семейството, когато родителите не са си свършили работата, това е крайният резултат. Има истински мъже и жени и жалки подобия на такива като тези двамата.

Като чета повечето коментари тук големи моралисти се изкарват някой,ама както е казано "да хвърли камък, който е безгрешен". Да не ги мислим Лиана и Тервел, те са си добре... млади,богати,успешни,ще се оправят. А какво да кажем за влажните погледи към Пламенчо на"моралистката" Йоанка, на която "хем и се иска, хем и не стиска"...но и нея ще я видим...

Йоана поне вътре се държи на положение. Да си видял да се разхожда гола и някой да й бърка по дупките?!? Защо да не харесва Пламен. Тя е разведена. Той май е свободен (не знам това всъщност). Харесва го, да, но се държи на положение. А не като Лияна...!

щом са му пуснали края, и двамата са за бой.колко му е на песа да обикаля кучките!

Защо мъжът винаги е оправдан,а жената ква в такива ситуации.Мисля че обществото носи вина към жените.Много пъти ми се е искало да съм със жена просто заради удоволствието от секса,но жените казват-не аз не съм такава.А всъщност те изпитват три пъти по-силно удоволствие от секса от мъжете и въпреки това дежурният отговор е-не съм такава,не съм ква и т.н.Всичко това е заради ей такива оплювания и етикети,които им се лепят.И мъжът е човек и жената е човек,защо единият да е герой,а другият парцал при тази ситуация.

Защото е такава обществената нагласа и са много малко мъжете, които мислят като теб. Според мен няма нищо лошо една свободна жена да има редовен сексуален живот, за да поддържа здравето си без това да я прави непременно к..ва. Изключително е елементарно мисленето на доста мъже, които смятат, че щом една жена си е легнала с тях, то тя такава лесна ще бъде и по време на сериозната си връзка и брак, без да подозират въобще, че едното няма нищо общо с другото.

Да оставим здравето намира ,а?Значи оня ден някакъв шейх казал,че жените да не шофират,че се увреждали яйчниците.И двете крайности са от дявола.Харесвам окултното ,споделям го тук ,защото и една душа да разбере принципа пак е много.Жената идва в света с бандерол.Доказано е,за тези които знаят за кандулини и жизнената енергия ,която тече по гръбначния стълб ,и минава през темето/на децата и бебетата фонтанелата е мека/,защото правят връзка с космоса по-лесно/.Доказано е ,че при първия полов акт на жената енергията ,която е била заспала до тогава се отваря и я превръща в духовно същество от друг тип.В древността жрищите и весталките са били девствени ,за да пророкуват.Защо жената принадлежи на мъжа.Защото при отварянето на тази енергия в енергийното поле на жената се закодира,енергията на първия мъж,как и с какви чувства е осъществен акта.Това става матрица.Затова следващите мъже винаги ще приличат на първия.После при ,следващ мъж има борба в аурата на енергията на първия и последващите.За това и по -ред причини има ритуали за брак,за деца.За това всяка религия държи на девствеността и на строгост при половите актове Само в брак ит.н.

Какво е виновна Лияна че Тервел Пулев яде от мазната й баница?

Защо като е такава красавица си е инжектирала толково силикон в муцуната?

защо непрекъснато правите семейни интриги? И Тервел и Кубрат са интелигентни силни мъже които са на изчезване

Хахахаааааа

И това им дава право да бъркат под хавлийките на всяка, която им се фръцне?

Не подценявайте ку.вите-те са много опасни и могат да нанесат много поражения! А мъжете като ги удари нагона не им е до мисли...

Сега всички ще "номинират" за изгонване Лияна, а Тервел ще остане до края на шоуто и може би дори ще спечели наградата. Сякаш само Лияна е виновна за изцепките му, а той е света вода ненапита...

Тервел е свободен мъж. Откакто Диана му е родила дете, все играе в чужбина по цели сезони и се вясва от дъжд на вятър. Детето го гледат той и майка му. С Диана нямат брак. Ако толкова го обича, тази дама щеше да направи така, че поне да играе в България. Поне детето си да вижда. Така че не го обвинявам.

Що пък той не направи така, че да играе там където е приятелката му и майка на детето му. Айде стига с тези схващания, че жената трябва да е функция на мъжа си.

Явно не знаеш че женския волейбол в България е вече аматьорски и не се плаща. Мъжкият е много ниско платен и след още едно поколение няма да го има

Тервел не е толкова глупав, няма да изостави майката на детето си Ама той няма да те изостави. Просто ще удари едно м*до странично :)

тая да не подценява Газалката, че Благо Джизъса изостави бременната си жена заради нея...

лияна е типичната селска кифла. btw освен хубави крака, друго хубаво в нея няма! грозна мутра, а и с тази чалма дето все се разхожда... хаха .. както казах селска кифла.

Лияна е от София.Семейството й са реститути.Братовчедка е на Константин, който е от рода на Елин Пелин.

Елин Пелин не е от София ,а от с.Байлово

кореняци, мръсни чалгари, константин е чистокръвен тъпунгер, селски тарикат, забелязва се с невъоръжено око, не ми се вярва потомствен гражданин да пропее: ти си само 8 клас ... и тн и тн., ама че гнусарска фамилия

Ако ще и от Ню Йорк да е, изглежда и се държи като лека жена.

Според мен може да има нещо режисирано в тая ситуация, то се знаеше, че така ще стане още в началото.

Тервел не е женен,защо да не флиртува? Приятелката която му е родила дете същото прави в чужбина.

Волейболистка му е висока топка. Брат си ще следва в чалгата, до там му стига мозъка... Кой да му разкаже,че любов и секс са различни неща. Лияна заслужава подобаващо физическо внимание.

Не знам на какво се смее жена му като изобщо не е за смях, Всички са за посмешище, защото демонстрират липса на морал, която я представят за нещо като детска игра. Имат самочувтвие на ВИП, а всъщност са един прост спортист и долнопробна чалгаджийка. Истинските БИП личности, първо не са там и второ много внимават за поведението си в обществото.

Абсолютно поведение на лека жена. Мазни се и се умилква около всичко мъжко. А дори не знам какво толкова я възхваляват - та тя има доста евтин вид... нека така да го кажем.

много ме кефи лиана, да остави тервел да си ме вземе мене.

не си позволявай ей така да си проявяваш скапания егоизъм и го запомни това не достойно

Това Лианче много красиво, Много ми прилича на Анджелина Джоли мога да си я гледам с часове.

то лиана и тервел са си лика прилика..

тази територия вече е населена с примати..само чалга и силикон... къде са нормалните хора .. за красота може да се говори само за естествена...

Като прочетох колко поста с мнения има,че Лияна била "уникално красива","супер секси"и прочие се чудя останали ли са нормални мъже с нормално естетическо виждане изобщо?Всъщност тези постове обясняват много добре поведението на повечето мъже в къщата. Ненормална е тая работа,честно....

Тервеле, не бързай! Има време да станеш за смях пред народа !!!!!

баси долните драми..

Май Махмуд ще излезе прав като казва, че жена му е к...а.

Аз викам да не се смее много-много,защото тази като нищо ще и вземе мъжа!Тервел не ми е много крив,защото кучето не вири куйрука,докато кучката не вдигне опашката,ама тая Лияна...Много е зле тази жена-то бива ,бива,ама....Ще позволя някой да ми бърка по дупките пред други цяла България ,ама друг път!

Тогава да си направят тройка с гарнитура, като никой не се притеснява. Ако ще се, да се, а да не ни губят времето, че клиенти ме чакат.

Да си се взимат и братята Пулеви ще си имат по една чалгаджийка за жена

Ами брата на Тервел си пада по фолкпевици, така че нищо чудно и той наистина да си пада по Лияна, какво толкова. А тя Лиянчето си е много готина и ми е една от фаворитите в този сезон, заедно с Ваня и Павел. Но нямат никакъв шанс, защото избрания победител е Стойко, а агентите на ББ са Пламен и Мира. Мира пък е изключителен дразнител от класата на Къци Глупака, те дори и малко си приличат.

Така се случи, че имам много добър приятел, учил в спортното с въпросната чалгарица. От заможен род е, пари не са и липсвали от люлката...сигурно и до гроба. Но човека ми довери, че е АДСКИ нестабилна психически. Чести изпадала в истерия, чак да се тресе от нерви. Това било основната причина всеки мъж да се задържа за кратко около нея.

Кой мъж би харесал Лиана? Тя е толкова флегматична и скучна

язък й за хубостта. Онзи турчин няма да й позволи връзка с никой мъж. Всеки нов ще бъде заплашван. Ще й повехне хубавото телце без мъжка ласка. Как може да роди от такъв, егати кухата лейка.